Close
Musthave | Cloby UV-werende doeken met UPF 50+ zonbescherming

Musthave | Cloby UV-werende doeken met UPF 50+ zonbescherming

De afgelopen maand is het prachtig weer geweest en als we de experts moeten geloven, belooft het een zonnig zomer te worden. Cloby UV-werende doeken met UPF 50+ zonbescherming zorgen ervoor dat je baby/kind beschermd wordt tegen de schadelijke UV straling van de zon.

Lees ook: ‘Een overzicht van de verschillende vlekjesziektes

Cloby UV-werende doeken met UPF 50+ zonbescherming

Cloby UV-werende doeken met UPF 50+ zonbescherming

We hoeven het je vast niet te vertellen, omdat je het allang weet: Baby’s en kinderen zijn extra kwetsbaar voor de zon. Volgens het KWF is het zelfs zo dat ernstige verbranding tijdens de jeugd de kans op het krijgen van een melanoom (huidkanker) op latere leeftijd verdubbelt. Voorkomen is altijd beter dan genezen. De nieuwe multifunctionele UV-doek van het Nederlandse baby- en kindermerk Cloby biedt UPF 50+ zonbescherming. Daarnaast blokkeert het meer dan 98% van de schadelijke UV-straling. En dat zonder dat daarvoor chemicaliën aan de stof zijn toegevoegd. Dankzij de handige drukknoopjes kun je de UV-werende doek overal aan vastmaken waardoor je kind altijd optimaal beschermd kan worden tegen de zon.

Cloby UV-werende doeken 2

Verantwoorde productie & duurzaam materiaal

Een extra mooie bijkomstigheid is dat de UV-doeken zijn gemaakt van een mix van katoen, elastane en de duurzame stof bamboe. Dit zorgt ervoor dat de doek zacht en luchtig is. De zonbescherming wordt bewerkstelligd door de speciale weving en eigenschappen van de bamboe stof. En dus niet door toevoeging van chemicaliën.

Samengevat beschikken de UV-doeken over de volgende pluspunten:

  • UPF 50+ zonbescherming zonder toevoeging van chemicaliën
  • Ze zijn multifunctioneel dankzij 2 drukknoopjes waarmee je ze makkelijk kunt bevestigen
  • De Cloby UV-werende doeken zijn gemaakt van duurzame materialen
  • Ze zijn hoog absorberend
  • De stof is antibacterieel
  • Het materiaal is luchtig en temperatuur regulerend

Je kunt de UV-doek bevestigen aan een kinderwagen, buggy, of draagzak, om een baby of kind heen op het strand of park, of je gebruikt hem als borstvoedingsdoek. Kortom: Je kunt er van alles mee.

Cloby UV-werende doeken 2

Keurmerk

Omdat de UV-doeken met de UPF50+ de meest optimale zonveiligheid voor baby & kind bieden, hebben ze het goedkeuringszegel ontvangen van het Internationale Melanoom Instituut voor de uitstekende zonbescherming en promotie van zonbewust gedrag.

Over Cloby

Cloby is opgericht door Suzanne en Veroniek. Zij werden geïnspireerd terwijl zij met hun gezinnen op verschillende plekken in de wereld woonden en rondreisden. Dit zorgde ervoor dat ze multifunctionele en stijlvolle producten wilden maken. Items die het leven van moeders met kinderen een stukje makkelijker en mooier maken. De unieke Cloby multifunctionele magnetische clips & swaddles liggen inmiddels wereldwijd in de winkel, en er komen nog meer mooie lanceringen aan!

De UV-doeken zijn verkrijgbaar in drie kleuren: grijs, groen & mango geel en de afmeting is 95x73cm.
De adviesprijs van de doeken is €34,95. Je koopt ze via www.mycloby.com en op de website vind je ook de verkooppunten

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer shop tips & musthaves.

Wil je dit artikel delen op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

Cloby UV-werende doeken met UPF 50+ zonbescherming pinterest

Close
Read previous post:
tips voor een feestelijke woningsdag
Lang leve de woning! | 10 tips voor een feestelijke Woningsdag

Lang leve de woning! Dit jaar vieren we geen Koningsdag, maar Woningsdag. Nu we niet naar een vrijmarkt, feestje of andere...

Close