Close
De zwangerschapsshoot van.. Hannah!

De zwangerschapsshoot van.. Hannah!

Vanaf vandaag een nieuwe rubriek op MOMmag.! Elke week zie je hier een zwangerschapsshoot. Omdat het natuurlijk leuk is om foto’s van mooie buiken te bekijken en wellicht kun je zelf inspiratie opdoen? In deze allereerste bijdrage zie je de zwangerschapsshoot van Hannah. Zij had maar liefst twee verschillende shoots! 

de zwangerschapsshoot van hannah renate rowaan

De zwangerschapsshoot van Hannah

1. Wie ben je, hoe oud ben je, waar woon je, ben je getrouwd/samenwonend/single en met wie, en wat doe je voor werk?
Mijn naam is Hannah Ellens, ik ben 30 jaar oud, en ik woon in Groningen samen met mijn vriend Thomas. Ik ben brand manager bij de Groningse jeneverdistilleerderij Hooghoudt.

2. Van je hoeveelste kindje ben  je zwanger?
Dit is mijn eerste kindje, een jongen! We verwachten ‘m ieder moment (30 juni).

de zwangerschapsshoot van hannah renate rowaan 2

3. Waarom wilde je graag een zwangerschapsshoot?
Ik heb eerder een shoot gedaan met de twee fotografes van deze shoot en heb daar veel plezier aan beleefd. Vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was, keek ik uit naar mijn ‘buikje’. Het feit dat er een mensje in je groeit vind ik echt een bijzonder fenomeen en je bouwt echt een band met het kindje in je buik. Die periode is eigenlijk maar heel kort en ik wilde dat op een mooie manier vastleggen. Dagelijkse foto’s zijn toch vaak minder mooi 😉

4. Heb je zelf een thema of stijl voor de foto’s bedacht, of heeft de fotograaf je geholpen?
Ik heb een moodboard gemaakt, maar de shoot was bij mij thuis en beide dames hebben heel erg gekeken naar wat goed bij mij past. Hun creatieve kijk op omgeving, accessoires, kleuren en poses hebben daar heel erg in bijgedragen.

de zwangerschapsshoot van hannah kyra pots

5. Hoe vond je het om zo’n shoot te doen?
Heel erg leuk! Zoals ik al zei is het werken met deze meiden sowieso erg leuk. Het was in het begin even wennen, om je buik zo letterlijk open en bloot te hebben, maar juist doordat ze zo zochten naar het beeld dat bij mij past, werd het heel snel vooral leuk.

6. Ben je blij met het resultaat?
Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het zijn hele eigen foto’s geworden, die goed weergeven wie ik ben. Een hele zachte kant en ook een gekke, grappige kant. En je ziet heel mooi mijn binding met de kleine man in de buik. Ik ben super trots op deze foto’s!

Lieve Hannah, bedankt dat je jouw prachtige foto’s met ons wilde delen en succes met de laatste lootjes!

Welke foto van Hannah’s shoot spreekt jou het meeste aan? Praat je mee op onze Facebookpagina?
Mocht je zelf trouwens je shoot willen delen, heel graag! Je kunt ons mailen via info@mommag.nl

Uitgelichte foto en eerste foto in het artikel © Kyra Pots 
Onderste twee foto’s © Renate Rowaan

Close
Read previous post:
goede balans tussen werk en gezin
10 geboden voor werkende moeders voor een goede balans tussen werk en gezin

De meeste werkende moeders zullen het erover eens zijn: Een goede balans vinden tussen werk en gezin is (soms) best...

Close