Close

MOMmag. is het – de naam zegt het al – MOM magazine voor en door MOMs. Het is een platform waar moeders van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Wij zijn trots op een enthousiaste redactie van MOMs die veel met elkaar verschillen, maar ondanks dat ook ontzettend veel met elkaar gemeen hebben. Hieronder stellen we de redactie graag aan u voor.

Over MOMmag.

MOMmag. is een website voor moeders die een actief (sociaal) leven combineren met een gezin. Het is niet altijd even makkelijk om alle ballen in de lucht te houden, daarom delen wij op MOMmag. tips en tricks én bieden we je een MOMent voor jezelf.

Je leest hier alle nieuwtjes voor (aanstaande) moeders en kinderen; lifestyle, fashion, interieur, praktische tips, snelle en simpele recepten, media, reizen en vrijetijdsbesteding, maar natuurlijk ook beauty, BN’er nieuws, carrière en moneytalk. Omdat je leven uit meer bestaat dan het moederschap.

Hoofdredactie

about karen Karen Gregory:
Karen woont samen met haar man, zoon Robin (3 jaar oud) en hond in de buurt van Arnhem. Ze werkt full time aan MOMmag. en haar persoonlijke website Karenz.. Voordat ze van haar hobby haar beroep heeft gemaakt, werkte ze in de media (sales en advies). In haar vrije tijd houdt ze ervan te wandelen en fietsen, yoga, series kijken, koken en eten met vrienden en familie.

Hier lees je meer over Karen.

Karen’s ‘taken’ en onderwerpen op MOMmag.:
Algemene informatieve artikelen, columns over het moederschap, persberichten uitwerken, reviews, winacties, alles achter de schermen qua contact met lezers, pr- en mediabureaus en opdrachtgevers, marketing en SEO. Daarnaast verzorgt ze de hoofd- en eindredactie.

Redactie

about kristel van mourikKristel van Mourik:
Kristel woont met haar vriend en hun twee meiden van 7 en 14 jaar oud in  Oosterbeek (bij Arnhem). Ze werkt als specialist ondersteuning op de afdeling Facility Management.

Hier lees je meer over Kristel.

Kristel’s onderwerpen op MOMmag.:
Informatieve artikelen. Plus persoonlijke artikelen hoe het is om twee meiden te hebben met zo veel leeftijdverschil en artikelen over hardlopen en afvallen. Shop tips en lekkere diverse recepten voor het hele gezin.

about karen sleegersKaren Sleegers:
Karen S. woont samen met haar vrouw, en zoontje Ravi van 1 jaar oud in Eindhoven. Ze werkt als docent Nederlands op een middelbare school waar ze les geeft aan klas 1, 2 en 3 HAVO.

Hier lees je meer over Karen S..

Karen’s onderwerpen op MOMmag.:
Informatieve artikelen en persoonlijke over het moederschap. Plus ze laat de zaken en vragen waar twee mama’s mee te maken krijgen niet achterwege.

about renske van dijk-luntz

Renske van Dijk-Luntz:
Renske woont met haar man, dreumes zoon en hun hond in Noord-Holland. Ze werkt Renske 3 dagen in de week als oncologieverpleegkundige in een specialistisch ziekenhuis. 

Hier lees je meer over Renske.

Renske’s onderwerpen op MOMmag.:
Persoonlijke artikelen over haar kinderwens, het fertiliteitstraject dat ze heeft doorlopen en het zijn van moeder na dit traject.

about patricia van kester

Patricia van Kester:
Patricia woont met haar man en hun twee dochters Anna (4 jaar) en Jet (1 jaar) in Wateringen. Ze heeft een eigen bedrijf PAtries persoonlijke assistente. Als personal/virtual assistant helpt ze ondernemers met een gezin aan meer tijd, rust en ruimte.

Hier lees je meer over Patricia.

