Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Wat hebben we weer veel MOM celebrity voor je verzameld. Onder andere weer een aantal prachtige #MOMmagMOMents, een celeb die haar ongeboren kind niet wil laten vaccineren en vegan wil opvoeden, verdrietige break-ups, moeders met carrières, advies van Goedele en nog veel meer…

Het MOM celebrity nieuws

Natuurkind

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Topmodel Doutzen Kroes deelde dit überschattige #MOMmagMOMent van haar dochtertje Myllena Mae (bijna 4). ‘Nature child’ schrijft ze erbij, gevolgd door een ♥.

Geen vaccinaties en veganistisch

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on


Tattoo artiest en make-up merk eigenaresse Kat von D is zwanger van haar eerste kindje. Ze is van plan haar zoon veganistisch op te voeden en ze wil hem niet laten vaccineren. Ook wil ze geen pijnstillers tijdens de bevalling en wil ze thuis in het een bad bevallen onder begeleiding van een vroedvrouw en een doula. Op Instagram plaatste ze dit statement, waarin ze vertelde dat negatief commentaar geen invloed hebben op haar keuze omdat het haar lichaam en haar kind is.

Eerste werkdag na verlof

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on


Chantal Janzen ging voor het eerst na haar verlof weer aan het werk. Daarna vond het ze het weer heerlijk om thuis te komen bij haar baby Bobby. Dat kunnen we ons erg goed voorstellen. Er is toch niets lekkerder dan knuffelen met je kindje?

Zus Koningin Maxima overleden

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima) on


Ontzettend verdrietig nieuws voor onze koningin Maxima, haar zus overleed op 33-jarige leeftijd in Buenos Aires. Vermoedelijk pleegde ze zelfmoord. Inés Zorreguieta leed aan anorexia en was eerder opgenomen in een psychiatrische kliniek. De koninklijke familie is naar Argentinië vertrokken voor het afscheid.

Beyoncé’s baby’s


Tijdens de opening van hun tournee deelden Beyoncé en Jay-Z nieuwe babyfoto’s van hun tweeling. De foto’s waren te zien op een scherm. Het stel liet twee foto’s zien; een van Beyoncé met de baby’s op haar arm en de ander van Jay-Z met de tweeling. Is het geen plaatje?

Johnny’s huwelijksaanzoek

A post shared by Anouk van Schie (@anouk_van_schie) on

Presentator Johnny de Mol vertelde afgelopen week aan Naomi van As en Ellen Hoog in het SBS 6-programma 24 uur mandekking dat zijn verloofde Anouk eerder een miskraam kreeg. Toen ze weer zwanger werd, vroeg hij haar meteen ten huwelijk. Samen met de 4-jarige dochter Kiki van Anouk (uit een eerdere relatie) ging hij naar de juwelier om een ring uit te zoeken. Toen Anouk binnenkwam, riep Kiki al voordat Johnny op zijn knieën kon gaan zitten: ‘Hij gaat je ten huwelijk vragen’.

Voorlopig geen tweede kind

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on


Handbalster Estavana Polman vertelde aan Story dat zij en Rafaël van der Vaart voorlopig nog geen tweede kind willen. “Ik wil me nog volop met mijn carrière bezighouden en ik heb niet de leeftijd waarop de tijd begint te dringen”. Ook vertelde ze dat ze Damián, de zoon van Rafaël en zijn ex-vrouw Sylvie Meis, als haar tweede kind ziet. “Ik hou net zo veel van Dammie, zoals ik hem noem, als van Jesslynn. Ik ben het gelukkigst als we met z’n viertjes zijn.”

Reuzen in Madurodam

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on


Vorige week ontwaakte Nicolette Kluijver nog in de Efteling, deze week is ze met haar kinderen in Madurodam. Van dat bezoek plaatste ze deze leuke foto.

