Close
Crate Creatures Surprise (verrassende monstertjes)

Crate Creatures Surprise (verrassende monstertjes)

Wie is er nou niet dol op surprises? Vooral als daar zo’n grappig monstertje uit te voorschijn komt; een Crate Creatures Surprise! In dit artikel lees je meer over deze grappige beestjes. Daarnaast mogen we er ook nog eens twee weggeven! Hoe leuk is dat?!

Lees ook: ‘Waarom zijn multiculturele poppen belangrijk voor kinderen?

crate creatures surprise kratje

Crate Creatures Surprise

Een Crate Creatures Surprise, de naam zegt het al. Een wezentje in een kratje én een verrassing. Op het krat staat een waarschuwing: ‘Niet aan de tong trekken’. Tja en wat niet mag, is natuurlijk altijd leuk om te doen. Wat zou er gebeuren als je het toch doet? Wij verklappen alvast… dan gebeurt er ook iets wat uiterst grappig is. Het monstertje maakt namelijk grappige én vieze geluidjes.

Je kunt het krat openbreken en het monstertje eruit pakken. Ook kan je met het monstertje zinnetjes opnemen en deze afspelen, dan praat het monster je met een monsterstem na.

create creatures surprise monstertjeEr zijn vier verschillende monsters, namelijk Blizz, Pudge, Sizzle en Snort Hog. Alle vier zitten ze in een eigen kratje, waar een koevoet bijzit om het beestje los te breken! Als je aan de tong trekt, gaat het monster trillen of maakt het geluiden. Ze hebben gloeiende oogjes, die je spannend aankijken. Ook kun je ze ondersteboven houden of kantelen, dan maken ze unieke monstergeluiden. Ook leuk…Elk monster heeft een unieke eigenschap die je zelf kunt besturen! Ze hebben allemaal hun eigen unieke voer en als je ze eten geeft, hoor je ze ook kauwgeluiden maken. Daarnaast flappert het beestje met zijn armen wanneer je zijn staart heen en weer schudt.

Slapen doen ze gewoon in hun eigen kratje. Stop het monster er terug in en zorg er wel voor dat het krat goed dichtzit, zodat het monster niet ontsnapt! Gelukkig worden er bij het krat ook een slot en ketting geleverd. Zo kun je het krat zelf steeds opnieuw weer openbreken.

crate creatures surprise openbreken

 

De Crate Creatures Surprise kosten circa €39,95 en zijn onder andere hier te koop.
Het monster wordt geleverd met zijn eigen voer accessoire, slot en ketting, koevoet en herbruikbaar krat om het monstertje in op te bergen. De monsters zijn voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

crate creatures surprise kantelen

Winactie Crate Creatures Surprise

Denk je dat een van deze monsters wel eens jouw kind zijn of haar best buddy zou kunnen worden? In samenwerking met MGA Entertainment mogen wij twee Crate Creatures™ weggeven.

Meedoen is heel makkelijk:
– Laat in een reactie onder de bijbehorende post op onze Facebookpagina weten dat je meedoet aan deze winactie en vertel in de reactie voor wie je ‘m wilt winnen en waarom.
– We vragen je wel of je onze Facebookpagina en het Facebookbericht wilt liken. Zo blijf je ook op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes. Delen en/of een andere MOM taggen om deze actie als tip door te geven mag natuurlijk ook ?.
– Lees voor de zekerheid ook even onze winactie voorwaarden.

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 16 oktober 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.
Dit artikel bevat affiliate links.

Close
Read previous post:
kosten kinderopvang
Dit ben je kwijt aan kinderopvang

Veel ouders komen er niet onderuit om voor een vorm van kinderopvang te kiezen. Of het nu bij een kinderdagverblijf,...

Close