Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Yes, het is weer tijd voor het MOM celebrity nieuws. Met o.a. een actrice die op haar 54e haar 5e kindje verwacht, veel heerlijke trotse #MOMmagmoments van onze celebs, mooie zwangere dames, een babyshower met een prachtige taart, uitslapen in de Efteling en natuurlijk nog veel meer! 

Het MOM celebrity nieuws

IJdeler door moederschap

Photo by Eva Knipscheer

A post shared by Caro Emerald (@caroemerald) on


In een interview met Margriet vertelde Caro Emerald dat ze ijdeler is geworden door het moederschap. Tussen het borstvoeden door wil ze zich weer meer vrouw voelen.

Chantal’s mannen

Liefde

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on


Chantal Janzen begint wel een beetje onze hofleverancier van #MOMmagmoments te worden. Maar wat wil je ook met zo’n mooi gezin? Afgelopen week deelde ze weer een aantal prachtige foto’s en filmpjes. Deze foto van haar man met babyzoon wilde we je niet onthouden.

Eva Jinek naam voor baby bedacht


Aan Gijs Staverman vertelde Eva dat ze de naam voor haar kindje al bedacht heeft. Ze wil niet zeggen of het een jongens- of meisjesnaam is. Wel vertelde ze dat ze sinds ze zwanger is, veel minder energie heeft. Ze denkt dat ze op een kwart van haar normale energieniveau zit.

Quinty is verliefd


Na 23 jaar gaf Quinty Trustfull weer samen met haar man Orlando een interview aan Life after football. Wat een prachtige foto leverde dat interview op. Kijk haar eens verliefd en trots naar haar man kijken!

Ruben beschouwt breuk als falen


Ruben Nicolai en de moeder van zijn twee dochters (11 en 7) gingen in 2013 uit elkaar. In een interview met Ruud de Wild deelt presentator en komiek dat hij die beslissing als persoonlijk falen ziet. “Het is een hele verdrietige beslissing”, zegt hij. Hij noemt zijn ex nog steeds zijn ‘grote liefde’. Ook vertelde hij dat hij nog nooit zo lang verliefd is geweest op iemand.

Fockeline prachtig zwanger


Fockeline Ouwerkerk had een avond met het Nationale Ballet en zag er al prachtig zwanger uit in haar waanzinnige jurk. Wat is haar buik mooi zichtbaar!

Leonie’s kinderen op eerste plaats

VAKANTIE!!! #portugal #uitzicht #tent #surfcamp

A post shared by leonieterbraak (@leonieterbraak) on


In een interview met Telegraaf  vertelt Leonie ter Braak dat haar twee zoontjes bovenaan staan. “Als de jongste ziek wordt op de crèche en ik druk ben met tv-opnames, dan is Floris flexibel genoeg om hem op te halen.” Dat betekent overigens niet dat de Leonie en haar vriend nooit samen op stap gaan. Op Instagram deelde de presentatrice ook een verliefde foto van de twee op een festival.

Binnenkort zie je op SBS6 een nieuw programma met Leonie waarin ze stellen gaat begeleiden die proberen een kindje te krijgen.

Marlijn sport thuis met baby

Thuis trainen. Waarom niet? Met dank aan mijn PT @keomaveldhuis ??

A post shared by Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) on


Marlijn Weerdenburg sport lekker thuis met haar personal trainer. Op Instagram deelde ze een filmpje waarop je ziet dat haar zoontje haar schattig toekijkt en lekker rondkruipt.

Yolanthe’s trots

This boy makes my heart melt ?

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on


Of hij het voetbaltalent van zijn vader heeft, dat weten we nog niet. Maar hij is in ieder geval een getalenteerd charmeur die Xess Xava van Yolanthe Sneijder-Cabau.

Roxanne’s vochtproblemen


Roxanne Hazes spendeerde een heerlijk dagje met haar Erik op het water. In de post op Instagram voegt ze de hashtag #vochtproblemen toe. We kunnen ons voorstellen dat de laatste lootjes van de zwangerschap best zwaar wegen, vooral met dat warme weer.

Brigitte zwanger op haar 54e


Brigitte Nielsen, de voormalige Bond girl, actrice en ex-vrouw van Sylvester Stallone, maakte op Twitter bekend dat ze zwanger is van haar 5e kindje. Ze heeft al 4 zonen die inmiddels allemaal al volwassen zijn.

Isa geniet van haar gezin


Isa Hoes ging met haar kinderen naar Parijs en deelt van die trip een fijn #MOMmagmoment. Ze schrijft bij de foto onder andere hoe dankbaar ze is dat ze samen met haar kinderen dingen kan ondernemen, delen, bespreken en dat ze elkaar altijd respecteren. Haar kinderen zijn haar pijlers.

Samen met haar zoon Merlijn was ze afgelopen week ook bezoek bij Pauw om over Merlijn’s webserie te praten. Daarin vertelt hij o.a. hoe hij met zichzelf worstelde na de dood van zijn vader.

Toprak’s babyshower


De actrice Toprak Yalciner werd verrast met een babyshower inclusief prachtige taart. De hoogzwangere actrice genoot met volle teugen en is enorm dankbaar voor familie en fijne vrienden.

Kim verrast met bijzonder filmpje

Voormalig Miss Nederland Kim Kötter deelt een bijzonder filmpje dat ze kreeg van haar fotograaf. Hierop zie je beelden die vlak na haar bevalling zijn gemaakt.

Arie’s crew

Mijn crew. Voor @mothermusemag door: @latoyavandermeeren

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on


Presentator Arie Boomsma deelt een prachtige foto van zijn gezin. ‘Mijn crew’, schrijft hij erbij. Is de foto geen plaatje?

Wendy en Xander moedigen zoon aan


Presentatrice Wendy van Dijk deelt een fijne Modern Family foto van haar, haar man Erland, dochter Lizzy en ex Sander die gemoedelijk zoon Sem aanmoedigen bij zijn kampioenswedstrijd.

Nicolette ontwaakt in Efteling


Lekker uitslapen, dat is er met haar tweeling niet vaak bij. Vorige week zondag werd Nicolette heerlijk wakker in de Efteling en dat vond ze zelf een sprookje!

Van welk celebrity nieuws was jij afgelopen week onder de indruk? Praat je mee op onze Facebookpagina?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
Kelly Donders
MOMtalk met.. Kelly!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat...

Close