Close
Eten als je zwanger bent – Alles over voeding tijdens je zwangerschap | Lobke Husson en Katrien van der Vaerent

Eten als je zwanger bent – Alles over voeding tijdens je zwangerschap | Lobke Husson en Katrien van der Vaerent

Ben je zwanger en vind je het moeilijk te bepalen wat je nou wel en wat je nou niet mag eten? Omdat je soms door de bomen het bos niet meer ziet qua informatie? Lobke Husson en Katrien van der Vaerent schreven een handig boek: Eten als je zwanger bent – Alles over voeding tijdens je zwangerschap! 

Eten als je zwanger bent – Alles over voeding tijdens je zwangerschap | Lobke Husson en Katrien van der Vaerent

eten als je zwanger bent boek‘Ben je zwanger? Dan mag je voor twee eten!’ Je zal het vast wel eens gehoord hebben als je zwanger bent (geweest). Maar weet je dan ook, dat dat helemaal niet klopt? Je hoeft niet voor twee te eten, maar wat jij eet, telt wel voor je baby.

Wat mag je nu wel eten en wat moet je zeker laten staan? En hoe zit het nou met alcohol en cafeïne? Hoe schadelijk zijn die stoffen nou echt? Wat valt er te doen qua voeding tegen die typische zwangerschapskwaaltjes zoals zuuroprispingen, misselijkheid of een lage bloeddruk? Wat heb je aan voedingsstoffen extra nodig en in welke voedingsmiddelen zitten die stoffen? Of wat is goed om te weten qua voeding en zwangerschap als je vegetariër of veganist bent? In dit boek lees je alles dat je moet weten over voeding tijdens je zwangerschap. Met duidelijke informatie en herkenbare mama-verhalen.

In de voedingsgids ‘Eten als je zwanger bent’ krijg je antwoord op al je vragen over voeding voor als je zwanger wilt worden, tijdens je zwangerschap en wat je wel/niet kunt eten na de bevalling. Het boek is een complete een voedingsgids voor zwangere vrouwen! Met onder andere:

  • Feiten en fabels over voeding tijdens dat je in verwachting bent
  • Tips & tricks bij typische zwangerschapskwaaltjes en -misselijkheid
  • Lekkere voedzame recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.

Over de schrijfsters

Lobke Husson en Katrien Van der Vaerent zijn beiden diëtiste. Vanuit deze functie zijn ze verbonden aan het Universitair Ziekenhuis in Leuven. Daarnaast zijn ze ook zelfstandig en vanuit die hoedanigheid helpen ze veel moeders (in spé) met een gezond eetpatroon. Samen met diëtiste Sanne Mouha schreven zij al eerder het boek Mama (di)eet.

Ben je zwanger of wil je zwanger worden en ben je geïnteresseerd in dit boek? Dan is het vanaf 11 mei beschikbaar en kun je het o.a. hier kopen.

Zou dit boek handig voor jou kunnen zijn?

Uitgelichte foto Africa Studio via Shutterstock.

Close
Read previous post:
celebrity nieuws van de afgelopen week
Het MOM celebrity nieuws van de afgelopen week

Het is weer tijd voor hét MOM celebrity nieuws van de afgelopen week. Zit je er klaar voor? We vertellen...

Close