Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Wat is er weer veel om te vertellen in het MOM celebrity nieuws! Zo kreeg ons koninklijk huis gezinsuitbreiding, is de zoon van deze celeb transgender, is er baby- en huwelijksnieuws en zijn er weer zo veel leuke #MOMmagMOMents om te laten zien. 

Het MOM celebrity nieuws

Cynthia’s zoon transgender


Cynthia Nixon, de actrice die o.a. Miranda speelde in de hitserie Sex and the City, onthulde dat haar zoon Samuel transgender is. “Ik ben zo trots op mijn zoon Samuel Joseph Mozes (genaamd Seph), die deze maand is afgestudeerd. Ik neem mijn petje af voor hem en iedereen die vandaag #TransDayofAction viert”, schreef Nixon bij een foto van haar zoon. Trans Day of Action is een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor de problemen waar transgenders tegenaan lopen.

Jesslynn’s eerste verjaardag


Jesslynn, de dochter van Rafael van der Vaart en Estevana Polman, vierde haar eerste verjaardag. Bij dit gegeven stond de handbalster stil door een intieme foto van vlak na de bevalling te delen.

Brigitte bevallen van dochter

Our precious little Frida, our true love. ❤

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on


Nog niet zo lang geleden kon je lezen dat het voormalige model, actrice en Bond girl, Brigitte Nielsen op 54e jarige leeftijd weer moeder zou worden. Afgelopen week beviel ze van een dochter die de naam Frida kreeg. Brigitte is van oorsprong Zweeds, dus gaf haar dochter een mooie Scandinavische naam.

Nicolette’s dochter wil niet douchen

Als je van je moeder moet douchen maar je hebt geen zin…… ☔

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on


Het dochtertje van presentatrice Nicolette Kluijver moest douchen, maar had daar geen zin in. Ze verzon iets inventiefs. En daar plaatste Nicolette dit heerlijke #MOMmagMOMent van.

Nance getrouwd

#mr #❤ #mrs #married #happy #weddingbells #love

A post shared by Nance (@nancecoolen) on


Presentatrice Nance Coolen en har Pico van Sytzama zijn na een relatie van 15 jaar in het huwelijksbootje getreden. Samen hebben ze een zoon, met de prachtige naam Robin. Nance was al eerder getrouwd met showbizz fotograaf William Rutten.

Chantal’s pakketje


Presentatrice en MOMmag.’s vaste leverancier Chantal Janzen deelt een leuk #MOMmagMOMent van dit fijne pakketje. Zo heerlijk om te zien hoe verliefd zij op haar baby is!

Shania wil zoon bescheiden opvoeden

Arrived in beautiful Quebec at 3am ? see you guys at the show tomorrow!

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain) on


Country zangeres Shania Twain vertelde in een interview met Mirror dat ze haar zestienjarige zoon Eja nog nooit een verjaardagscadeau heeft gegeven. Dat doet ze niet omdat ze haar kind bescheidenheid wil bijbrengen. Ze groeide zelf op in een arm gezin en wil haar zoon daarom niet te veel verwennen.

Miljuschka’s bakdag

Iets met zondag bakdag…..

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on


Kok Miljuschka Witzenhausen ging afgelopen zondag lekker bakken met haar kinderen. Die culinaire liefde wordt er met de paplepel ingegoten.

De Bakkums

D E B A K K U M S ?

A post shared by J I M B A K K U M (@jimbakkum) on


Musical sterren Jim Bakkem en Bettina Holwerda zijn op vakantie met hun gezin en delen daar dit fijne kiekje van.

Gezinsuitbreiding Koninklijke familie


De hond van Koning Willem-Alexander en koningin Maxima heeft puppy’s gekregen. Labrador Nala kreeg maar liefst 7 kleintjes. Een van de puppy’s blijft bij het gezin, de andere zes zullen worden weggegeven.

De naam van Candice tweede zoon


Vorige week kon je nog lezen dat topmodel Candice Swanepoel bevallen was een tweede zoon, maar dat de naam nog niet bekend was. Deze week maakte ze bekend dat haar tweede kind de naam Ariel heeft gekregen.

Yolanthe’s prins op het paard

?

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on


Yolanthe Sneijder-Cabau deelt dit schattige kiekje van haar kleine Xess Xava op een pony. Haar eigen kleine prinsje!

Serena wil graag een tweede kindje


Tennisster Serena Williams vertelde aan Instyle dat ze graag een tweede kindje wil. “We moeten er echt nog eentje bij hebben hoor. Ik weet niet of ik nog wil blijven tennissen als ik nog een baby krijg, daar moet ik het met mijn man Alexis sr. over hebben.”

Amsterdamskiy

AmsterdamsKiy 😉 АмстердамсКий парень 😉

A post shared by Evgeniy Levchenko (@elevchenko) on


Kiy Levchenko, de zoon van Evgeny Levchenko en Victoria Koblenko, lijkt gelukkig geen trauma over te hebben gehouden aan de beet van het andere kindje. Hopelijk is zijn moeder ook weer hersteld?

Liza’s buik

The Pink Ladies ??

A post shared by Liza Sips (@lizasips) on


Actrice Liza Sips is prachtig zwanger en poseert op deze foto met de gloednieuwe Z@ppelin presentatrice Fenna Ramos.

Bridget’s #MOMmagMOMent

Ijskoud, de lekkerste! @ijscuypjeamsterdam #citroen #chocoladekoekjes @mees_kingston

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on


Presentatrice Bridget Maasland en zoon Mees eten samen een lekker ijsje. Heerlijk dat soort momenten. Letterlijk en figuurlijk.

Otis 1 jaar!


Niet alleen Jesslynn van der Vaart werd 1 jaar oud, ook Otis, het zoontje van Jon en Carolien Karthaus vierde zijn eerste verjaardag.

Tess’ slaapgebrek


Presentatrice Tess Milne werd december moeder van Caïro. Op Instagram vertelt ze dat ze niet veel slaapt, maar dat de glimlach van haar kindje alles weer goed maakt. Herkenbaar! 🙂

Wat vind jij van al deze nieuwtjes? Praat je mee op onze Facebookpagina? Wij zouden het trouwens hartstikke leuk vinden als jullie op Instagram je eigen #MOMmagMOMent(s) taggen. Wie weet kunnen we daar ook ooit een leuk overzicht van maken?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
gezond broodbeleg voor je kind
Gezond broodbeleg voor je kind

Al vanaf dat je baby vast voedsel mag proberen ben je constant keuzes aan het maken. Iedere ouder wil het...

Close