Close
Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week

Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week

Wat is er weer veel gebeurd in celebrity land! Zoals elke week lees je het MOM celebrity nieuws van afgelopen week. Pak een lekker kopje thee erbij en we vertellen je wie het weer gaan proberen, wie er wellicht een crisis hebben, welke baby werd geboren, wie er allemaal baby’s verwachten en nog veel meer…

Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week

Amanda Balk getrouwd

Mr and Mrs Tsatsos???❤

A post shared by Amanda Tsatsos (@amandatsatsos) on

Reality ster Amanda Balk trouwde in Griekenland met haar Griekse liefde Stavros Tsatsos. De twee hebben sinds drie jaar een relatie en Amanda werd twee jaar geleden ten huwelijk gevraagd.

Samen met Afrojack heeft Amanda een dochtertje, Vegas. Vanzelfsprekend was zij erbij en had ze ook een prachtige jurk aan. Meer foto’s en filmpjes van het huwelijk zie je op Amanda Tsatsos’ Instagram account.

Barbie rekent af met huichelaars


Vertelden we vorige week nog dat Barbie haar zoontje heel erg miste, deze week rekent ze af met huichelaars op haar Instagram account. ‘Soms moet je vaak op je bek gaan om van je fouten te leren..’, schrijft ze onder andere.

Wij hopen voor Samantha dat haar leven snel in wat rustiger vaarwater terecht komt.

Famke Louise’s moeder geeft een interview

In een interview met Xelly Cabau van Kasbergen op haar kanaal, vertelt de moeder van Famke Louise van alles over de carrière van haar dochter, haters, verdriet, familieband en meer. Marja geeft onder andere aan dat ze het lastig vindt om met negativiteit omtrent haar dochter om te gaan. “Soms heb ik de neiging om te zeggen: doe eens normaal,” vertelt ze. Dat kunnen wij ons goed voorstellen.

Het hele interview zie je hier.

Ali B over derde zwangerschap

Ramadan kareem ❤

A post shared by Ali B (@alibspec) on


Vorige week kon je lezen dat Ali B en zijn vrouw Breghje een derde kindje verwachten. Afgelopen week vertelde hij in een interview: “Het was niet gepland maar het is fantastisch.”

Of het een jongetje of een meisje wordt, dat wil hij nog niet zeggen. “Dat zal ik allemaal vertellen in de Ziggo Dome”, vertelt de rapper, coach en komiek. In juni geeft hij namelijk samen met Roué Verveer, Martijn Koning en Najib Amhali Gabber-shows in Ziggo Dome. De foto hierboven plaatste Ali B in verband met de Ramadan die afgelopen week begon.

André Hazes en Monique Westenberg weer bij elkaar


Twee weken geleden gingen ze nog uit elkaar, maar op vakantie in Mexico wisten ze elkaar toch weer te vinden. “Sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together”, schreef Monique bij haar foto.

Het stel wil het weer rustig gaan proberen. Ze gaan voorlopig niet samenwonen, maar ze gaan wel gezamenlijk op zoek naar een nieuw huis waar ze met hun zoontje Dré willen gaan wonen. Ook zeggen ze dat de breuk zeker geen publiciteitsstunt was in verband met hun nieuwe programma. Die geruchten gingen namelijk.

Huwelijkscrisis voor Wesley en Yolanthe?

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on


Over geruchten gesproken…het blijft maar gonzen dat Wesley Sneijder en Yolante Sneijder-Cabau huwelijksproblemen hebben. Wesley ontkracht de geruchten zelf: “We zijn gewoon druk. Ik hier, Yolanthe in Amerika. We hebben elke dag contact via Facetime”, zegt Wesley in een reactie op Privé.

De geruchte werden aangewakkerd doordat Yolanthe een tijdje terug haar achternaam op Instagram wijzigde van Sneijder-Cabau naar weer alleen Cabau.

Sander Lantinga en vrouw verwachten derde kind


Wat een super lieve aankondiging van radio dj Sander Lantinga. “Weet iemand hoe je hand in hand loopt met 3 kinderen”, vraagt hij bij zijn foto. In november krijgen Sander en zijn vrouw Tessel van der Lugt een derde kindje en krijgen Klaas (2014) en Molly (2016) een broertje of een zusje.

Chrissy Teigen en John Legend verwelkomen zoontje


Dit mooie trio heeft gezinsuitbreiding gekregen. Chrissy Teigen en John Legend hebben een tweede kindje gekregen en het is een jongetje. Het model schreef op Twitter: ‘Somebody’s herrrrrrre!’

Hoe het jongetje gaat heten, is nog niet bekend. Chrissy vertelde daarover eerder dat toen ze hun dochter Luna kregen ze pas op het laatste moment besloten hoe ze zou gaan heten. Voor een jongetje vonden ze het nog lastiger om een naam te bedenken. “Ik denk dat we hem eerst moeten ontmoeten voordat we hem een naam geven”, zei ze.

Dochtertje Luna is nu twee jaar oud en als het lukt, zou het stel nog meer kinderen willen. In het verleden waren ze erg open over vruchtbaarheidsproblemen en de lange en frustrerende weg naar een eerste kindje.

Koningin Maxima wordt 47


Kan je het geloven? Onze mooie koningin Maxima werd 47 jaar oud. Dat is natuurlijk helemaal niet oud, maar ze ziet er voor haar leeftijd toch echt een stuk jonger uit. En dat met zo’n druk leven!

Ze vierde haar verjaardag in huiselijke kring in Villa Eikenhorst. Wij wensen haar alsnog van harte!

Van welk celebrity nieuws was jij afgelopen week onder de indruk? Praat je mee op onze Facebookpagina?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
welke punten kun je bespreken met de nieuwe oppas
Welke punten kun je bespreken met de nieuwe oppas?

Hoera! Je hebt een nieuwe leuke oppas gevonden. Dat is hartstikke fijn want dat is niet altijd makkelijk en leuke...

Close