Close
Leuke cadeautips voor Vaderdag

Leuke cadeautips voor Vaderdag

Volgende week zondag is het Vaderdag. Dé tijd van het jaar om je vader(figuur) en/of de vader van je kind(eren) eens even extra in het zonnetje te zetten. Leuk om te doen met een lekker ontbijtje op bed, even op de koffie gaan en wat lekkers meenemen en wellicht nog een leuk cadeautje erbij. Wij delen een paar leuke gepersonaliseerde cadeautips voor Vaderdag met je! 

Cadeautips voor Vaderdag


cadeautips voor vaderdag
Vaderdag mok met foto’s
, €11,95
Misschien niet één van de meest originele items, maar het blijft er eentje die toch terug blijft komen. De mok met foto’s! Leuk om daarna als vaste koffiemok in huis te blijven gebruiken of om mee naar werk te nemen zodat je/de papa daar ook een eigen mok heeft. Die hem ook nog eens opvrolijkt als hij er tussen al het harde werken door naar kijkt. Tip: stop hem vol met zijn favoriete snoepjes of snacks.

cadeautips voor vaderdag

Ollimani boek, €29,95
Een boek wat van de kaft tot aan de binnenkant wordt gepersonaliseerd. Er kunnen twee foto’s in verwerkt worden, de naam van de vader en er zit achterin zelfs een oorkonde voor de vader (to be). Het boek is lekker groot en stevig en nodigt zeker uit tot veel leuke momentjes want het is met veel humor getekend en geschreven.

cadeautips voor vaderdag

Nog meer leuke cadeautips voor Vaderdag

– een mooi en stevig leren schort met naam voor de keukenprinspapa’s, €99,95
– een bierpakket in één van de verschillende soorten, vanaf €19,95
– een bucketlist boek voor vaders vol met avontuurlijke, grappige en leuke opdrachten om samen met je/de vader te kunnen doen. Te personaliseren met foto’s en namen, vanaf €16,95

Tip! Ook leuk om te doen in plaats van het gebruiken van foto’s op één van de gepersonaliseerde cadeaus, is om een zelfgemaakte tekening van je kind(eren) te gebruiken en op een mok te laten drukken bijvoorbeeld. Weer net even wat anders en heel origineel 🙂

Deze en nog veel meer leuke cadeautips voor Vaderdag vind je bij YourSurprise. En als je dit weekend nog bestelt dan heb je het zeker nog op tijd in huis.

Close
Read previous post:
little tikes dual twister
Win een Little Tikes Dual Twister!

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen tijd! Met zulk weer hoef je toch helemaal niet op vakantie? En...

Close