Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Het is zaterdag en dus tijd voor het MOM celebrity nieuws! Wie kregen er allemaal baby’s? Welke actrice krijgt er een jongetje? Wie heeft er een nieuw programma en een nieuw uiterlijk? Welke dochter schaamt zich voor haar ouders? En wat waren de mooiste #MOMmagMOMents van afgelopen week? Dit en nog veel meer…

Het MOM celebrity nieuws

Ellemieke viert het leven

Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik gelukkig kan zijn na het verlies van mijn zoontje….. dit is echt niet gemakkelijk, een proces van ups & downs. Ik ben positief ingesteld en geloof dat dingen gebeuren voor een reden, al is dat soms niet te begrijpen. Ik geloof dat er meer is dus hemel en aarde. Ik weet dat mijn zoontje voor altijd bij me is. Mijn kracht is mijn gezin daar leef ik voor, zij zijn de reden dat ik zo gelukkig en dankbaar kan zijn. Geloof, Hoop & Liefde ? Ik kies er voor om het leven te vieren…..Heel veel liefde en kracht voor alle mama’s die hun kind moeten missen. Life may not be the party we hoped for but while we’re here we should dance #jebentnietalleen #stillborn #imissyoubabyJosha?

A post shared by ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) on


Het is een verdriet dat nooit meer verdwijnt. Vorig jaar verloor Ellemieke Vermolen haar zoontje Josha vlak voor zijn geboorte. In een ontroerende Instagram post legt ze aan haar volgers uit dat ze ondanks dat verdriet ervoor kiest het leven te vieren. En dat ze ondanks alles leeft voor haar gezin en dat zij de reden zijn dat ze gelukkig en dankbaar kan zijn. Bewonderenswaardige woorden waar hopelijk andere mama’s die hun kind moeten missen, kracht uit kunnen putten.

Operatie dochtertje Chantal geslaagd 


Nog een moeder voor wie wij enorm veel bewondering hebben. Hoogzwanger en dat dan je andere kindje geopereerd moet worden. Bovendien.. je hart breekt toch als je deze foto ziet? Gelukkig is de operatie van de dochter van Chantal Bles en Robert Doornbos geslaagd en gaat het gezin met frisse moed verder. Wij wensen ze alle kracht en het geluk van de wereld toe. Vooral voor die lieve kleine Jada.

Yael bevalt van dochter


De actrice Yael Stone droomt als haar personage Lorna Morello in ‘Orange is the new black’ van huisje, boompje, beestje, trouwen en kinderen. In het echte leven beviel ze afgelopen week van een dochter. Het meisje kreeg de naam Pemau mee en is vernoemd naar Yael’s betovergrootmoeder.

Johnny’s leven is verrijkt


In een interview met Nu.nl vertelt Johnny de Mol dat hij vindt dat de komst van zijn zoon zijn leven verrijkt heeft. “Natuurlijk doet het wat met je en verandert het je leven”, zegt hij. “Maar ik kan niet anders zeggen dan dat het ten positieve is. Aan de andere kant: ik ben bijna veertig en dit wilde ik al heel lang. Anouk en ik hebben er langzaam naartoe geleefd en het leven valt nu als een puzzel in elkaar. Daar ben ik dankbaar voor.”

Bibi’s liefdes

Met m’n kleine en grote liefde ??❤ ? @joostkeet

A post shared by Bibi Breijman (@bibibreijman) on


De verliefdheid spat van deze foto van Bibi Breijman en Waylon. Wij hebben zo’n vermoeden dat deze twee niet kunnen wachten tot ze die kleine in hun armen kunnen sluiten.

Candice bevalt van tweede zoon


Topmodel en Victoria’s Angel Candice Swanepoel mocht haar tweede kindje wel al in haar armen sluiten. Afgelopen week beviel ze. Hoe het jongetje gaat heten, is nog niet bekend gemaakt.

Nicolette is weer thuis

Home sweet home… Fijnste wat er is! ❤?

A post shared by Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) on


Presentatrice Nicolette van Dam en haar man Bas Smit waren op vakantie. Daar hebben ze heerlijk genoten, maar met deze leuke #MOMmagMOMent foto met een van haar dochters, deelt Nicolette dat ze ook wel weer heel blij is om thuis te zijn. Dat is volgens haar het fijnste dat er is!

Eva bevallen


Ook Eva Longoria beviel afgelopen week van een zoon. Het is voor de actrice haar eerste kind. Haar man José Bastón heeft al drie kinderen uit een eerder huwelijk. Het jongetje heeft de naam Santiago Enrique gekregen. Met de aankondiging op Instagram maakte Eva direct een statement tegen het beleid om families bij de grens te scheiden.

Koningin Maxima’s prachtige speech


Na het verdrietige afscheid van haar zusje, ging Koningin Maxima afgelopen week weer aan het werk. Ze bezocht het protonentherapiecentrum van het UMCG waar mensen met kanker geholpen worden. Wij wisten natuurlijk al dat koningin Maxima mooi kan spreken, maar ze hield daar een waanzinnig ontroerende en krachtige speech over haar zus Inès en haar depressie. Wat een bijzonder krachtige en menselijke vrouw is het toch!

Saar en Scottie op het strand


Presentatrice en actrice Saar Koningsberger en haar gezin zijn op vakantie. Saar is niet zo lang geleden bevallen van meisje Scottie. Op Instagram deelt ze een fijn #MOMmagMOMent van hun eerste gezamenlijke bezoek aan het strand.

