Close
MOMtime | Alpha-H Multivitamin Super Cream

MOMtime | Alpha-H Multivitamin Super Cream

Heb je al langere tijd gebroken nachten, last van stress of reageert je huid op de wisselende weersomstandigheden? Dan is dit product er eentje om jezelf mee te verwennen deze winter. En geloof ons: daar gaat je huid heel erg blij van worden! In dit artikel vertellen we je alles over de heerlijke Alpha-H Multivitamin Super Cream. 

‘Lees ook: Nog meer winterse beauty tips.’

Alpha-H multivitamin super cream

Alpha-H Multivitamin Super Cream

Kort gezegd is dit een geconcentreerde dag- en nachtcrème in één. Eentje bommetjevol antioxidanten en vitamines die gedurende de dag en nacht vrij worden gegeven. Het pakt zo de vermoeidheid van de huid aan. Daarnaast geeft deze een boost waardoor je huid weer zacht en soepel aan gaat voelen en er een natuurlijke glow terug komt.

De ingrediënten

In de Alpha-H Multivitamin Super Cream zit onder andere een combinatie van vitamine A, B, C en E.

– Vitamine A remt het verouderingsproces en de talgproductie, wordt ingezet bij acne, littekens hiervan en een ruwe huid, helpt bij verlies aan elasticiteit en is één van de weinige ingrediënten in beautyproducten waarvan bewezen is dat het echt anti-aging eigenschappen heeft
– de toegevoegde vitamine B hydrateert de huid, versterkt de huidbarrière en helpt de huid tot rust te komen
– vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen, helpt pigmentatie en littekens te verminderen en geeft de huid een oppepper
– vitamine E ondersteunt de hydratatie en het huidherstel en helpt bij roodheid, een droge en/of ruwe huid en irritatie.

Verder zit er in deze crème onder andere het veelgeprezen anti-ageing niacinamide (vitamine B3), huidherstellend Panthenol (vitamine B5), verzachtende urea, voedende jojoba olie en hydraterend hyaluronzuur.

Om de werking van alle werkzame bestanddelen tot het eind van de pot goed te houden zit de crème verpakt in een lichtdichte pompdispenser die mooi doseert. Daarnaast zitten de vitamines ingekapseld in ultrafijne jojoba-was-bolletjes. Die zorgen voor extra conservering en geven de vitamines pas bij wrijving (het inmasseren op de huid) vrij. Zo kunnen ze hun effectiviteit op het juiste moment loslaten.

Let op: ben je zwanger dan worden volgens de medische richtlijnen producten met vitamine A(-zuur) (retinoïden) afgeraden om te gebruiken. * Bron.

Alpha-H multivitamin super cream

Het gebruik

Zoals eerder aangegeven is deze crème een twee-in-één product. Je kan hem dus in de ochtend en in de avond gebruiken. Het stappenplan is dan als volgt; je huid reinigen, een lotion/tonic gebruiken, eventueel een serum aanbrengen en dan de Alpha-H Multivitamin Super Cream aanbrengen. De crème voelt verzorgend en fris aan op de huid, laat geen plakkerig laagje achter en trekt vlot in. En ondanks dat voelt je huid wel de hele dag door lekker gehydrateerd en soepel aan. Vanwege de vitamine A die erin zit kan het zijn dat je huid er even aan moet wennen. Dit merk je wellicht door wat droogte de eerste week. Dit betekent juist dat dode huidcellen worden losgemaakt en de huidvernieuwing in gang wordt gezet. De crème de eerste week alleen in de avond gebruiken om je huid eraan te laten wennen is een persoonlijke tip hierbij.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Alpha-H Multivitamin Super Cream is verkrijgbaar voor €49,95 (50ml) via onder andere de Nederlandse Alpha-H webwinkel, The Make Up Spot en diverse salons en klinieken.

–> Volg jij ons al via Facebook en Instagram? Vinden we leuk! 🙂

Liefs,
Karen en Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en een affiliate link.

Close
Read previous post:
de peuter en een zwerver
Ka’s Column | ‘Deze jongen is toch ook ooit een kind geweest?’ (over de peuter en een zwerver)

Voor de supermarkt stond een zwerver. Het is nog een vrij jonge jongen en hij is duidelijk onder invloed van...

Close