Close
Het MOM celebrity nieuws van afgelopen week

Het MOM celebrity nieuws van afgelopen week

Oh la la… een bomvol MOM celebrity nieuws van afgelopen week. Met o.a. HEEL veel #MOMmagmoments en dus heerlijk genieten, een zwangerschapsaankondiging, iemand die openstaat voor een open relatie, een grappige moeder-dochter tekening, de royal wedding en nog veel meer…

Het MOM celebrity nieuws van afgelopen week?

Meghan & Harry getrouwd

Currently on our honeymoon so enjoy this picture of us on our first official engagement as newly wedded couple!

A post shared by ?????, ???? ?? ?????? (@dukeharryrp) on


Je kan het niet gemist hebben! Vorige week trouwden Meghan Markle en Prins Harry. Disney had geen mooier verhaal kunnen bedenken, want het is toch echt een sprookje? Er wordt inmiddels druk gespeculeerd dat Meghan al zwanger zou zijn. Zelf vinden we dat nooit zo netjes om daarover te speculeren, maar mochten ze er beiden voor openstaan dan zijn wij heel benieuwd naar de eventuele prachtige prins en/of prinses.

Miles Theodore Stephens


Over prachtige kinderen gesproken… Is het geen plaatje? Vorige week vertelden we al dat Chrissy Teigen en John Legend opnieuw ouders zijn geworden, maar dat de naam van het jongetje nog niet bekend was. Afgelopen week vertelde Chrissy op Instagram dat hij de naam Miles Theodore Stephens had gekregen.

Monique Westenberg deelt een #MOMmagmoment


Oh wat een heerlijk #MOMmagmoment deelt Monique hier. Haar kleine binkie die zonder te huilen weer naar het KDV gaat. Zo schattig. We zijn het Monique eens hoor. Wij zouden ‘m ook bijna opvreten.

Fockeline Ouwerkerk in verwachting


Actrice Fockeline Ouwerkerk kreeg de laatste tijd complimenten over het feit dat ze voller was geworden en dat haar dat zo goed stond. Nou… het staat haar zeker goed, maar ze is dus ook hartstikke zwanger! Met haar vriend Joeri Wetters verwacht ze een jongetje.

Georgina Verbaan en dochter Odilia hebben dezelfde neus

Mijn dochter en ik. We hebben dezelfde neus.

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan) on


Ook Georgina Verbaan deelt een fijn #MOMmagmoment. Op Instagram laat ze een tekening van dochter Odilia zien die zichzelf en haar moeder getekend heeft. Georgina vermeldt daarbij dat zij en haar dochter dezelfde neus hebben. En die is prachtig! Net als de tekening.

Rosanna Kluivert succesvol geopereerd


Vorige week kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Rosanna Kluivert borstkanker bleek te hebben. In 2013 kreeg ze al de diagnose lymfeklierkanker waarvan ze gelukkig herstelde. Afgelopen woensdag werd Rosanna succesvol geopereerd in Barcelona. Wij wensen haar heel veel kracht om te herstellen en helemaal beter te worden.

Chantal Janzen deelt heerlijke foto van haar twee zonen

How to wake up your big brother: Punch him in the face. And keep your left fist as a back up. ❤

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on


En nog zo’n fijne #MOMmagmoment. Chantal Janzen die een prachtige foto van haar twee zonen deelt. Wat een rijkdom, die twee <3.

Fajah Lourens open relatie?


Fajah Lourens vertelde afgelopen week aan Ruud de Wild dat ze eventueel best openstaat voor een open relatie, mocht haar vriend daar behoefte aan hebben. Ze denkt dat daar goed afspraken over te maken zijn. Daarover zegt ze:

Ik wil wel graag samenblijven met mijn vriend en als hij over twintig jaar of tien jaar eens vraagt: zullen we dat (een open relatie, red.) doen? Dan vind ik dat je dat bespreekbaar moet maken.

Simon Keizer over transformatie vrouw Annemarie

Niet alleen de MOMs delen een #MOMmagmoment, ook Simon Keizer deelt in deze prachtige Facebook post een persoonlijk verhaal over hoe hij zijn vrouw Annemarie heeft zien transformeren tot moeder. Wat een mooie woorden!

Ferry Somogyi laat echo zien


Ferry en zijn verloofde Noëlle worden voor het eerst ouders. Trots laat Ferry de 3d echo zien en vertelt hij dat hij niet kan wachten tot zijn dochter er is. Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen!

Monique Smit showt zoontje Noah

Laatste dan…. ???? Helemaal niet ondeugend hè ? #genoten

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on


Wat een lekker ventje! Monique Smit deelt deze heerlijke foto van haar zoontje Noah in het zwembad.

Johnny en Johnny doen een dutje


Als je door de zon nog niet gesmolten bent, dan smelt je wel van deze foto toch? Johnny de Mol werd een aantal weken geleden vader en deelt nu deze lieve foto van een dutje met zijn Johnny. Let ook op de hond! Zo schattig.

Van welk celebrity nieuws was jij afgelopen week onder de indruk? Zou jij net als Fajah open staan voor een open relatie? En wat vond jij het ultieme moment tijdens het huwelijk van Meghan en Harry? Praat je mee op onze Facebookpagina?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
Lush Vaderdagcollectie 2018
Lush Vaderdagcollectie

Nog een paar weken en dan is het Vaderdag. Dé dag om de vader(figuren) in ons leven te bedanken. Wij...

Close