Close
Newsflash | De vernieuwde Cybex Platinum PRIAM & MIOS kinderwagens

Newsflash | De vernieuwde Cybex Platinum PRIAM & MIOS kinderwagens

Het is misschien wel één van de grootste aankopen die je voor je kind doet: de kinderwagen. Het is dan ook niet een gemakkelijke keuze om te maken. Er is gewoonweg een enorm groot aanbod en natuurlijk spelen je persoonlijke voorkeuren en wensen ook nog mee. Binnenkort een stappenplan online hoe je deze keuze gemakkelijker kan maken. Voor nu laten we alvast de prachtige vernieuwde Cybex Platinum PRIAM & MIOS kinderwagens aan je zien. 

‘Lees ook: Zo maak je je huis kindveilig.’

Cybex Platinum Priam Mios kinderwagens 2019

Vernieuwde Cubex Platinum PRIAM en MIOS kinderwagens

We moeten er nog héél even op wachten, maar vanaf begin 2019 zullen ze verkrijgbaar zijn. De vernieuwde versies van deze twee kinderwagens hebben onder andere een nieuw frame met een extra kleur, een nieuwe Lux-reiswieg met panorama uitzicht voor de baby en een Lite-reiswieg. Mocht je fan zijn dan viel het je waarschijnlijk gelijk al op.. De nieuwe PRIAM en MIOS zijn geïnspireerd op de moderne designklassiekers van Ray en Charles Eames.

Lux reiswieg

In dit vernieuwde ontwerp dat zowel voor de PRIAM als de MIOS verkrijgbaar is hebben de kleintjes een panorama- en luchtraam wat zorgt voor een goed uitzicht en koelte, zelfs op de warmste dagen. De binnenkant is gemaakt van 100% katoen en er ligt een zacht gevoerd traagschuimmatras in en de draaggreep is mooi geïntegreerd in de bovenkant van de Lux-reiswieg.

Lite reiswieg

Dit 4-in-1 reissysteem kan gebruikt worden tot een leeftijd van 4 jaar en heeft een inlegsel voor de zitting om je kindje te beschermen tegen wind en kou. Handig: de Lite reiswieg hoeft voor het inklappen van de kinderwagen niet te worden verwijderd.

Cybex Platinum Priam Mios kinderwagens 2019

Verkrijgbaarheid

Het vernieuwde frame zal vanaf januari in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn; rosé/goud, zwart, chroom met zwarte details of chroom met bruine details. En er is natuurlijk verder lekker te combineren met de gewenste fashioncollectie of het stoelpakket waardoor vrolijke en lichte kleuren voor de lente en zomer afgewisseld kunnen worden met diepere en rustigere kleuren voor de herfst en winter.

De vernieuwde Cybex Platinum kinderwagens zijn vanaf half januari 2019 verkrijgbaar. De Cybex PRIAM vanaf €930,00 en de Cybex MIOS vanaf €650,00. De producten van Cybex worden onder andere verkocht bij Babypark, Prénatal en Bol.com.

–> Welke kinderwagen heb jij gekozen voor je kind en waarom? En.. ben je er tevreden mee of had je achteraf gezien toch liever een andere gekozen? Praat erover mee via onze Facebookpagina 🙂

* Dit artikel bevat affiliate links.

Close
Read previous post:
gratis meditatie app tip
MOMtime | Gratis meditatie app (tip!)

Kan jij wel wat tijd voor jezelf gebruiken en vind je het vooral lastig om rust te vinden? Dan hebben...

Close