Close
Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week

Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week

Hét MOM celebrity nieuws van de afgelopen week. Welke BN’ers gaan er in therapie? Wie kregen er of verwachten een baby? Welke BN’ers gingen uit elkaar? En wat deed het moederschap met een aantal celebs? Dat en nog veel meer lees je hier!

Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week

Patricia Paay en Christina Curry in therapie

Patricia Paay en haar dochter Christina Curry gaan samen met een aantal andere BN’ers (zoals Patty Brard en Bibian Mentel) meedoen aan het nieuwe RTL-programma BN’ers in therapie. Het programma wordt vanaf 17 mei uitgezonden op RTL5

Tijdens de zes afleveringen is te zien hoe bekende Nederlanders een aantal therapiesessies volgen bij psychiater Esther van Fenema. Tijdens de therapie voeren ze openhartige gesprekken met de psychiater. Wij zijn benieuwd of ook de moeder dochter relatie aan bod zal komen!

Kylie Jenner veranderd door het moederschap?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

In een gesprek met haar halfzus Kim voor Evening Standard geeft Kylie Jenner aan niet veranderd te zijn door het moederschap. Wel heeft ze het idee dat ze minder egoïstisch is geworden en geniet ze van het verschonen van de luiers. Dat geeft haar veel voldoening. Ze ziet het moederschap als leerproces, want ze leert veel over zichzelf en over het leven. Natuurlijk vindt ze het moederschap ook soms lastig qua niet slapen en moeilijke nachten. Daarnaast heeft ze moeite om Stormi achter te laten. Dan schiet ze in de stress. Ze zou haar dochter het liefst altijd in de buurt hebben en kan niet wachten tot ze iets ouder is en ze haar overal mee naar toe kan nemen.

Waylon en Bibi Breijman verwachten een kindje


Maandag maakten Waylon en Bibi Breijman bekend dat ze een kindje verwachten. Omdat enorme last had van zwangerschapsmisselijkheid en daarvoor naar het ziekenhuis moest, dacht ze dat er een mogelijkheid was dat het nieuws te vroeg zou uitlekken. Ze besloot het daarom in een vlog te delen. Volgens Waylon was de zwangerschap niet onverwacht:

We hadden geen tijdspad uitgestippeld, maar we hadden zoiets van: als het gebeurt, dan gebeurt het.

Beauty blogger Serena Verbon van Beautylab bevallen


Ook mooi babynieuws voor beauty blogger Serena Verbon en haar vriend George Chvoijka! Serena beviel op 30 april van een prachtige zoon die de naam Marshall Austin meekreeg.

André Hazes en Monique Westenberg verbreken relatie?

?

A post shared by MoniQue Noël (@moniquenoell) on


Verdrietig nieuws voor André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg. Zij verbreken na 4 jaar hun relatie. André schijnt zich te veel op zijn carrière gericht te hebben en niet op zijn gezin. Hij spreekt zelf van een time-out. Aangezien de twee momenteel samen op vakantie zijn met hun prachtige zoon André Junior, hopen wij op een hereniging.

Chantal Janzen kon alleen maar huilen 

Ik vind dit heel fijn.

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Chantal Janzen beviel eind maart van haar tweede zoon Bobby en zit volgens eigen zeggen een heerlijke Bobby bubbel. Op haar eigen platform &C vertelt ze dat ze na zijn geboorte alleen maar gehuild heeft. Van blijdschap en ook van de hormonen. Ze is heel gelukkig en opgelucht dat het allemaal zo goed is gegaan. Tijdens de bevalling kreeg ze een ruggenprik, maar die werkte een uur niet goed en de weeën vond ze echt wel heel pijnlijk.

Door Bobby slaapt ze wel lastig:

Het is alsof Artis naast je ligt. Ik zit echt wel te overwegen om hem op zijn eigen kamer te leggen, want het is geen doen. Het is een hoop herrie die eruit komt.

Naomi van As en Sven Kramer worden ouders

➳ Happy birthday ➳ ??❤ ?

A post shared by Naomi van As (@naomivanasofficial) on


Op 29 april maakten ook Naomi van As en Sven Kramer bekend dat ze een kindje verwachten. Wanneer Naomi is uitgerekend of wat het geslacht van het kindje is, is nog niet bekend.

Igone de Jongh blij met bonusdochter

A post shared by Igone De jongh Ballerina (@igonedejongh) on

In een interview met Nouveau vertelt Igone de Jongh dat het haar altijd leuk leek, om naast haar zoon nog een dochter te hebben. Inmiddels heeft ze een ‘bonusdochter’ waar ze heel blij mee is. Sammy is de dochter van haar vriend Thijs Römer en zijn ex-vrouw Katja Schuurman.
Igone en Thijs wonen inmiddels samen. Ook de band met Katja Schuurman en haar vriend Freek van Noortwijk is goed. Igone is onder de indruk van de manier waarop Thijs en Katja met elkaar omgaan.

Igone de Jongh heeft lang gedacht dat het leuk zou zijn om, naast haar zoon, een dochter te hebben. Nu heeft ze dat in de vorm van “bonusdochter” Sammy, de dochter van haar vriend Thijs Römer.

Serena Williams heeft eindelijk geduld

Mama bear and baby cub #beingSerena @hbo

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Gaf Kylie Jenner nog aan nauwelijks veranderd te zijn door het moederschap, Serena Williams vertelt juist aan ABC News dat haar persoonlijkheid flink veranderd is. Ze stond bekend om haar agressieve stijl op de tennisbaan, maar heeft nu eindelijk geleerd om geduld te hebben.

Ik heb echt de beste tijd van mijn leven nu ik moeder ben. Toen ik net wegliep, deed ik dat om Olympia extra knuffels en kusjes te geven. Ze is de allerbeste en haalt ook het beste in mij naar boven. Olympia leerde me geduld te hebben. Ik leg erg veel druk op mezelf en ik verwacht eigenlijk ook dat ik meteen weer win als ik weer ga tennissen. Nu ben ik me er van bewust dat ik mijn tijd moet nemen en moet genieten. Ik moet en wil meer plezier maken.

Tot zo ver het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week.

Welk nieuws heeft het meeste indruk op jou gemaakt?

Uitgelichte foto Neirfy via Shutterstock.

Close
Read previous post:
stoppen met het avondflesje
Wanneer kun je stoppen met het avondflesje?

Over dit onderwerp verschillen de meningen. Net zoals kindjes enorm kunnen verschillen. Het ene kind vindt het nog heerlijk om...

Close