Close
Zomervakantie uit tip | Amsterdam Pets Cruise

Zomervakantie uit tip | Amsterdam Pets Cruise

Nog even en dan begint de zomervakantie en heb je een flink aantal weken voor de boeg om lekker samen uit te rusten en leuke dingen te ondernemen met je kind(eren). Wij delen vandaag graag een te leuke zomervakantie uit tip met je, namelijk de Amsterdam Pets Cruise. Een interactief avontuur over de Amsterdamse grachten! 

‘Lees ook: Relaxed met het gezin op vakantie doe je zo!’

amsterdam pets cruise
Amsterdam Pets Cruise

Deze interactieve grachtentocht is een initiatief van rederij Blue Boat Company. De virtuele en altijd vrolijke Bluebees huisdiertjes hebben zich op en rondom de grachten verstopt. Al varend over de grachten wordt je uitgedaagd om deze diertjes te gaan vangen met een augmented reality app. Zo leren kinderen Amsterdam spelenderwijs op een leuke manier vanaf het water kennen.

Vaar je in het leefgebied van de Bluebees, dan geeft de app dit aan en kan je de speciale Bluebee-camera openen om de diertjes te ontdekken. Heb je er eentje gespot, speel dan de bijpassende minigame en haal ze zo over om aan boord te stappen. Heb je er eentje kunnen vangen dan vertellen ze je graag iets meer over hun favoriete plekje in Amsterdam.

Gratis app

De Amsterdam Pet Cruise is te spelen op iedere afvaart van Blue Boat Company en is gratis beschikbaar in de app store. Download de app thuis of via de gratis wifi-verbinding op de kade van de rederij. Het spel start vervolgens zodra je de QR-code aan boord scant.

Info en kosten

Tickets voor een City Canal Cruise zijn online te boeken voor €16,00 per volwassene en €7,50 per kind (5 – 12 jaar). Aan de kassa van Blue Boat Company kosten deze respectievelijk €18,00 en €8,50 per ticket. Ook is er een familieticket verkrijgbaar voor 2 volwassenen en 2 kinderen voor €44,50. Een complete rondvaart duurt 75 minuten.

Tot en met oktober varen de boten dagelijks elk half uur van 10.00 uur tot 18.00 uur. Je kan opstappen bij Stadhouderskade 501 (tegenover het Hard Rock Café) of bij Stadhouderskade 550 (tegenover de Heineken Experience).

–> Neem een kijkje op de website van Blue Boat Company voor meer informatie.

Volg je MOMmag. al op Facebook en/of Instagram? Zo blijf je automatisch op de hoogte van alle nieuwste artikelen en nog veel meer leuks 🙂

Close
Read previous post:
Andrea TrendyMommy interview MOMtalk
MOMtalk met.. Andrea!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat...

Close