Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Het is nog steeds komkommertijd en dan was er ook nog eens een hittegolf. In het MOM celebrity nieuws van deze week zie je dan ook weer veel fijne vakantiekiekjes en #MOMmagMOMents. Ook werd er een BN’er vader vlak na zijn deelname aan Expeditie Robinson! 

Het MOM celebrity nieuws

Roxeanne wil graag gezinsuitbreiding


Op haar eigen Instagram kanaal vertelt Roxeanne dat ze over een paar jaar graag gezinsuitbreiding zou willen in de vorm van een broertje of zusje voor Fender. Ook vertelt ze dat zij en Erik Fender eerst Jack of Kik wilden noemen. De tweede naam van haar zoon is André (haar vaders naam) op z’n Engels: Andrew.

Katja en Sammie genieten van zonsondergang

Gisteravond… #romantic #zonsondergang #rust

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on


Katja Schuurman deelde afgelopen week een paar prachtige #MOMmagMOMents met dochter Sammie. Kijk dan hoe mooi die zonsondergang is? En gewoon in de eigen achtertuin!

Art heeft waterpret met dochter

Waterpret next generation.

A post shared by Art Rooijakkers (@deechteartrooijakkers) on


De maar aanhoudende hittegolf leverde wederom fijne kiekjes op. Presentator Art Rooijakkers had bijvoorbeeld waterpret met zijn dochter.

Zappen tijdens datenight


Grappig en oh zo herkenbaar. De dochter van radio dj Wietze de Jager had met de tas van haar moeder gespeeld. Blijkbaar was de telefoon met de afstandsbediening verwisseld en zo moest moederlief op date night met de afstandsbediening. Wel handig dat je in het restaurant of de bar dan kunt doorzappen naar het volgende nummer?

Jandino’s slush puppy

Oh meisje toch..?? #LivingHerBestLife #MijnKleineSlushPuppy ??❤

A post shared by Jandino (@jandinoasporaat) on


Komiek Jandino Asporaat is met zijn gezin op vakantie op Jamaica en deelde deze vrolijke foto van zijn dochter op het strand. Wat een knap meisje is het toch?

Fockeline’s babybuik


Actrice Fockeline Ouwerkerk showde op het strand van Oostkapelle haar prachtige buik. Ze mag nu gaan genieten van haar verlof.

Lieke’s knuffels


Presentatrice Lieke van Lexmond geniet ook van een welverdiende vakantie met haar gezin en deelde dit heerlijke filmpje van haar knuffelende zonen.

Jody doet aangifte

Samen Poppy aangeven bij de burgerlijke stand #geboorteaangifte

A post shared by Jody Bernal (@jodybernal) on


Zanger Jody Bernal is voor de tweede keer vader geworden en deed samen met dochter Olivia aangifte bij de burgerlijke stand van dochter Poppy. Afgelopen week werd ook bekend dat de zanger een van de deelnemers van Expeditie Robinson is.

Samen sterk

Together we are strong ??????? #samensterk #jadamylena #forever

A post shared by Chantal Bles (@chantalbles) on


De pas bevallen styliste Chantal Bles plaatste op Instagram een #MOMmagMOMent van haar dochter Jada samen in de kinderboerderij. Jada is korte tijd geleden geopereerd aan een tumor met uitzaaiingen.

Heerlijk mannetje

Wat ben jij toch heerlijk…?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on


De familie Hazes is op (werk)vakantie op Bonaire. Zanger André deelde een trots #MOMmagMOMent van zoon Dré junior.

Chantal’s hubby


Ter ere van de verjaardag van haar man Marco, plaatste presentatrice Chantal Janzen deze prachtige foto.

Nicolette op zwemles

??‍♂️zwemles! ??#joehoe

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on


Wie van de kinderen er precies op zwemles was, is niet bekend. Misschien was het presentatrice Nicolette Kluijver zelf wel? Het ziet er in ieder geval uit als een gezellige boel.

Welke celebrity nieuws maakte afgelopen week het meeste indruk op jou? Praat je mee op onze Facebookpagina? Wij zouden het trouwens hartstikke leuk vinden als jullie op Instagram je eigen #MOMmagMOMent(s) taggen. Wie weet kunnen we daar ook ooit een leuk overzicht van maken?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
Babyface newborn herfst winter 2018
Babyface Newborn herfst winter collectie 2018/2019

Ken jij dit toffe merk al? Babyface is een eigenzinnig en stoer merk met een herkenbare uitstraling waar je terecht...

Close