Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Het is echt vakantietijd. Gelukkig delen de celebs ook in hun vakanties fijne foto’s met hun kroost. In het MOM celebrity nieuws zie je dus onder andere veel fijne vakantiefoto’s, waren er heel veel kindjes jarig, viert deze superster haar 60e verjaardag met een inzamelingsactie. En delen de DADs veel #MOMmagMOMents 🙂

Het MOM celebrity nieuws

Madonna viert 60e verjaardag


Wij kunnen het bijna niet geloven, maar Madonna wordt al weer 60 jaar oud. Dat viert ze onder andere met een inzamelingsactie voor kinderen in Malawi. Fans doneren kunnen doneren op haar Facebookpagina. Madonna heeft al jaren de stichting Raising Malawi, waarmee ze kansarme kinderen in het Afrikaanse land probeert te steunen. Madonna adopteerde zelf vier kinderen uit Malawi.

No pictures please


Kiy, het zoontje van Victoria Kloblenko en Evgeniy Levchenko had weinig zin om op de foto te gaan. Nu al last van sterallures? 😉

Roxeanne’s pyjama party


Zangeres Roxeanne Hazes en zoon Fender hebben samen een pyjama party. Wat wordt het kleine ventje al weer groot!

Arie octopapa

De octopapa in zijn natuurlijke habitat

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on


Presentator Arie Boomsma heeft blijkbaar een pizza party. Met zijn kinderen Bobby Jo en Mozes, drie pizzadozen én het kinderwagentje van dochter, noemt hij zichzelf octopapa.

Estavana en Rafael willen in Nederland gaan wonen

On our way ??#mylittlegirl?

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on


Voetballer Rafael van der Vaart en zijn vriendin handballer Estavana Polman, die momenteel in Denemarken wonen, zouden in de toekomst graag weer in Nederland willen wonen. Dat vertelt Rafael aan Mokum Magazine“Nederland is natuurlijk wel mijn land en mijn vriendin Estavana wil graag terug. Dus als handbalman volg ik haar graag, haha.”

Ze willen zich graag in Arnhem vestigen. “Arnhem is echt een topstad.”

Dat kunnen wij Arnhemse meisjes (Desirée en Karen) alleen maar beamen natuurlijk.

Top outfit voor Lola-Lily en Kiki-Kate

Zoooo heb ‘t ideale outfitje gevonden hoor! Geen gozertje durft nog op ze af te stappen en allemaal meiden van 20 a 25 willen met ze spelen ??? – – Even serieus, we hebben ruim €60.000 opgehaald! Mega aquarium (€20k) is in de tas. Ook gaan we alle afdelingen voorzien van speelgoed en leesboeken (€10k). Maar willen ook graag The Hill in de binnentuin van @prinsesmaximacentrum laten plaatsen. Dat is een flinke heuvel waar ouders en kinderen kunnen klimmen, glijden etc. Super cool en leuke afleiding voor hele gezin, maar kost €56k. Dus moeten nog paar duizend shirts verkopen. Dat gaat lukken en dan stoppen we. Dus als je nog shirtje wilt wees dan snel! SUPER BEDANKT allemaal!❤️ En @rumag in t bijzonder. Jeetje wat zijn zij aan t knallen ? #linkinbio

A post shared by Bas Smit (@bassmit) on


Wat begon als een grap is nu een geweldige actie geworden. Bas Smit, de man van presentatrice Nicolette van Dam, t-shirts met zijn hoofd erop, leverden al 56.000 euro op. En dat is goed nieuws, want die opbrengst gaat naar het Prinses Maxima centrum ten behoeve van kinderen die lijden aan kanker. Bas’ en Nicolette’s nichtje Jada, de dochter van styliste Chantal Bles, is hier o.a. behandeld en het doel is ook ter ere van haar.

Kiki-Kate werd afgelopen week ook nog 4 jaar oud, dus dubbel feest.

Myllena 4 jaar oud


Myllena, het dochtertje van top model Doutzen Kroes en dj Sunnery James, is ook 4 jaar oud geworden. Haar ouders delen daarom beide een mooie foto van de kleine prinses.

Kim-Lian’s regendansje


Niet alleen in Nederland was er een hittegolf. Ook in Zweden, waar presentatrice Kim-Lian van der Meij met haar gezin woont, was het gortdroog. Regen was dan ook zeer welkom. Kim-Lian en haar kroost vierden het met een regendansje!

Marijn 12 jaar oud


Ook bij zangeres Trijntje Oosterhuis thuis was een verjaardag te vieren. Zoon Marijn werd 12 jaar oud.

Noa 3 jaar oud


Blijkbaar was het verjaardagsweek afgelopen week. Ook Noa, de zoon van zangeres Monique Smit, blaasde afgelopen week maar liefst 3 kaarsjes uit.

Chantal’s aapjes

My first monchhichi ❤️ #james

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on


Noemde presentatrice Chantal Janzen zoon Bobby vorige week nog een aapje, deze week presenteert ze haar andere aapje zoon James. Trots noemt ze hem ‘my first monchichi’.

Jeroen’s familiediner

Top! @mistral_beach_marbella #fun #friends #marbella #family

A post shared by Jeroen van der Boom (@jvdboom) on


Zanger Jeroen van der Boom is lekker op vakantie in Marbella en deelt dit heerlijke #MOMmagMOMent. Lekker eten met zijn familie.

Dan’s gezin

Happy! ❤️❤️❤️

A post shared by Dan Karaty (@dankaraty) on


Ook danser Dan Karaty deelt een prachtige foto van zijn gezin. ‘Happy’, schrijft hij erbij. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Kijk nou.. wat een prachtgezin. En wat fijn om te zien dat het beter gaat met zijn zoontje.

Frans’ vaderliefde

Sommige foto’s hebben geen uitleg nodig !! Een mooi vader en zoon moment !!

A post shared by Frans Bauer (@fransbauer_officiele) on


Deze week grossieren de DADs in de #MOMmagMOMents. Zanger Frans Bauer heeft een mooi moment met zijn jongste zoon tijdens hun vakantie. Wat een ontzettend liefdevolle foto!

Welke celebrity nieuws maakte afgelopen week het meeste indruk op jou? Praat je mee op onze Facebookpagina? Wij zouden het trouwens hartstikke leuk vinden als jullie op Instagram je eigen #MOMmagMOMent(s) taggen. Wie weet kunnen we daar ook ooit een leuk overzicht van maken?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
De groente & fruit kalender van augustus

Er is een groot voordeel om met fruit en groente van het seizoen aan de slag te gaan in de...

Close