Close
MOMmag. nieuws | Desirée is zwanger!

MOMmag. nieuws | Desirée is zwanger!

Nee, deze zondag even geen MOMtalk zoals je gewend bent maar een persoonlijke update. Ik, Desirée, heb namelijk een nieuwtje wat ik graag met je wil delen: ik ben zwanger! Inmiddels zitten we ruim in de 13e week waarmee we alweer in het tweede trimester aangekomen zijn. We zijn zo intens gelukkig en blij met dit nieuws en zijn dan ook over the moon het nu met iedereen te kunnen delen! 

Het eerste trimester was wegens heftige acute alvleesklieraanvallen met opnames in het ziekenhuis en uiteindelijk een operatie waarbij mijn galblaas verwijderd werd best een onzekere periode. Maar nu de operatie achter de rug is en we op de echo gezien hebben dat de kleine uk er ook goed doorheen is gekomen is het nu tijd om het Grote Genieten te laten beginnen!

We hebben het onze dochter Shae na een prachtige 12 weken echo verteld. Bij ons favoriete pannenkoekenrestaurant, in het zonnetje en met een tafel vol lekkers. Haar eerste reactie? “Neee…, jullie maken een grapje!” Tot ze zag dat we serieus waren en we wat meer uitleg gaven zagen we haar ogen groter en groter worden. “Ik krijg een baby!” Ehh, we moeten alsnog tig keer uitleggen dat ‘wij’ een baby krijgen, maar haar enthousiasme is duidelijk merkbaar. Ze wil regelmatig even over m’n buik aaien, stelt er veel vragen over en is er écht mee bezig. We vinden het heel bijzonder en fijn dat ze dit op deze leeftijd zo bewust zal gaan meemaken.

Over nog geen half jaar zullen we met z’n viertjes zijn. Zo spannend! We zijn uitgerekend op 25 januari 2019 ♥

Liefs,
Desirée

Natuurlijk zullen er op MOMmag. af en toe updates online komen over de zwangerschap en alles hieromheen, maar meer persoonlijke updates zal je kunnen volgen via mijn eigen blog en bijpassend Instagram account 🙂 

Close
Read previous post:
celebrity nieuws van de afgelopen week
Het MOM celebrity nieuws

Wat een tsunami aan babynieuws was er vorige week? Omdat we al veel op Facebook hadden behandeld, besloten we een...

Close