Close
Shop tip | CASA (betaalbare interieur accessoires)

Shop tip | CASA (betaalbare interieur accessoires)

Er is online heel erg veel te vinden, maar soms kan je door de bomen het bos niet meer zien. Wij verzamelen in deze rubriek de leukste en mooiste webwinkels en originele producten voor je die er duidelijk bovenuit springen. Vandaag aan de beurt: de betaalbare interieur accessoires van CASA. 

‘Lees ook: Houten speelgoed van Petite Amelie.’

CASA shop interieur CASA shop interieur

Betaalbare interieur accessoires van CASA

De geschiedenis

In België bestaat CASA alweer ruim 40 jaar, maar in Nederland is dit een redelijk nieuwe winkelketen. Wat begon als een handel in zuivelproducten, werd later uitgebreid met andere voedingsmiddelen (waarvan Fort-koffie het meest bekend) met een zegeltjesactie. Hiermee konden klanten zegeltjes sparen bij hun aankopen en deze inruilen tegen geschenken. Toen echter in 1971 het door de Belgische wet verboden werd om spaarzegels aan te bieden bij voedingsproducten besloten ze de huishoudartikelen en geschenken gewoon op te nemen in hun assortiment. Zo werd CASA geboren en openden ze hun eerste winkel in 1975. Inmiddels zijn er meer dan 500 winkels in 11 landen en hebben ook de eerste filialen in Nederland én een Nederlandse CASA webwinkel zich geopend.

CASA shop interieur

Het assortiment

Het assortiment van CASA is echt enorm uitgebreid en ik denk het beste te omschrijven als betaalbare interieur accessoires. Maar.. dan wel echt in de breedste zin mogelijk! Zo kan je er terecht voor (kleine) meubels, accessoires en decoratiemateriaal voor zo’n beetje iedere ruimte in je huis. Of je nu zoekt naar tof bestek, servies of glaswerk voor in de keuken, producten om je woon- of slaapkamer een nieuwe look mee te geven, handige spullen voor je werk- of hobbykamer of bijvoorbeeld producten voor de kinderkamer.. Hier ga je het zeker vinden. Wij blijven er maar rondsnuffelen, want wat hebben ze veel leuks!

CASA shop interieur

Voor iedereen wat

Misschien wel het leukste is dat ze lekker meegaan met de trends, maar toch voor iedere smaak wel wat te bieden hebben. Ben je op zoek naar een roze velvet poef? Dan ga je die zeker hier vinden. Maar ook trends als cactussen, lama’s, alpaca’s, tipi’s, interieur accessoires in een minimalistische stijl en handige opbergers vind je hier terug. En dat ook nog eens voor heel erg leuke prijzen. En natuurlijk hebben ze ook te leuke seizoensproducten. Zo is de huidige Kerstcollectie ook echt het bekijken waard!

–> Klik hier voor de website en webwinkel van CASA voor meer informatie.

Liefs,
Karen & Desirée

Pssst! Volg je ons al via Facebook en Instagram? Vinden we leuk! 🙂

Close
Read previous post:
kindje van Ronnie Flex en dj Wef is geboren
Baby nieuws | Het kindje van Ronnie Flex en dj Wef is geboren!

Het kindje van Ronnie Flex en dj Wef is geboren. Er was al gespeculeerd dat ze rond deze tijd geboren...

Close