Close
eropuit met nijntje | een mooie cadeaubox met 3 boekjes

eropuit met nijntje | een mooie cadeaubox met 3 boekjes

Wij hebben een leuke cadeautip voor je voor de feestdagen voor de kleinste kinderen. Een mooie cadeaubox van nijntje met maar liefst 3 boekjes die allemaal het thema eropuit met nijntje hebben. Zo gaat nijntje naar de boerderij, naar de speeltuin én naar opa en oma.  

Lees ook: ‘nijntje en nina XL editie

boerderij

Nijntje is erg ondernemend en gaat er graag op uit. In deze cadeaubox zitten 3 boekjes waarin je kunt zien en lezen wat ze allemaal doet op de boerderij, in de speeltuin en bij opa en oma? De boekjes zijn van stevig karton en zijn in een handzaam formaat zodat je ze makkelijk kunt meenemen en ze geschikt zijn voor kleine handjes.

naar de boerderij
In dit boekje gaat nijntje een dagje naar de boerderij. Daar is natuurlijk veel te zien en te doen: Zo gaat ze kijken naar de eendjes, de varkens voeren en verstoppertje spelen in de hooiberg. Kiekeboe nijntje!

speeltuin en boerderij

naar de speeltuin
Wat is er nou leuker dan de speeltuin? Ook nijntje pluis vindt het leuk daar heen te gaan. Ze kan daar lekker schommelen, op de wipwap en springen op de trampoline. 

naar opa en oma
De familie pluis gaat op familiebezoek bij opa en oma. Dat vindt nijntje erg fijn. Ze neemt dan ook mooie bloemen mee en drinkt thee met oma. Dat is gezellig!

Deze leuke cadeaubox is nu verkrijgbaar in de boekhandel en online en kost 12,95 euro (*).
Hier vind je een compleet overzicht van alle boekjes van nijntje.

Meer leuke content kun je op de nijntje website bekijken.
Wist je dat er ook een leuke nijntje app is?

Wat is jouw favoriete nijntje boekje? Praat je mee op onze Facebookpagina? Daar blijf je ook op de hoogte van leuke nieuwtjes, mooie winacties en de de meest recente artikelen.

* Dit artikel bevat een affiliate link.

Close
Read previous post:
tips voor als je kind gepest wordt
10 tips voor als je kind gepest wordt

Wordt jouw kind gepest of heb je het vermoeden dat hij of zij het mikpunt van andere kinderen is? In...

Close