Vriendinnen Yolanthe

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Yolanthe Sneijder-Cabau spendeerde haar vrije tijd op Ibiza met haar vriendinnen en hun baby’s en plaatste daar deze gezellige foto van. Overigens is ze dus nog bevriend met haar Onderweg naar Morgen collega’s. Mooi om te zien!

Sharon’s baby belly

A post shared by Sharon Doorson (@sharondoorson) on


Zangeres Sharon Doorson is hoogzwanger van een meisje en liet door een professionele fotograaf prachtige foto’s maken.

Beach girls

A post shared by Marly Van der Velden (@marlyvd) on


Actrice Marly van der Velden en haar gezin verbleven in Noordwijk en Marly deelt van dat verblijf onder andere een lief #MOMmagMOMent met haar baby Jackie-Rey op het strand.

Froukje en vriend uit elkaar

❤ #qualitytime #herandme #portugal #familytime

A post shared by Froukje (@froukjedeboth) on


Helaas voor presentatrice Froukje de Both minder goed nieuws. Zij maakte bekend dat haar relatie met Niek van der Bruggen na 6 jaar strandde.

Drang naar succes kostte relatie

A post shared by Maria Tailor (@mariatailor) on


Modeontwerpster en society girl Maria Tailor gaf een openhartig interview aan Grazia waarin ze vertelt over haar breuk met Jeroen van den Berg. Ze zegt onder andere: Dat ze alle weelde in een oogwenk zou inruilen voor een intact gezin. “Sterker nog, ik denk dat de drang om succesvol te zijn en om geld te verdienen, ons uiteindelijk kapot heeft gemaakt. Stel dat wij allebei in een fabriek hadden gewerkt en om zes uur aan de piepers hadden gezeten, dan hadden we het volgens mij wél gered.”

Goedele adviseert vrouwen te blijven werken

A post shared by Goedele Liekens (@goedeleliekens) on


Voormalig Miss België, presentatrice, programmamaker en seksuologe Goedele Liekens adviseert in een interview met Humo iedere vrouw om haar baan te houden. Vooral als ze ouder wordt. “Zorg ervoor dat je je onafhankelijkheid niet verliest”, zegt ze. Volgens haar zijn er zo veel mannelijke vijftigers die hun vrouw inruilen voor een jonger iemand.  “Die mannen hadden destijds een ­vrouwke met wie ze trouwden en die willen nu een vrouw met een babbel, een job, een achtergrond en een eigen leven. Dat maakt het soms nog pijnlijker.”

Art’s tweeling


Presentator Art Rooijakkers kreeg bij zijn afscheid van AVROTROS een levensechte poster van zichzelf. Zijn tweeling Puk en Keesje vinden ‘m geweldig. Hun vader en de poster.

Angela’s yogaklasje


Actrice Angela Schijf deelt een prachtig #MOMmagMOMent van een yoga sessie met haar dochters Mensje, Zus en Bloem.

André in sporen (groot)vader

Publiek alles!??

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on


Als je André Hazes heet, dan word je natuurlijk met een microfoon in je hand geboren. De zoon van André Hazes en Monique Westerveld kreeg van Trijntje Oosterhuis een microfoon en zingt nu graag een duet met Bumba.

Zoon Mariah bestelt hond online

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on


Je let even niet op en ze doen iets stouts. Of ze zitten uren op de iPad. Waar ze bijvoorbeeld een hond op bestellen, dat deed de 7-jarige Maroccan Scott namelijk, de zoon van Mariah Carey. Hij bestelde online een hond en gaf 5000 dollar uit in de webshop van Amazon. De bestellingen konden gelukkig nog worden geannuleer.

Welk celebrity nieuws maakte indruk op jou? Praat je mee op onze Facebookpagina?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
cadeautips voor vaderdag1
Leuke cadeautips voor Vaderdag

Volgende week zondag is het Vaderdag. Dé tijd van het jaar om je vader(figuur) en/of de vader van je kind(eren)...

Close