Close
Het MOM celebrity nieuws

Het MOM celebrity nieuws

Het is zaterdag en dat betekent een nieuw MOM celebrity nieuws! Wat gebeurde er de afgelopen week in showbizzland? Wat waren de mooiste MOMmagMOMents? Ga lekker zitten, neem een ijskoffie, we vertellen het je! 

Het MOM celebrity nieuws

Tom en Dustin vaders geworden


Mooi nieuws voor de Britse schoonspringer Tom Daley en zijn Amerikaanse echtgenoot en regisseur Dustin Lance Black. Zij zijn ouders geworden van een jongen. Het jongetje, dat de naam Robbie Ray heeft gekregen, is via een draagmoeder ter wereld gekomen.

Liza’s babyshower

These ladies.. ?

A post shared by Liza Sips (@lizasips) on


Liza Sips is in verwachting van een meisje. Afgelopen week werd zijn door vriendinnen en (schoon)moeders verrast met een babyshower. Heel toepasselijk droeg de actrice een mooie roze jurk.

Carice rebound relatie?

? #ralphvaessen

A post shared by Carice van Houten (@leavecaricealone) on


De acteur Guy Pearce vertelt in een interview aan Sevenplus dat zijn relatie met actrice Carice van Houten wel iets weg van een rebound had. Op het moment dat ze een relatie kregen, was hij enorm verdrietig omdat zijn huwelijk na jaren gestrand was. Hij wilde ook eigenlijk nooit kinderen. Toen Carice aankondigde zwanger te zijn, was hij blij verrast.

Roxeanne op het water


De laatste lootjes wegen het zwaarst. Vooral als het ook nog warm weer is en je hoogzwanger bent. Gelukkig vinden zangeres Roxeanne Hazes en verloofde Erik Zwennes regelmatig verkoeling op het water.

Linda’s affaire


Niets menselijks is haar vreemd. En om in het thema van ‘vreemd’ te blijven: Presentatrice Linda de Mol geeft in haar eigen magazine toe dat ze in het verleden weleens is vreemdgegaan. “Ergens ben ik blij dat ik het een keer meegemaakt heb – andersom trouwens ook hoor – want daardoor begrijp ik het wel beter.” Ze wil niet vertellen met wie. “Dat ga ik niet vertellen, want dan zijn de poppen aan het dansen.”

Best friends 

New generation ? #weekendtrip #youngest #otis #jackierey #soinlove #cuteness #overload

A post shared by Carolien Karthaus-Spoor (@carolienkarthaus_spoor) on


Wat een lief #MOMmagMOMent deelt actrice Carolien Karthaus-Spoor hier. Zij en actrice Marly van der Velden zijn hele goede vriendinnen. Waanzinnig leuk dat zoontje Otis (van Carolien) en dochtertje Jackie-Rey ongeveer dezelfde leeftijd hebben. Een nieuwe generatie vrienden!

Khloe is bang

?Baby True ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Reality ster Khloé Kardashian’s verlof zit erop. Helaas is ze “erg bang” om weer aan het werk te gaan. Dat geeft ze toe op haar eigen kanaal op Snapchat. “Dan moet ik mijn kind achterlaten en dat maakt me gek. Maar  op een gegeven moment moet ik weer aan het werk. Het komt wel goed. Ik weet niet wat ik moet doen, want ik hou zo van onze gezamenlijke routine.”

Wendy en de zwangere Fockeline


Presentatrice Wendy van Dijk is op bezoek bij haar zwangere vriendin Fockeline Ouwerkerk. Mooi om te zien hoe de buik van de actrice lekker aan het groeien is.

Nicolette’s neefje


Chantal Bles, de nicht van Nicolette van Dam, is hoogzwanger. Nicolette kan niet wachten om haar neefje te ontmoeten.

Chantal en Robert krijgen zoon


Gelukkig hoefde Nicolette ook niet al te lang meer te wachten, want Chantal beviel afgelopen week van een zoon die de naam Josh Robert heeft gekregen. De styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos, hebben zoals je wellicht wel weet een enorm zware tijd achter de rug. Dochtertje Jada werd succesvol geopereerd aan een tumor en uitzaaiingen.  “Zoveel liefde voor jou. Geluk, liefde en kracht, dat is wat jij ons geeft. Wat zijn wij ontzettend trots en verliefd op jou”, schrijft Chantal op Instagram. 

Barbie’s beach boy

Na gezellig avondje !! Vandaag lekker dagje strand met me baby boy ♥️♥️

A post shared by Samantha de Jong (@samanthaenfriends) on


Reality ster Samantha de Jong was afgelopen week in het nieuws omdat ze weer aan zichzelf zou hebben laten sleutelen. Gelukkig had ze tussendoor ook tijd om met haar zoontje Milano naar het strand te gaan.

Peetouders prins Louis


Hoogstwaarschijnlijk worden de peetouders van de Britse prins Louis ‘gewone’ Britten en geen royals. Er wordt druk gespeculeerd in GB en de namen van een aantal vrienden van de ouders zijn gevallen. Geen Meghan dus.

Isa en Vlinder keren terug naar verdrietige plek


Met gemengde gevoelens gingen Isa Hoes en haar dochter Vlinder terug naar Zevenhoven. Daar woonden ze toen man en vader Antonie Kamerling een einde aan zijn leven maakte. “Wat hebben we hier  ‘geleefd’ en intens genoten van de sprookjesachtige natuur”.

Yolanthe’s blije ei

Mijn blije eitje ?

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on


Wat een heerlijke glimlach laat Xess Xava hier zien. En wat staat dat geel van Mini Rodini hem goed! Een fijn #MOMmagMOMent van een trotse moeder!

Kelly’s dronken eendje


Nog zo’n fijn #MOMmagMOMent! Scottie, de dochter van voormalig Miss Nederland en componist John Ewbank, zette op anderhalf jarige leeftijd de eerste stapjes in de tuin. #alseendronkeneend schrijft de trotse moeder erbij.

Nicolette trots op kinderen


Presentatrice Nicolette Kluijver deelt een kiekje uit het buitenland waarop ze laat zien dat haar kinderen andere kinderen helpen. Goed voor de bewustwording, vindt ze.

André overspannen

Hahaha dat einde! Heerlijk dit! ?

A post shared by MoniQue Noël (@moniquenoell) on


Zanger André Hazes moet een stap terugdoen en blijkt overspannen. Alle optredens zijn afgezegd en hij geniet van verplichte rust met vriendin en kind. Eindelijk de tijd om zo fijn met Dré Junior te kunnen spelen. Mama Monique deelt daarvan dit heerlijke filmpje.

Chantal’s lachebekje


Dit filmpje dat Chantal Janzen deelt van haar Bobby heeft eigenlijk verder geen uitleg nodig. Het is behoorlijk warm vandaag, maar hiervan ben je waarschijnlijk helemaal gesmolten? Een prachtig #MOMmagMOMent!

Welke celebrity nieuws maakte het meeste indruk op jou? Praat je mee op onze Facebookpagina? Wij zouden het trouwens hartstikke leuk vinden als jullie op Instagram je eigen #MOMmagMOMent(s) taggen. Wie weet kunnen we daar ook ooit een leuk overzicht van maken?

* Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

 

Close
Read previous post:
stokke sleepi in fresh mint
Stokke Sleepi in Fresh Mint & de nieuwe Caring collectie

Eén van onze favoriete merken voor baby's en (jonge) kinderen is toch wel Stokke. Niet alleen vanwege het prachtige design...

Close