Prins Louis’ doop


Prins Louis, de jongste zoon van prins William en Kate Middleton, wordt maandag 9 juli gedoopt door de aartsbischop van Canterbury.
Het is nog niet bekend wie de peetouders van het jongetje worden, maar wij hopen natuurlijk op Meghan!

Nicolette’s kuikens

Zijn chickie is veilig!

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on


Presentatrice Nicolette Kluijver woont met haar gezin op een boerderij en is een grote dierenvriend. Op Instagram deelde ze afgelopen week twee schattige foto’s van haar kinderen met de kuikens die steeds groter worden. Spiderman zorgt daar wel voor!

Wendy en Erland beroofd


Heftig nieuws voor presentatrice Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard. Deze week kwam het nieuws naar buiten dat ze waarschijnlijk op 13 juni zijn beroofd. Een bende overvallers drong hun huis in Nigtevecht binnen. Of het gezin zelf thuis was, is niet bekend gemaakt.

Jandino’s prinses


Hoera voor dochter Amy-Lee van komediant Jandino Asporaat. Zij is afgelopen week 4 jaar oud geworden.

Shane gaat naar de middelbare school 

Yes ?Off to middle school #5thgradegraduation ? Thank you Mr.Josh ? #myteacher

A post shared by Shane Kluivert (@shanekluivert) on


Nog een gezin waarvoor wat te vieren viel. En dat mocht ook wel na de heftige afgelopen tijd… Kleine Instagram en youtube celeb Shane Kluivert sloot zijn basisschoolperiode af en start het nieuwe schooljaar op  de middelbare school. Kleine jongetjes worden groot!

Sylvie krijgt nieuw programma en een nieuw uiterlijk?


Een nieuwe liefde en een nieuw programma. Wat wil een vrouw nog meer? Sylvie Meis gaat opnieuw presenteren. Bij de Duitse zender RTL gaat ze een modellenprogramma maken, waarin ze op zoek gaat naar meisjes die haar lingerie kunnen tonen. Er was nog al wat ophef over Sylvie afgelopen week. Want ze zou behoorlijk aan zichzelf hebben laten sleutelen. Zie jij het verschil?

Toprak krijgt een jongetje

• OH BOY • ?

A post shared by Toprak Yalciner (@topraky) on


“Oh boy”, staat er op de nagels van de actrice Toprak Yalçiner. En daarmee maakt ze wereldkundig dat ze een jongetje verwacht. De taart van haar babyshower leek trouwens nog wat anders te zeggen…

Luizenmoeder beloond


Heb jij ook zo genoten van het programma ‘de Luizenmoeder’? Dan vind je het vast ook terecht dat het programma een Zilveren Nipkowschijf won!

Rafael’s gezin

Nothing beats a vacation with your loved ones ❤

A post shared by Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) on


Wat een scheetje is die Jesslynn toch? Rafael van de Vaart is op vakantie mijn zijn Estavana en hun dochter en deelt daar deze leuke foto van.

Blue Ivy schaamt zich voor haar ouders

Vorige week heb je kunnen lezen hoe Willow Smith haar ouders betrapte. Deze week is Blue Ivy not amused. Tijdens een concert van haar ouders schaamt ze zich zo erg dat ze wegduikt. Het beeld daarvan is schattig en herkenbaar tegelijk.

Hoe Chantal’s Bobby aan zijn naam komt?

Now in &C magazine??

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on


Zo schattig, onze hofleverancier Chantal Janzen vertelt in haar eigen magazine dat James, de oudste zoon van Chantal en Marco samen de tweede naam van zijn broertje bedacht. Dat werd Oliver en dat vond hij goed passen bij Bobby en zijn eigen naam.

Jan’s ambitieuze zoon


Niet alleen Nicolette Kluijver heeft een Spiderman in huis. Ook zanger Jan Smit heeft een Spiderman zoon. Die wil maar liefst Spiderman, voetballen en de beste keeper ter wereld zijn. Jan deelde daar dit leuke #MOMmagMOMent van.

De buik van Roxeanne


Zangeres Roxeanne Hazes liet deze prachtige 3D print van haar zwangere buik maken. Een mooie herinnering voor straks!

Kim wil geen selfies meer

Keep that same energy

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


De queen of selfies Kim Kardashian wil geen selfies meer maken. “Ik vind ze niet leuk meer”, zei ze tegen ITV. Ze wil meer van het ‘echte leven genieten’. Ook vertelt ze dat haar kinderen nog niet door hebben dat ze zo’n beroemde moeder hebben. “Thuis ben ik niet beroemd. Mijn kinderen hebben er geen idee van.”

Of ze nu in plaats van selfies te maken de hele dag gevolgd gaat worden door een privé fotograaf, is niet bekend.

Welk nieuws maakte het meeste indruk op jou? Praat je mee op onze Facebookpagina? Wij zouden het trouwens hartstikke leuk vinden als jullie op Instagram je eigen #MOMmagMOMent(s) taggen. Wie weet kunnen we daar ook ooit een leuk overzicht van maken?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
musea voor kinderen
10 leuke musea voor kinderen

Nog heel even en dan begint de 'grote' vakantie! En daarom zullen wij de komende tijd veel uitjes met kinderen...

Close