Close
BabyFloat: Veilig zwemmen met de allerkleinsten

BabyFloat: Veilig zwemmen met de allerkleinsten

Wij hebben weer iets leuks! We mogen twee BabyFloat nekzwembandjes weggeven. Ken je de BabyFloat al? Deze zwemband wordt dé zomervakantie must-have genoemd voor ouders met kindjes vanaf 8 weken tot 2 jaar oud. We vertellen je er meer over!

babyfloat groen

BabyFloat: Veilig zwemmen met de allerkleinsten

Je ziet het al op de foto’s. De BabyFloat is een nekzwemband voor kindjes vanaf 8 weken tot 2 jaar oud. Met deze zwemband kun je veilig met jouw kindje het zwembad in. Je kleintje kan lekkeren dobberen en heeft volledige bewegingsvrijheid. Zo kan hij of zij lekker zwemmen onder begeleiding van een van de ouders of andere verzorgers.

Wereldwijd is de BabyFloat een enorme hit!

babyfloat geel
Veiligheid én bewegingsvrijheid in het water

Pfoe.. wat was het warm de afgelopen tijd. Wat is het dan fijn om verkoeling op te zoeken. Vooral met baby’s, die vaak niet goed tegen die de hitte kunnen. Maar met je kleintje zwemmen, kan best wel spannend zijn en dat kost dan nog meer energie. Hoe fijn is het dan om zorgeloos te kunnen ontspannen met je kindje in het water?

Met de BabyFloat om de nek van je kindje kun je lekker het water in op vakantie (of thuis) in het zwembad zonder je zorgen te maken of je baby of dreumes wel veilig genoeg is in het water.

Het bandje geeft je kindje en jou meer bewegingsvrijheid. Doordat je je handen vrij hebt, kun je je kindje bijvoorbeeld makkelijk wassen, maar ook lekker samen spelen. Bovendien zorgt de bewegingsvrijheid die je kind krijgt voor een goede ontwikkeling van de spieren en doorstroming van bloed naar het hart. Het spelen in het water zorgt voor ontspanning waardoor je kindje beter zal slapen. Ook kan de float helpen bij krampjes en overstrekking van de spieren.

Na 9 maanden in de baarmoeder in zijn eigen mini baby spa gezeten te hebben, brengt de BabyFloat dit gevoel voor de baby weer terug. De allerkleinsten kunnen, vanaf 8 weken oud, weer heerlijk rondzwemmen en krijgen zo weer het veilige gevoel van de baarmoeder terug. In tegenstelling tot veel andere zwembandjes, koelt bij de BabyFloat het lijfje ook niet af boven water, wat nog een extra voordeel is. De geluidballetjes in het bandje zorgen voor extra plezier.

Over BabyFloat

Een zwemband om de nek van een baby ziet er misschien wat raar uit, maar toch zit het erg comfortabel voor je kleintje en is het niet voor niets dat in diverse babyspa’s ook deze bandjes gebruikt worden.

Het werkt heel simpel. Je blaast de BabyFloat op en schuift het door middel van een eenvoudige sluiting om de nek van je baby. Er zitten geen scherpe randen op de zwemband, dus je kindje kan zichzelf er niet aan bezeren.

De float is licht en compact, en weegt maar 185 gram! Het is dus makkelijk om mee te nemen, ook op vakantie.

Babyfloat is een merk van Nederlandse bodem dat een dik jaar geleden werd opgericht en in korte tijd wereldwijd een enorme hype heeft veroorzaakt. Om het merk heen is ook een grote Instagram community ontstaan, waar ouders trots hun foto’s en filmpjes insturen van hun kinderen met de BabyFloat.

Wil je meer informatie over de zwemband? Dat kun je vinden op de website van BabyFloat.

De zwemband is verkrijgbaar in 5 kleuren en kost normaliter €29,95. Het is geschikt voor kinderen van 3 t/m 14 Kg en van 0-2 jaar oud en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen.

babyfloat winactie

Winactie BabyFloat

Ja, ja, je had het al kunnen lezen: Wij mogen twee BabyFloat zwembanden weggeven. Een blauwe en een roze. Wil je kans maken op een van de floats? Like dan onze pagina en laat een leuke motivatie achter op het bijbehorende bericht op onze Facebookpagina. Vertel ook meteen even of je graag de roze zou willen winnen of de blauwe. Natuurlijk vinden we het ook leuk als je het bijbehorende bericht een duimpje omhoog geeft en de actie wil liken en/of delen ♥

Meedoen kan tot en met zondag 5 augustus 2018, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Close
Read previous post:
Charlotte Aukjes Wereld
MOMtalk met.. Charlotte!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat...

Close