Close
Babyboom | Deze sterren hebben babynieuws

Babyboom | Deze sterren hebben babynieuws

Voor onze big break postten we regelmatig celebrity nieuws op MOMmag. Die rubriek willen we ook graag weer terug laten komen. Omdat de sterren de afgelopen maanden natuurlijk ook niet stil hebben gezeten, vandaag een samenvatting van het baby nieuws van de laatste tijd.

Lees ook: ‘CelebrityMOMents | Miljuschka deelt emotioneel bericht over moeder Astrid Holleeder

deze sterren hebben babynieuws

Deze sterren hebben babynieuws

Nathan Moszkowicz & Nadeche de Zwart


Op 20 september werd Neviah geboren. Zij is de dochter van artiesten manager Nathan Moszkowicz en model en modeblogger Nadeche de Zwart. Tevens is ze het kleinkind van Bram Moszkowicz.

Danny Froger & Ann-Dominique Wilten


Fallon Froger is de dochter van zanger Danny Froger en zijn vriendin Ann-Dominique Wilten. Het is voor beiden hun eerste kind. Ook is dit mooie meisje de kleindochter van René Froger.

Johnny de Mol en Anouk de Mol-van Schie

In april 2018 werd hun zoon Johnny jr. geboren. Inmiddels verwachten ze een tweede kindje en afgelopen week maakten ze bekend dat dat weer een jongetje wordt. Anouk heeft ook al dochter Kiki uit een eerdere relatie.

Michael & Daphne van Gerwen


Regerend wereldkampioen darter Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne verwachten hun tweede kind. In 2017 werd hun dochter geboren. Het nieuws werd bekend gemaakt op Twitter.

Maaike Timmerman en Maarten Blankesteijn

 

View this post on Instagram

 

NIEUW! Van de makers van Tom Blankesteijn… (★★★★★) ROOS BLANKESTEIJN! ★★★★★

A post shared by Maaike Timmerman (@uwemaaikheid) on


Presentatrice Maaike Timmerman en Blendle oprichter Marten Blankesteijn verwelkomden hun tweede kind: Roos. In 2017 werden ze voor het eerst ouders van zoon Tom.

Tim Douwsma & Elske Wind


Presentator en zanger Tim Douwsma en zijn vriendin Elske Wind werden voor het eerst ouders van zoon Dez. Hij werd geboren op 18 september.

Sanne Vogel & Melchior Schipper

 

View this post on Instagram

 

Het zonnetje schijnt, de uitbouw staat, er groeien courgette’s in de plantenbakken op straat, dus we vonden het wel een goed moment om de meest gestelde vraag van de afgelopen maanden te beantwoorden: ‘Weten jullie al wat het worden?’ Jaaaaaa, een jongen en een meisje!!!! Whoop Whoop! Daar zijn we onwijs blij mee. Op de echo konden we al zien dat de jongen van die lange sport benen heeft zoals Melchior en het meisje veel petieteriger is en hoge wreven heeft zoals ikzelf. Ze zijn volop in beweging, wat je sinds gisteren ook aan de buitenkant van mijn buik kan voelen. Okee, dit was ons babynieuws van de dag. #zondag #gender #boygirltwins #groetjes #weekend #familie #familytime #happy

A post shared by Sanne Vogel (@sannevogel) on


Dubbel babygeluk voor actrice Sanne Vogel en haar verloofde Melchior Schipper. Zij verwachten een tweeling en het worden een meisje en een jongen.

Ruud Gullit

 

View this post on Instagram

 

Happy and proud: my grandson Kenyi ?

A post shared by Ruud Gullit (@ruudgullit) on


Ruud Gullit werd voor het eerst opa. Zijn eerste kleinzoon Kenyi werd geboren.

Airen Mylène & Taeke Taekema


Tot slot leuk babynieuws voor Wie is de mol koppel Airen Mylène en Taeke Taekema. De presentatrice en oud-hockeyer verwachten in januari hun tweede kindje. In maart vorig jaar verwelkomden zij hun eerste kind zoon zoon Bodhi.

⇒ Wij wensen al deze sterren veel babygeluk. Gefeliciteerd met al dit prachtige nieuws! 

Uitgelichte afbeelding Tania Kolinko via Shutterstock.

Close
Read previous post:
Michelle Fatima Huiberts
Even kennismaken met.. Michelle Fatima Huiberts

En het derde redactielid dat we met trots aan je voorstellen is Michelle Fatima Huiberts. Een Nederlandse MOM die in...

Close