Close
Babyboom | Deze sterren hebben babynieuws!

Babyboom | Deze sterren hebben babynieuws!

Deze sterren hebben babynieuws! Tussen al het corona leed door, worden er ook gewoon nog baby’s geboren. Bij de BN’ers was er zelfs een behoorlijke babyboom. Wie heeft er gezinsuitbreiding gekregen? En wie is er in verwachting of in afwachting van een kleintje? We praten je bij over de laatste babynieuwtjes!

Lees ook: ‘Knock-out geslagen door corona | Column over onvervulde kinderwens

deze sterren hebben babynieuws

Deze sterren hebben babynieuws

Wietze de Jager & Lieke Veld

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een wonder!! Afgelopen donderdag is Kees Valentijn geboren. Alles, maar dan ook alles valt in het niet als ik naar deze jongen kijk! ❤️

Een bericht gedeeld door Wietze de Jager (@wietzedej) op

Radio DJ Wietze de Jager en zijn partner Lieke veld kregen een derde kind. Het jongetje is Kees Valtentijn genoemd. Het is het derde kindje voor het stel. De twee hebben al een dochter en een zoon: Juul Bettie en Harm-Adam.

Sharon Dijksma & Thomas Windmuller

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze lieve en prachtige Eleonora is vanochtend in alle vroegte geboren! ? We zijn bijzonder dankbaar en trots! Wat een cadeautje!!

Een bericht gedeeld door Sharon Dijksma (@sharon_dijksma) op

Politica Sharon Dijksma en haar man Thomas Windmuller kregen, zoals ze het zelf noemen, een bijzonder cadeau. Sharon beviel van dochter Eleanora. De zwangerschap kwam onderwacht. Het stel heeft al twee kinderen; zoon Boudewijn (15) en een dochter Thirza (7).

Johnny de Mol en Anouk de Mol-van Schie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Welkom Fender 23-12-2019. Mama en de baby maken het goed! Papa moest even bijkomen ? Fijne Kerst allemaal ???? #fender #merrychristmas

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op


Johnny de Mol en Anouk de Mol-van Schie zijn opnieuw ouders geworden van een zoon. Het jongetje is Fender genoemd. Hij werd op 23 december geboren. Fender is het kleine broertje van Johnny Jr. die bijna 2 jaar oud is. Anouk heeft ook al dochter Kiki uit een eerdere relatie.

Rick Paul van Mulligen & René van Brakel


Rick Paul van Mulligen is opnieuw vader geworden. Acteur Rick Paul van Mulligen en zijn echtgenoot René van Brakel verwelkomden dochtertje Bowie. Zij kregen de baby samen met cabaretière Nina de la Croix. Eerder kreeg het drietal ook al een zoontje, genaamd Ko (4). Het drietal voedt de kinderen gezamenlijk op.

Sanne Vogel & Melchior Schipper

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

28 December zijn ze ter wereld gekomen, onze bizar lieve kindjes! Ik stel jullie voor aan Loewy Bertus en Bella Jo! Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde! Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest. Loewy Bertus was 3242 gram bij geboorte en zijn zusje Bella Jo was 2417 gram. Ze maken het onwijs goed en hebben vanaf de eerste dag een heel eigen karakter. Melchior is de aller aller beste vader die je kan bedenken. Bedankt voor alle lieve berichten rond de zwangerschap en als we er weer klaar voor zijn(gaat echt nog lang duren) dan horen jullie weer van mij. O ja en een heeeeeel gelukkig Nieuw Jaar.

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Sanne Vogel en haar vriend Melchior zijn ouders geworden van een tweeling. Op 28 december zette de actrice een zoon en een dochter op de wereld. Het jongetje heeft de naam Loewy Bertus gekregen, het meisje draagt de naam Bella Jo.

Sherida Spitse & Jolien van der Tuin

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn TROTS!❤️??

Een bericht gedeeld door Sherida Spitse (@sheridaspitse) op

Voetbalster Sherida Spitse en haar vrouw Jolien van der Tuin hebben een tweede kind gekregen. Het jongetje heeft de naam Jens gekregen. Jens is het broertje van Mila die in 2017 werd geboren.

Kelly Weekers & John Ewbank

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kusje voor haar kleine zusje ? #BABYGIRL

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Ook Kelly Weekers en John Ewbank verwachten weer een meisje. Het wordt hun tweede dochter. Eerder kregen ze Scottie. John heeft ook al een dochter (Day) uit zijn relatie met Vivian Reijs.

Airen Mylène & Taeke Taekema

Airen Mylène en Taeke Taekema hebben een tweede kind gekregen. Op 9 januari geboren werd Foss Fedde Glen geboren. In maart 2018 kwam hun eerste zoon Bodhi ter wereld.

Lauren Verster & Jasper Diepeveen

Presentatrice Lauren Verster en haar vriend Jasper kregen een tweede dochter. Het meisje heet Meggy. Meggy is het zusje van Leentje.

