Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week bevat maar liefst 18 nieuwtjes! Met o.a. veel babygeluk, een zangeres die geen beste vriendinnen met haar dochters hoeft te zijn, een affaire tussen een politicus en een bekende presentatrice? Heerlijke #MOMmagMOMents, een flirtende zoon, liefdochters en nog veel meer!

Het MOM celebrity nieuws

Liza bevalt van dochter

Complete. ❤

A post shared by Liza Sips (@lizasips) on


Gezinsuitbreiding voor actrice Liza Sips en haar verloofde Ralph Manheim. De actrice beviel afgelopen week van dochter Charlize Helena. Het stel heeft al een zoontje genaamd Jonah. Charlize werd naar de actrice Charlize Theron genoemd.

Lieke’s talentvolle vriendin


Presentatrice Lieke van Lexmond en haar gezin lieten zichzelf vastleggen door een vriendin die ook fotografe is. Het resultaat is deze leuke foto.

Laatste bestraling voor Rosanna


Styliste Rossana Kluivert kreeg vorige week vrijdag haar laatste bestraling. Op Instagram scheef ze: “Ik hoop dat in de toekomst niemand dit meer hoeft mee te maken, dus laten we de artsen steunen #cancerresearch”.

Chantal voor lul?


Presentatrice Chantal Janzen deelt een filmpje van haar gezin op Instagram. De bedoeling was dat ze eigenlijk een foto zouden maken en nu zie je dus een moment opname van hoe haar gezin zich voorbereidt op een selfie. Waarschijnlijk is zo’n moment voor de meeste mensen wel herkenbaar…

Linda relatie met Ed?


In het rijtje bizar nieuws van de afgelopen week beweerde oud-politicus Ed Nijpels een relatie te hebben gehad met presentatrice Linda de Mol. Linda kan zich daar zelf niets van herinneren. Op haar eigen platform vertelt ze dat ze een keer met hem uit eten is geweest toen ze 19 was. “Een relatie is echt wel wat anders dan een etentje, in mijn optiek”, zegt ze.

Roxeanne geeft Fender de fles

?

A post shared by ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) on


Bij zangeres Roxeanne Hazes kan, heel begrijpelijk, het babygeluk niet op. Afgelopen week plaatste ze weer wat fijne #MOMmagMOMents  met onder andere deze foto waarop ze baby Fender het flesje geeft.

Edsilia is niet de beste vriendin van haar dochters


In een interview met Telegraaf vertelt zangeres Edsilia Rombley dat ze zichzelf niet ziet als het soort moeder die ook de beste vriendin van haar dochters moet zijn. Ze wil graag een andere rol in hun leven.

“Ik ben een verzorgende moeder en heb regels en principes. Ik hoop dat ze zich veilig, geliefd en gewild voelen, en ik doe mijn best om ze op te voeden tot respectvolle volwassenen met de juiste normen en waarden. Ik hoop ze een goede basis mee te geven en vind het belangrijk dat het leuke, lieve meiden blijven die het verschil tussen goed en kwaad weten”, zegt ze tegen de krant.

Anouk’s zoontje is 100

???#Sion❤️

A post shared by anouk (@anouk) on


Zangeres Anouk deelt een leuk #MOMmagMOMent filmpje van haar zoon Sion die vertelt dat hij 100 is. In werkelijkheid is hij 4.

De ‘stiefmoeder’ van de meiden van Og3ne

Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben op iemands leven. Ik ben blij Rick, dat ik samen met jou mag genieten van deze prachtige zomervakantie. ❤?

A post shared by Janine Aarts (@janine_aarts) on


Vorig jaar overleed de moeder van de Og3ne zussen. Afgelopen week werd bekend dat hun vader, Rick Vol, een nieuwe relatie heeft. Met een superfan van de zussen van 20 jaar oud. De reacties op de relatie liepen erg uiteen waarvan Rick enorm schrok.

De meiden van Og3ne vertelden zelf erg blij te zijn dat hun vader weer gelukkig is.

Ferry’s gelijkenis

Zoek de verschillen #mndochterenik

A post shared by Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) on


Acteur Ferri Somogyi laat door middel van een echo zien hoe erg zijn dochter, die nog geboren moet worden, op hem lijkt.

Bas’ geluk

Lucky me ❤️❤️❤️

A post shared by Bas Smit (@bassmit) on


Bas Smit, de man van presentatrice Nicolette van Dam en initiator van het Bas Smit t-shirt, prijst zichzelf gelukkig met dit prachtige #MOMmagMOMent. Wij begrijpen dat Bas. Wat een plaatje.

Nieuwe woning voor familie Hazes

Wanneer je echt van papa en mama op de foto moet!?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on


Fijn nieuws van de familie Hazes! Ze hebben een luxe villa van ruim een miljoen gekocht in Berkel en Roderijs. En dus verhuizen ze binnenkort vanuit de woonwagen naar een mooi vrijstaand huis met een grote tuin.

Brangelina overeenkomst over de kinderen

❤️

A post shared by Brad Pitt + Angelina Jolie (@brangelinanews) on


Ook eindelijk weer wat goed nieuws over acteurskoppel Brad Pitt en Angelina Jolie. Na maanden van getouwtrek hebben ze afspraken gemaakt over de zorg voor en het ouderlijk gezag over hun zes kinderen na hun scheiding.

Wendy’s liefdochters


Presentatrice Wendy van Dijk, haar man Erland Galjaard en zijn dochters uit zijn eerste huwelijk en hun vriendjes gingen samen uit eten op Ibiza. Van het etentje deelde Wendy deze gezellige foto.

Zoon voor Leona


Oud-winnares van The Voice of Holland Leona Philippo maakte afgelopen week bekend dat ze voor de tweede keer moeder geworden is. Ze is begin augustus is bevallen van een zoon die de naam Tymon Indus heeft gekregen. Het is de tweede zoon voor Leona. Eerder kreeg zij met haar ex-vrouw zoon Manuel.

Yolanthe’s flirt

??

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on


Zoontje Xess Xava van Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder is weer aan het flirten geslagen…

Thomas en Jack genieten

Nog 1 weekje vakantie.. Alleen maar leuke dingen doen!! Hou van jou kanjer ♥️

A post shared by THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) on


Voor zoon Jack van zanger Thomas Berge is de laatste week van de vakantie begonnen en daarom genieten ze nog even met z’n tweeën.

Senn wordt 5


Senn, het zoontje van zanger Jan Smit, is 5 geworden en laat zien dat hij over Volendamse genen beschikt.

Welke celebrity nieuws maakte afgelopen week het meeste indruk op jou? Wat vind je van de uitspraak van Edsilia Rombley dat ze geen beste vriendinnen met haar dochters hoeft te zijn? Praat je mee op onze Facebookpagina

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
5 tips om je baby door te laten slapen

Dat jonge baby’s ’s nachts wakker worden wist je vast al. Maar sommige baby’s zijn nachten lang onrustig en houden...

Close