Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Holy moly! Ondanks de vakantietijd hebben we een bommetje vol MOM celebrity nieuws voor je! Met o.a. een stel dat in relatietherapie ging, heel veel #MOMmagMOMents en babygeluk, verjaardagen, een afscheid en een hele oude foto van een bekende presentatrice met haar kinderen. We zijn benieuwd of jij haar nog herkent?

Het MOM celebrity nieuws van afgelopen week

Katja en Thijs in relatietherapie


Ondanks dat de acteurs Katja Schuurman en Thijs Römer gescheiden zijn, blijft het een bijzonder stel. In een interview aan het AD vertelde Katja, dat ze tijdens hun huwelijk in relatietherapie gingen, maar daar na de scheiding mee doorgingen. Ze zei: “Serieus: ik raad dat iedereen aan. Wij zijn na de breuk samen doorgegaan met wat aanvankelijk was bedoeld als huwelijkstherapie. Die heeft niet ons huwelijk gered, maar wel onze relatie.”

Samen hebben ze een dochter Sammie. Beiden hebben inmiddels weer nieuwe relaties, maar de twee staan binnenkort ook weer gezamenlijk op het podium voor een nieuw toneelstuk.

Arie’s keeper

mijn op volle kracht gepunterde vrije trap werd minzaam glimlachend gestopt door mighty Mozes

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on


Of Mozes, het zoontje van presentator Arie Boomsma, de bal echt gestopt heeft, weten we niet. Maar een schattige foto is het zeker.

Elke wee waard


Top model Chanel Iman beviel afgelopen week van dochter Cali Clay, die meteen al een eigen Instagram account kreeg. Het model deelde na de bevalling deze prachtige intieme foto waarop ze haar dochter welkom heet op de wereld en liefdevol vermeldt dat ze elke wee waard was <3 .

Linda terug in de tijd


Afgelopen week was het Zoon- en Dochterdag. Om daar op in te haken, deelde presentatrice Linda de Mol dit prachtige kiekje van vroeger waar ze met haar zoon en dochter op staat. Haar kinderen zijn inmiddels volwassen (18 en 21 jaar), dus kun je nagaan hoe lang dit geleden is. En Linda ziet er zelf nog steeds prachtig uit! Niet alleen mannen worden mooier naarmate ze ouder worden, blijkt maar weer.

Kylie’s erfenis

a blessed birthday ✨ so grateful..

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Socialité Kylie Jenner heeft een enorme tassencollectie, die geschat wordt op een waarde van een miljoen! Op haar Youtube kanaal geeft ze een rondleiding ‘door’ haar walk-in closet en laat ze haar tassen zien. Ze vertelt over een klein roze Hermès tasje dat ze kreeg van zus Kourtney die ze aan dochter Stormi wil gaan geven. De tas kost ongeveer 24.000 euro, dus dat is wel een lekker praktisch ‘budget’ cadeau voor als haar dochter straks naar de peuterschool gaat.

Chantal’s zonen

Och och jongens toch ❤️

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on


Presentatrice Chantal Janzen deelde dit prachtige #MOMmagMOMent van deze twee broers. De oudste is haar stiefzoon en de jongste natuurlijk aapje Bobbie.

Nick’s doornroosjes

Zooo mooi dit.. ??? i.p.v. ????☺️@kirsten_schilder

A post shared by Nick Schilder (@nickschilder) on


‘Zo mooi dit’, schrijft zanger Nick Schilder bij een foto van zijn slapende vrouw Kirsten en dochtertje Jackie. En dat is het ook. Een prachtig #MOMmagMOMent!

