Close

Hi! Wij zijn Karen en Desirée, twee moeders met een grote liefde voor het creëren van mooie content. Dat doen we beiden al met veel liefde op onze eigen blogs, maar nadat we elkaar 4 jaar geleden leerden kennen en we een grote klik hadden, fantaseerden we al snel over ons eigen gezamenlijke magazine. Tadaaa!

Over MOMmag.

MOMmag. is een website voor moeders van 30 jaar en ouder die een actief (sociaal) leven combineren met een gezin. Het is niet altijd even makkelijk om alle ballen in de lucht te houden, daarom delen wij op MOMmag. tips en tricks én bieden we je een MOMent voor jezelf.

Je leest hier alle nieuwtjes voor (aanstaande) moeders en kinderen; lifestyle, fashion, interieur, praktische tips, snelle en simpele recepten, media, reizen en vrijetijdsbesteding, maar natuurlijk ook beauty, BN’er nieuws, carrière en moneytalk. Omdat je leven uit meer bestaat dan het moederschap.

Over Karen

Karen is getrouwd met Mark, moeder van Robin (bijna 2) en woont aan de kust, in Zandvoort, met poes Bada Bing en hond Cookie.

‘Sinds 3 jaar werk ik als full time blogger met mijn eigen persoonlijke life (style) magazine Karenz. In 2001 begon ik al met bloggen en was ik een van de eerste life bloggers van Nederland. Eigenlijk heb ik een media achtergrond en werkte ik bij diverse mediabureaus, exploitanten en adverteerders, maar door mijn blog ervaring kwam ik al snel in de social media terecht qua werk. In 2011 startte als ZZP’er met mijn eigen social media consultancy bureau, maar omdat mijn blog steeds serieuzere vormen aannam, heb ik me de laatste jaren volledig op het bloggen gericht.

Naast het bloggen houd ik van lezen, netflixen, heb ik een grote liefde voor design, maar geniet ik ook enorm van lange wandelingen in de natuur met zoon, man en hond. Daarnaast vind ik het heerlijk om te koken voor en te eten met vrienden. Als ik tijd over heb, ga ik yoga’en en in de winter gaat mijn hart sneller kloppen als het vriest en ik kan schaatsen op natuurijs. Als kind wilde ik altijd schrijfster worden en ik ben trots dat dat min of meer gelukt is met mijn eigen blog’.

Over Desirée

Desirée is getrouwd met Paul, moeder van dochter Shae (4) en woont samen met de twee poezen Sassy & Pixie in het groene Arnhem.

‘Waar de meesten na school voor een baas gaan werken, besloot ik op mijn 18e direct voor mijzelf te beginnen. Eerst met een eigen administratiekantoor en later kwam hier een webwinkel in tassen & sieraden bij. In het voorjaar van 2010 startte ik als hobby met mijn feel good lifestyle blog Curvacious en in de jaren die volgden groeide dit uit tot een fulltime bedrijf waardoor ik besloot om zowel het administratiekantoor als de webwinkel te sluiten en me volledig op het bloggen te richten. Hiernaast werk ik tevens als adviseur en creatief brainstormer voor vrouwelijke zzp’ers om ze onder andere efficiënter te leren werken en meer uit hun bedrijf te laten halen. De combinatie van zowel het bloggen als het coachen is iets waar ik ontiegelijk veel plezier en energie uit haal.

Naast mijn bedrijf breng ik graag mijn tijd door met mijn man en dochter, en ga ik er het liefst op uit om lekker te wandelen in de natuur of leuke stadjes door te slenteren. Ik shop, lees en Netflix graag en sta regelmatig in de keuken om te bakken en nieuwe gerechten uit te proberen. Daarnaast ben ik een beautymeisje met een liefde voor skincare en hou ik me graag op de hoogte van alle veranderingen en nieuwtjes binnen dit vakgebied.’

–> Meer informatie vind je op onze contactpagina.

Close