Arie & Romy Boomsma

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De post nav mijn story. Zelf heb ik 2 totaal verschillende bevallingen gehad, bij mijn bevalling van Bobby waren we al vroeg in het bevalcentrum en werd ik nadat er na 14 uur nog geen enkele voortgang was toch medisch. De bevalling duurde in totaal zo’n 22 uur en eindigde in een vacuümverlossing. Ik heb die bevalling gelukkig niet als negatief ervaren maar wist wel dat ik het een (hopelijk) volgende keer heel anders zou willen en heb daarna steeds het gevoel gehad dat mijn lichaam het thuis, in een vertrouwde omgeving misschien heel anders had opgepikt allemaal. Mijn bevalling van Mozes duurde 6 uur, was zonder pijnbestrijding en toen we vanuit huis rond de 6cm ontsluiting naar het ziekenhuis gingen vorderde de bevalling ineens zo snel dat hij nog net niet op de gang geboren werd. Mocht je mijn bevallingsverhaal van Mozes willen luisteren (was een hartstikke positieve ervaring) dan kan dat in de podcast Podnataal van @simonewijnands_ hier deelt ook @ninapierson haar ervaringen met 2 keer een thuisbevalling en het is sowieso een hele fijne podcast met verschillende bevallingsverhalen en ervaringen. Nu we allemaal niet weten hoe de aankomende periode eruit gaat zien en er wel vrouwen (hoog)zwanger zijn leek het me een mooie om hieronder wat positiviteit te verzamelen rondom bevallingen. Want er zijn ook écht heel veel mooie en fijne ervaringen die gedeeld kunnen worden en wat positiviteit is welkom. Dus heb je boekentips, een fijne bevalling gehad zonder pijnbestrijding, ben je thuis bevallen of heb je tips voor blogs, boeken, podcasts, filmpjes of wat dan ook wat hieraan kan bijdragen: deel ze, als je wilt, hieronder. Zo kunnen we elkaar wat vertrouwen geven, en misschien wat angst wegnemen. Realistisch moeten we allemaal zijn en de kans dat een thuisbevalling toch een ziekenhuisbevalling wordt is er natuurlijk altijd maar ik denk dat het goed is in ieder geval te lezen over fijne ervaringen zodat je met zo min mogelijk angst een bevalling ingaat.♥️

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op


Arie Boomsma en zijn vrouw Romy krijgen opnieuw een dochter. Het wordt hun derde kind. Hun oudste dochter Bobby Jo is nu drie jaar oud en zoon Mozes is twee jaar oud. 

Caroline Spoor & Jon Karthaus

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Elias Willem Frederik Karthaus 16-01-2020 Wat een intens geluk. Nooit gedacht dat mijn hart zoveel liefde aan zou kunnen ❤

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienspoor) op

Carolien Spoor en Jon Karthaus verwelkomden hun tweede zoontje. Het jongetje heeft de namen Elias Willem Frederik gekregen en is het broertje van Otis, die in 2017 werd geboren.

Mascha Feoktistova & Gregor van Vlierden

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Can’t wait to meet you baby girl ❤️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Vlogger Mascha Feoktistova is zwanger van een meisje. Het is het eerste kindje voor Mascha en haar partner Gregor. Eerder waren ze erg open voor hun vruchtbaarheidsproblemen door PCOS.

Donald Scloszkie (rapper Donnie) & Lois

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

02/02/2020 Odín Donny ???

Een bericht gedeeld door MARADONNIE AKA PAPPADONNIE (@maradonnie) op

Rapper Donnie en zijn vriendin Lois zijn vader en moeder geworden van een zoon. Odín Donny is op zondag 2 februari geboren. Het is het eerste kindje voor het stel.

Jan Dulles & Caroline Mol

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goed nieuws

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial) op

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol krijgen een tweede kind. Samen hebben ze al een zoontje. James is 1 jaar oud.

Lodewijk Hoekstra & Renee

Lodewijk Hoekstra en zijn vriendin Renee verwachten in juli een dochter. Het is het tweede kind voor het stel. Samen hebben ze al een zoon, Mats, die in mei 2018 werd geboren. Voor Lodewijk wordt het zijn vierde kind. Uit een eerder huwelijk heeft hij ook nog een zoon en een dochter.

Sita Vermeulen & Daniël

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mooi nieuwtje in deze bizarre tijd..! ?

Een bericht gedeeld door Sita Vermeulen (@sitavermeulen) op


Zangeres en presentatrice Sita Vermeulen in verwachting van eerste kind. Het wordt het eerste kind voor Sita en haar vriend Daniël, die na een break-up elkaar weer terugvonden.

Michael en Daphne van Gerwen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@daphnevangerwen did really well. Mike… welcome to the world! #baby #boy #supermom ???

Een bericht gedeeld door Michael van Gerwen (@mvg180) op


Voor de tweede keer Bulls Eye voor Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne. Ze kregen een zoon die ze Mike hebben genoemd. Het stel heeft al een dochtertje; Zoë. Zij is in 2017 geboren.

Bas Muijs & Sabine

Bas Muijs is begin april voor de derde keer vader geworden. De acteur en zijn vriendin Sabine hebben een dochter gekregen, die de naam Annelie Madelief heeft gekregen.

Katja Schuurman & Freek van Noortwijk

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een meisje…

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk krijgen samen een dochter. Katja heeft al een dochtertje uit haar huwelijk met Thijs Römer: de 9-jarige Sammie

⇒ Wij wensen al deze sterren veel babygeluk. Gefeliciteerd met al dit prachtige babynieuws!

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer celebrity artikelen.

Beeld  ‘Newborn parents’ via Shutterstock.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

Deze sterren hebben babynieuws pinterest

Close
Read previous post:
pasen in tijden van crisis
Hoe vier je pasen in tijden van crisis? | Column over geloof

Hoe vier je pasen in tijden van crisis? Minke is een christelijke MOM. In deze column vertelt ze hoe zij...

Close