Monique en André delen André bewust

There’s this boy who stole my heart, he calls me mom

A post shared by MoniQue Noël (@moniquenoell) on


In een interview met Libelle vertelt Monique Westenberg dat zij en haar partner André Hazes er bewust voor kozen om het gezicht van hun zoontje André van anderhalf jaar oud op sociale media niet af te schermen. “André en ik hebben erover gepraat of we het gezichtje van die kleine op Instagram zouden afschermen. Het is een bewuste keuze geweest dat niet te doen, omdat we geen zin hebben de hele tijd na te denken wat we wel of niet laten zien”.


Het was afgelopen week sowieso een bijzondere week voor André junior en zijn ouders. Het kleine mannetje zag op Bonaire zijn vader voor het eerst optreden voor publiek op een podium. André bekent dat hij nog nooit zo nerveus is geweest als voor dit optreden :D.

Monica in love

Love you SOOOOO much❤️❤️❤️❤️

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on


Wat een heerlijk babygeluk. Vlogger Monica Geuze is helemaal in love met dochter Zara-Lizzy.

Roxeanne en Fender onder de douche

???‍♀️??❤️

A post shared by ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) on


En ook zangeres Roxeanne Hazes deelt wat babygeluk met een foto van haar en zoontje Fender onder de douche.

Nicolette en haar gezin reizen licht

Travel light 2.0 ✈️

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on


Presentatrice Nicolette Kluijver is met haar gezin op vakantie naar Kroatië. Op Schiphol laat ze nog even zien hoe ze ‘licht’ reizen met z’n allen.

Familie Sneijder-Cabau stralend op de foto

My all ❤️❤️❤️

A post shared by Wesley Sneijder (@sneijder10official) on


Er gaan nog steeds geruchten dat het hommeles is in huize Sneijder-Cabau, maar als je deze foto ziet van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau kunnen we ons dat niet zo goed voorstellen. Wat een heerlijk stralende foto!

Trijntje’s patchwork gezin


Ook zangeres Trijntje Oosterhuis deelt een stralende foto. Zij en haar gezin zijn op vakantie in Griekenland. Op de foto zie je Trijntje zelf, haar zoons Jonas en Marijn uit haar eerste huwelijk, haar vriend Alvin Lewis, hun dochtertje Maël en en Alvins zoontje (helemaal rechts) uit een eerdere relatie.

Imaani wordt 8


Ook Trijntje’s schoonzus zangeres Edsilia Rombley deelde een foto van haar, een van haar dochters en man Tjeerd Oosterhuis. Dit ter ere van de verjaardag van dochter Imaani die al weer 8 jaar oud is geworden!

Nicolette’s cadeau

Rijkdom ❤️

A post shared by Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) on


Presentatrice Nicolette van Dam had ook een verjaardag te vieren. Zij werd 34 jaar. Op Instagram deelde twee foto’s. Een van haar grootste cadeaus (haar twee dochters) en een van haar en haar mooie gezin. Haar rijkdom!

Anouk neemt afscheid

?❤️#verwegvanjou

A post shared by anouk (@anouk) on


Voor zangeres Anouk was het een verdrietige week. Zoon Benjahmin vertrok naar de VS om daar naar high school te gaan.

Madonna 60 jaar

In case someone forgot! ????????♥️??#birthday #magic #Marakesh

A post shared by Madonna (@madonna) on


Tot slot: Niet te geloven! Zangeres Madonna werd afgelopen week 60 jaar oud. We meldden het al eerder. Ze viert haar verjaardag onder andere met een inzamelingsactie.

Welke celebrity nieuws vond jij deze week indrukwekkend? Praat je mee op onze Facebookpagina? En vergeet niet op Instagram je eigen #MOMmagMOMent(s) te taggen. Wie weet kunnen we daar ook ooit een leuk overzicht van maken?

* Uitgelichte foto Neirfy via viert haar verjaardag.

Close
Read previous post:
ogen beschermen kinderen
Kinderen met deze oogkleur moeten extra oppassen in de zon

Nieuwsbericht - Dat juist de ogen van kinderen veel worden blootgesteld aan de zin is niet gek. Kinderen spelen –...

Close