Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Wat een tsunami aan babynieuws was er vorige week? Omdat we al veel op Facebook hadden behandeld, besloten we een weekje over te slaan. Maar deze week hebben we weer het leukste MOM celebrity nieuws voor je in de aanbieding. Zit je er klaar voor? 

Het MOM celebrity nieuws

Maxima is onafhankelijke vrouw


In een interview met Libelle vertelt Koningin Maxima dat ze weet dat ze als rolmodel gezien wordt als het om de onafhankelijkheid van een vrouw gaat. “Werken hoort bij wie ik ben”, zegt ze. Ook met haar dochters Amalia, Alexia en Ariane praat Máxima over de ervaringen die zij  opdoet. “Ze zijn mijn financial inclusion-verhalen soms ook wel beu”, vertelt ze lachend. “Maar ze vinden het ook heel interessant. Het ene moment zijn ze heel begaan en het andere gaan ze op in hun eigen wereld.”

Roxeanne overweldigd

Dit all day. ❤️ #fender

A post shared by ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) on


“Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement”, schrijft zangeres Roxeanne Hazes bij een foto van het geboortekaartje van haar pasgeboren zoon Fender.
“De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit.”

De Johnny’s chillen

Just chillin’ !! ❤️??☺️ #dadlife #hééééérlijk

A post shared by Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) on


Ook presentator Johnny de Mol geniet van het vaderschap. Lekker chillen met zijn Johnny. Heerlijk!

Monica’s MOM tattoo

❤️

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on


Het is heerlijk toeven in babyland. Ook vlogster Monica Geuze’s feed op Instagram staat vol pril babygeluk. Monica is in de wolken met haar gezin. Bovendien liet ze haar dochter Zara-Lizzy Noé op haar arm vereeuwigen.

Nicolette’s kleuter


Ah kijk dan hoe schattig. Kiki Kate, de dochter van presentatrice Nicolette van Dam viert haar laatste dag op de peuterschool. Na de vakantie begint ze op de kleuterschool. Eind van een tijdperk, voor dochter én moeder.

Chantal’s aapje

Kijk meneer Nilsson hier ❤️ #altijdaleeneigenaapjegewild #monkeymonday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on


Presentatrice Chantal Janzen had altijd al een aapje willen hebben. Gelukkig heeft ze er nu een ;). Baby Bobby wordt gekscherend meneer Nilsson (de aap uit Pipi Langkous) genoemd.

Yolanthe’s schoondochter

????

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on


Xess Xava, de zoon van presentatrice Yolanthe Sneijder Cabau en voetballer Wesley Sneijder, lijkt zijn eerste liefde veroverd te hebben. Ze heet Zaia en alleen die naam al combineert natuurlijk prachtig met Xess Xava.

In mama Do’s schoenen staan


Zangeres Do deelt dit fijne #MOMmagMOMent van dochter Loulou die op haar (Do’s) hakken door de kamer paradeert.

Jesslynn’s groeispurt


Handbalster en moeder Estavana Polman deelt ook een fijn sentimenteel #MOMmagMOMent. Kleine meisjes worden groot. Ook die lieve kleine Jesslynn is nu echt een dreumes geworden.

Sharon en Maliya gaan lunchen

Flesje voor Maliya, Spa rood & Carpaccio voor mama

A post shared by Sharon Doorson (@sharondoorson) on


Zangeres Sharon Doorson ging met haar prachtige dochter Maliya lunchen. Maliya kreeg een lekker flesje, mama een spa rood en carpaccio. Dat laatste begrijpen wij heel goed na een zwangerschap 😉 Overigens was Sharon afgelopen week ook aanwezig op het Stokke Prénatal event, waar wij ook waren! We hebben haar mooie dochter dus live kunnen bewonderen <3.

Nicolette’s gezelschap


Hoe herkenbaar is deze foto? Presentatrice Nicolette Kluijver ging picknicken met haar kinderen, die vervolgens gingen spelen en haar achterlieten met hun vriendjes.

Het gezin Hazes

Gezinnetje ?

A post shared by MoniQue Noël (@moniquenoell) on


Oververmoeide zanger André Hazes heeft verplicht rust genomen en geniet nu van wat waardevolle family time. Met het gezin zijn ze momenteel lekker op vakantie. We hopen dat dat iedereen goed doet.

Welke celebrity nieuws maakte afgelopen week het meeste indruk op jou? Praat je mee op onze Facebookpagina? Wij zouden het trouwens hartstikke leuk vinden als jullie op Instagram je eigen #MOMmagMOMent(s) taggen. Wie weet kunnen we daar ook ooit een leuk overzicht van maken?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
tips voor baby's en kleine kinderen tijdens een hittegolf
12 voorzorgsmaatregelen & tips voor baby’s en kleine kinderen tijdens een hittegolf

Er komt een hittegolf aan! Dat vind je als volwassene wellicht al geen fijn idee (tenminste niet iedereen), maar voor...

Close