Close
De zwangerschapsshoot van.. Lesley!

De zwangerschapsshoot van.. Lesley!

Elke week zie je hier een mooie zwangerschapsshoot. Elke shoot vertelt een eigen verhaal en wellicht kun je zelf ook inspiratie opdoen, mocht je (ooit) een pregnancy shoot willen?? In deze bijdrage zie je de zwangerschapsshoot van Lesley. Zij had een prachtige glamour shoot in de natuur. Kijk zelf maar! 

de zwangerschapsshoot van lesley 2

De zwangerschapsshoot van Lesley

1. Wie ben je?
“Ik ben Lesley en ik woon met mijn ‘geregistreerde partner’ Tiemen, dochtertje Mimi en hondje Zoë in Hellevoetsluis. Ik ben 30 jaar oud en werk als media-adviseur bij de lokale krant: Groot Hellevoet. Daarnaast heb ik een persoonlijke blog genaamd My Little Happiness, waar ik regelmatig iets schrijf over de dingen die mij bezig houden en vooral blij maken.”

2. Van je hoeveelste kindje was je zwanger tijdens de shoot?
“Mimi is mijn eerste kindje. Ze is nu 4 maanden oud.”

zwangerschapsshoot lesley buik

3. Waarom wilde je graag een zwangerschapsshoot?
“Ik wilde heel graag een zwangerschapsshoot. Het leek mij heerlijk om echt even met je buik in het middelpunt te staan. Daarnaast is het echt een herinnering voor het leven. Het is toch wel echt heel bijzonder om zwanger te zijn. Van mijn vriendinnen kreeg ik de zwangerschapsshoot uiteindelijk voor mijn verjaardag. Toen ik eenmaal zwanger was begon ik toch te twijfelen of ik het wel wilde. Ik was redelijk veel afgevallen en om jezelf dan ineens (veel) aan te zien komen is dan wel weer heel confronterend. Ik was daarnaast erg moe doordat mijn astma achteruit ging en ik bekkeninstabiliteit kreeg. Toch ben ik achteraf super blij met het resultaat.”

4. Heb je zelf een thema of stijl voor de foto’s bedacht, of heeft de fotograaf je geholpen?
“De fotograaf heeft daarbij echt een groot aandeel gehad. Het leuke aan ‘mijn’ fotograaf (DeesJavu fotografie) is dat ze haar zwangerschapsjurken allemaal zelf maakt. Ik wilde eigenlijk een jurk met open buik, alleen was ik zwanger in hartje winter (sneeuw was in aantocht) dus dat was iets te koud.”

zwangerschapsshoot van lesley 4

5. Hoe vond je het om zo’n shoot te doen?
“Ik vond het heel erg leuk. Zeker met deze mooie jurken voelde ik mij echt even voor twee uur een prinses.”

6. Ben je blij met het resultaat?
“Ja heel erg blij. Het heeft mij voor de rest van de zwangerschap een ander beeld gegeven over mijzelf en ik vind het iets moois om op terug te kijken. De foto’s zijn echt prachtig. Na deze shoot heb ik ook de newbornshoot gedaan met Mimi. Dat is ook echt een hele leuke ervaring.”

Lieve Lesley, bedankt dat je jouw foto’s met ons wilde delen!

Vind je de shoot van Lesley ook zo mooi? Welke foto spreekt je het meest aan? Praat je mee op onze Facebookpagina?

Fotograaf shoot Lesley © Deesjavu Fotografie 

Mocht je zelf je shoot willen delen, heel graag! Je kunt ons mailen via info@mommag.nl

Andere shoots bekijken? >>>

Close
Read previous post:
troosthuisjes helpen rouwende kinderen
Deze troosthuisjes helpen rouwende kinderen verdriet een plek te geven

Het verdriet om een verlies van een dierbare is als volwassene al moeilijk. Kun je voorstellen hoe verschrikkelijk het is...

Close