Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Wat een weer hè, afgelopen week. Dat leverde wel wat zonovergoten plaatjes op. Verder is er ook weer fijn babynieuws te vertellen. Deelde onze celebs weer prachtige #MOMmagMOMents en kreeg Monique kritiek op een filmpje van haar Dré. Je leest en ziet het allemaal in het MOM celebrity nieuws!

Het MOM celebrity nieuws

Beyonce deelt zeldzame foto tweeling


Wereldster Beyoncé heeft voor het eerst sinds lange tijd een foto van haar dertien maanden oude tweeling gedeeld. Dat deed ze pas een keer eerder. Wat een schatjes zijn het!

Nicolette en kinderen naar Sprookjeswonderland

Tuurlijk mag je even kijken… ??

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on


Presentatrice Nicolette Kluijver geniet zichtbaar van haar gezin en de zomer. Ze deelde afgelopen week weer veel fijne #MOMmagMOMents. Waaronder deze foto van haar gezin in Sprookjeswonderland.

Dochter voor Michael


Na een ontzettend zware periode weer mooi nieuws voor zanger Michael Bubblé en zijn gezin. Hij en zijn vrouw Luisana kregen een dochtertje. Luisana schrijft bij de foto: “Hoe leg je uit dat je hart explodeert van liefde?”

Het gezin heeft al twee zonen: Noah en Elias. Eind 2016 werd bekend dat bij Noah kanker was geconstateerd. Inmiddels gaat het gelukkig beter met hem. Hoe het kersverse dochtertje gaat heten, is nog niet bekend.

Chantal’s mooie kindjes

Deze twee… ? #Josh ? #Jada ❤️ #family #samensterk ??

A post shared by RobertDoornbos (@robertdoornbos) on


Nog een gezin dat door een zware periode gaat. Dochter Jada van styliste Chantal Bles en coureur Robert Doornbos werd geopereerd tegen kanker. Vlak daarna werd zoon Josh geboren. Vader Robert deelt deze prachtige foto van broer en zus. Zo schattig om die mooie Jada te zien glunderen van trots.

Josje in verwachting


Leuk nieuws voor voormalig K3 zangeres Josje Huisman. Ze is zwanger! Het wordt het eerste kindje voor Josje en haar vriend Cle Gyimah.
Eerder had Josje een relatie met Johnny de Mol, die inmiddels ook vader is geworden.

Bobby doet de macarena


Presentatrice Chantal Janzen blijft onze hofleverancier voor #MOMmagMOMents. Afgelopen week was het voor ons moeilijk kiezen. We kozen voor deze heerlijke foto van Bobby die met het warme weer lekker in zijn luier ligt. Volgens Chantal voert hij de Macarena op.

Ferry doet baby APK

34 weken! Baby apk. Btw, dit is een pop;)

A post shared by Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) on


Acteur Ferry Somogyi en zijn vrouw Noëlle hebben een baby APK laten uitvoeren. De pop laat zien hoe groot de baby nu echt is.

Sanne heeft het zwaar


Wij hebben medelijden met actrice Sanne Langelaar. Zwanger zijn tijdens een hittegolf is zwaar!

Bridget heeft het goed bekeken


Presentatrice Bridget Maasland en zoon Mees hadden een goed idee. Zij gingen met de hittegolf lekker naar de bios. Heerlijk toeven in de airco!

Susan bouwt zandkastelen

Het allerleukste: druipkastelen maken.

A post shared by Susan Smit (@susansmitinstagram) on


Schrijver Susan Smit spendeert een heerlijk dagje op het strand met haar kinderen. Samen druipkastelen maken, wat een fijn #MOMmagMOMent!

Monique kan niet kiezen

Kan niet kiezen hoor welke foto ? (swipe ??)

A post shared by MoniQue Noël (@moniquenoell) on


De familie Hazes is op vakantie. Monique kan niet kiezen welke foto ze van kleine Dré moet plaatsen en plaatst ze dus maar allemaal. Wij geven haar geen ongelijk. Wat een droppie! Monique kreeg op Instagram trouwens veel kritiek op dit filmpje. Ben jij het met die kritiek eens?

Luca haalt rijbewijs


Kleine jongetjes worden groot. Luca de zoon van Marco en Leontine Borsato heeft zijn rijbewijs gehaald. Vader Marco is hartstikke trots. Ook dat begrijpen wij.

Nick deelt ijsje

?

A post shared by Nick Schilder (@nickschilder) on


Zanger Nick Schilder en zijn dochter Jackie delen een ijsje. Dat leverde deze schattige foto op. Trotse papa!

Senn krijgt voetbaltraining


We blijven nog even in Volendam. Zoon Senn van Jan Smit krijgt ondanks de hitte gewoon voetbaltraining. Wat een bikkel!

Welke celebrity nieuws maakte afgelopen week het meeste indruk op jou? Praat je mee op onze Facebookpagina? Wij zouden het trouwens hartstikke leuk vinden als jullie op Instagram je eigen #MOMmagMOMent(s) taggen. Wie weet kunnen we daar ook ooit een leuk overzicht van maken?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
luieruitslag baby kind tips
Help, mijn kind heeft luieruitslag!

Rode geïrriteerde en jeukende billetjes en met een beetje pech ook nog open plekken.. Luieruitslag! Zeker met dit warme weer...

Close