Close
Even kennismaken met.. Minke

Even kennismaken met.. Minke

Nummer 12 van ons leuke nieuwe redactieteam is Minke. Deze Veluwse bloggende MOM stellen we ook graag aan je voor. In het artikel lees je precies wie zij is, wat ze doet, wat ze wil en wat ze aan MOMmag. gaat toevoegen qua artikelen.

Minke

Even kennismaken met..

Minke

Al weer het 12e redactielid waar je kennis mee kunt maken: Minke. Deze leuke MOM is bijna 30 jaar en woont met haar man en 2 kinderen (zoon van 6 en dochter van bijna 4 jaar) op de Veluwe. Of eigenlijk met haar verloofde, want aankomend jaar gaan ze trouwen en ze vinden het natuurlijk geweldig om dit met de kinderen te kunnen vieren. Minke is afgestudeerd jurist (HBO-Rechten), maar is nu fulltime moeder en heeft een eigen blog: Mama Minke. Geloof speelt een prominente rol in haar leven.

Minke in 10 steekwoorden:
Moeder (want ja, altijd bij de kinderen haha), Christen, koopjesjager, betrokken, ambitieus, vol ideeën, creatief, denker.

Haar grootste droom:
‘Mijn droom is dat ik thuis kan blijven bij de kinderen (yes forever!) en een inkomen kan genereren uit zaken die ik vanuit huis kan doen. Mijn blog, de moed te vinden mijn producten te lanceren en wellicht via de oliën die je via mij ook kunt bestellen. Oliën en christen zijn gaat namelijk heel goed samen! Mijn eigen tijd in kunnen delen en ook mijn steentje bijdragen aan ons inkomen lijkt me heel erg fijn. Opvoeden op onze eigen manier, maar toch ook een fijn inkomen. Want let’s be real, het is geen vetpot in Nederland met 1 inkomen.’

Wordt geïnspireerd door:
‘Lastige, want het is niet echt 1 persoon. Iedereen heeft wel iets waar je van kunt leren. Maar, heel cliché, mijn man inspireert me. Waar ik me druk maak om wat anderen denken, hoe anderen ons zien en over dingen in huis is hij heel rustig. Maakt zich niet zo snel druk en kan alles makkelijk van zich af laten glijden. Dat zou ik wat meer willen hebben. Iets relaxter in het leven staan. Puntje van aandacht nog.’

Zou een dagje willen ruilen met:
‘Ik zou best eens willen ruilen met een dominee of schrijver van een christelijk boek. Je komt die wereld (schrijver) niet zo makkelijk in tegenwoordig. Ik heb veel toffe ideeën, waarvan ik vind dat ze geweldig zijn. Maar vind maar eens iemand die luistert, je bij de hand neemt en het gaat ontwikkelen met jou. Ach, dromen mogen we allemaal hebben toch. Verder ben ik vooral heel tevreden met hoe we leven en hoe het gaat. We hebben niet alles, maar we hebben elkaar. En dat is voldoende.’

Minke’s onderwerpen op MOMmag.:
‘Op de site wil ik graag schrijven over ons geloof en hoe dat een plekje heeft in ons leven. Want christen zijn, daar hoor je niet veel mensen over. En soms krijg ik ook wel te horen dat ik ‘niet christelijke gedachten’ heb. Lijkt me heel leuk om jullie daar in mee te nemen. Hoe wij dingen aanpakken, kinderbijbels die we hebben gelezen of nog lezen, situaties die we tegen komen. Mocht je iets willen weten, vraag gerust dan kan ik daar ook over schrijven.’

Wij zijn heel erg blij dat jij erbij bent, Minke. Welkom aan boord. We kijken uit naar je artikelen!

Hier lees je meer over de andere redactie leden.

⇒ Heb jij een vraag en/of opmerking voor Minke? Stel ‘m gerust onder de Facebook of Instagram post ?

Close
Read previous post:
wanneer nemen jullie er eentje
Renske | ‘Wanneer nemen jullie er eentje?’

Onze Renske vertelde het al in haar voorstel artikel. Zij gaat op MOMmag. vertellen over haar kinderwens en het vruchtbaarheidstraject...

Close