Patricia’s onderwerpen op MOMmag.:
Inspiratie artikelen met bijvoorbeeld tips hoe je je huis en leven organiseert. Hoe je de ballen hoog houdt en ook nog tijd voor jezelf overhoudt. Hoe je werk en privé kunt combineren. Plus artikelen over reizen met jonge kinderen en een minimalistische levenswijze.

about mirjana noorman

Mirjana Noorman-Petrovic:
Mirjana woont met haar man en hun drie kinderen Lynn (7 jaar), Milan (4 jaar) en Sophie van 2 jaar oud in Haarlem. In het dagelijks leven is Mirjana manager jeugdzorg.

Hier lees je meer over Mirjana.

Mirjana’s onderwerpen op MOMmag.:
Persoonlijke artikelen over de dagelijkse beslommeringen van het moederschap, luizenpluizen, oppas vinden, trakteren, partijtjes, leuke activiteiten in de buurt van Haarlem, in oude vorm zien te komen, tijd vinden voor alles wat je leuk vindt, musea. Plus algemene artikelen over het ouderschap en alles dat daarbij komt kijken.

about esther keddemanEsther Keddeman:
Esther woont samen met haar partner, zoon (10 jaar) en dochter (8 jaar) in Utrecht. Ze is ondernemer en heeft twee natuurlijke verzorgingslijnen op de markt gebracht, namelijk Petit&Jolie en Kaerel skin care.

Hier lees je meer over Esther.

Esther’s onderwerpen op MOMmag.:
Informatieve artikelen over onder andere (natuurlijke en eerlijke) verzorging (van baby’s, kinderen en moeders) op het gebied van beauty en duurzame keuzes in het moederschap, huishouden en de rest van het leven.

about ymkje hoekstraYmkje Hoekstra:
Ymkje woont samen met haar vriend en hun drieling Diede, Max en Kars (2) in het Friese dorpje Terwispel. Ze is zelfstandig ondernemer met haar bedrijf MultiplYme. Haar werk bestaat uit het online en offline begeleiden van andere moeders naar meer rust, meer energie en meer focus op dat wat telt voor hen.

Hier lees je meer over Ymkje.

Ymkjes onderwerpen op MOMmag.:
Inspirerende artikelen over o.a. rust, energie en focus. Drie dingen vormen namelijk de kern van alles wat Ymkje doet. En persoonlijke artikelen over haar grote inspiratiebronnen, haar gezellige peuter drieling jongens.

about minkeMinke:
Minke woont met haar man en 2 kinderen (zoon van 6 en dochter van 4 jaar) op de Veluwe. Ze is afgestudeerd jurist (HBO-Rechten), maar is nu fulltime moeder en heeft een eigen blog: Mama Minke.

Hier lees je meer over Minke.

Minke’s onderwerpen op MOMmag.:
Persoonlijke artikelen over haar geloof en hoe dat een plekje heeft in haar leven. Boek recensies en algemene artikelen die te maken hebben met Christendom.

about daphne meijerDaphne Meijer:
Daphne woont met haar man en twee kinderen (van 3 en 0,5 jaar oud) in Amsterdam. Ze werkt als grafisch ontwerper.

Hier lees je meer over Daphne.

Daphne’s onderwerpen op MOMmag.:
Alles dat met boeken te maken heeft. Daphne is onze boek recensent. Dus boekrecensies van de tofste kinder-, en prentenboeken, aangevuld met aanraders voor MOMs en van alles rondom voorlezen.’

Esmee van Goinga:
Esmee woont samen met vriend, Mano haar zoontje van 1 jaar en hun ‘je-weet-wel’ kater in Groningen. Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt is ze sinds kort overgestapt naar een ‘kantoorbaan’.

Hier lees je meer over Esmee.

Esmee’s onderwerpen op MOMmag.:
Artikelen over het zwanger raken, zwanger zijn en het moederschap. Lifestyle artikelen, af en toe een leuk recept en een column met eigen ervaringen.

Onder de tag redactie lees je meer van en over ons.

–> Meer informatie vind je op onze contactpagina.

Close