Close
Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week

Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week

Het is weer tijd voor hét MOM celebrity nieuws van de afgelopen week. Zit je er klaar voor? We vertellen je wie er bevallen zijn, wie zijn er in verwachting, welke BN’er gaat verhuizen, wie een kinderboek schrijft, wie afscheid moest nemen en wie haar zoontje verschrikkelijk mist. Dat en nog veel meer lees je hier!

Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week

Babyshower Roxanne Hazes


Roxanne Hazes werd door familie en vriendinnen verrast met een babyshower. Daar hoorde deze leuke taart en blauwe champagne bij. Roxanne en Erik verwachten ten slotte een jongetje :).

Barbie mist haar zoontje


Milano, de zoon van Barbie (Samantha de Jong) en Michael van der Plas woont sinds een tijdje bij zijn vader in Spanje. De dochter van het voormalige stel woont wel bij Samantha. Met deze emotionele foto laat Samantha zien dat ze haar zoon mist en ontzettend veel van hem houdt.

Angelina wilde overigens zelf graag bij zijn moeder wonen. Milano is echt een papa’s kindje en wilde liever bij zijn vader intrekken.

Kirsten Dunst bevallen van zoon

Art imitates life #fifteenandpregnant @lifetimetv

A post shared by Kirsten Dunst (@kirstendunst) on


Goed nieuws voor Kirsten Dunst en haar partner Jesse Plemons. Zij zijn voor de eerste keer vader en moeder geworden van een jongetje. We weten nog niet hoe het jongetje gaat heten.

Babette van Veen schrijft kinderboek

Mallorca wat ben je mooi…#novasol #mountains #love #the #sun

A post shared by Babette Van Veen (@babettevanveenofficial) on


Leuk nieuws van Babette van Veen! De actrice heeft een kinderboek geschreven. Het boek – Prinses Leentje – met illustraties van Annelinde Tempelman, komt 28 juni uit. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Dan kan je het alvast hier bestellen.

Kat von D in verwachting

It’s a boy.? @prayers

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on


Tattoo artieste met haar eigen populaire make-up label Kat von D en haar man, de zanger Leafar Seyer, krijgen een kindje. Het wordt een jongetje.

Liza Sips en gezin verhuizen naar het Gooi


“Ons laatste weekend als ‘Amsterdammers’ zit erop”, schrijft Liza Sips bij haar foto op Instagram. De zwangere actrice en schrijfster verhuist samen met haar vriend Ralph Manheim en zoontje Jona naar het Gooi. Hun dochtertje en zusje zal dus hoogstwaarschijnlijk geen Amsterdammer meer worden.

Monique Westenberg neemt op afstand afscheid van haar geliefde Dunya

? Dunya, mijn wereld, mijn meisje, is vandaag om 15:25 uur ingeslapen. Mijn hart is gebroken, maar krijgt ook rust. Ze was moe, ze had geen pijn, maar vond het genoeg geweest. Gisteren werd ik opgebeld dat het de laatste daagjes slechter met haar ging. Mijn wereld stortte in en we waren van plan morgen avond terug te vliegen. Dan kon ik haar nog even vasthouden, haar natte neusje voelen, in haar lieve oogjes kijken. Vandaag werd ik wakker gebeld. Mijn vader en moeder en de liefste oppas zaten met mijn meisje bij de dierenarts. Ze was op. Ik moest de beslissing nemen waar ik altijd zo tegenop keek, maar wilde het niet langer rekken voor mezelf. Via FaceTime ben ik erbij geweest, heb ik nog tegen haar kunnen praten, heb ik haar kunnen bedanken voor de afgelopen 14,5 jaar liefde en steun. Mijn hart is gebroken, ik zit vol met verdriet, maar geloof ook dat Dunya er bewust voor heeft gekozen te wachten tot ik weg was. Nu heeft zij rust en kan ik de aankomende dagen gebruiken om dingen te verwerken zonder dat ik nu thuis had gekomen in een leeg huis en een leeg bed. Ik kan me nog een week voorbereiden op die lege thuiskomst en probeer te genieten met mijn gezin. Ik had haar niet meer liefde kunnen geven dan dat ik haar gaf, ze had geen betere honden mama kunnen hebben en ik weet zeker dat ze zo oud is geworden door de onbeschrijflijke sterke band die zij en ik hadden! Dankjewel mijn wereld voor jouw liefde hier op aarde. Dat je altijd naast me zal blijven lopen dat weet ik zeker ❤?

A post shared by MoniQue Noël (@moniquenoell) on


Verdrietig nieuws voor Monique Westenberg. Terwijl zij in Mexico van een heerlijke vakantie geniet met haar ex (?) André Hazes en haar zoontje, kwam het moment waar ze zo tegenop had gezien. Helaas kon haar hond Dunya echt niet meer en daarom besloot ze haar geliefde hondenkind te laten gaan. Via Facetime nam ze afscheid en zo kon ze er toch nog een beetje bij zijn.

Miranda Kerr bevalt van dochtertje

@stellarmag ? by @ninomunoz

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


Topmodel Miranda Kerr en Snapchat oprichter Evan Spiegel verwelkomden afgelopen week hun eerste dochter. Voor Miranda (35) is het haar tweede kindje. Samen met Orland Bloom, met wie het model eerder een relatie had, heeft de moeder al een zoontje Flynn (7). Hoe het meisje gaat heten, is nog niet bekend.

Een derde kindje voor Ali B en Breghje

4+1=❤❤❤❤❤ inshaAllah

A post shared by Ali B (@alibspec) on

‘4 +1 = <3 <3 <3 <3 <3 inshaAllah’, schrijft Ali B op Instagram. En daarmee kondigt hij aan dat er een derde kindje aan komt. Hij en zijn vrouw Breghe zijn al de ouders van, Omar en Amin, twee jongetjes. Wij zijn benieuwd of het gezin een jongensgezin wordt, of dat er nu misschien wel een klein meisje in aantocht is…

Welk celebrity nieuws maakte het meeste indruk op jou? Praat je mee op onze Facebookpagina?

Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
knuffeldieren wassen
Knuffeldieren wassen. Hoe vaak zou je dat moeten doen en hoe?

Heb jij ook een kind dat onafscheidelijk met zijn of haar knuffel is? Knuffels kunnen die kleintjes soms enorm veel...

Close