Close
Win Falke CosyShoe slofjes voor je kind!

Win Falke CosyShoe slofjes voor je kind!

Het mag dan deze week nog even heerlijk zijn qua temperaturen buiten, maar hierna lijkt de herfst toch echt haar intrede te doen. Tijd voor dekentjes op de bank, gezellige lampjes en kaarsjes aan, bakmiddagen op druilerige middagen.. En een goed paar slofsokken mag hier eigenlijk niet bij ontbreken. Wij mogen 3 paar Falke CosyShoe slofjes weggeven in een kleur en maat naar keuze voor jouw kind! 

Falke CosyShoe

Deze heerlijke sloffen, huisschoenen, pantoffels, slofsokken.. (hoe je ze ook wil noemen) zijn een musthave voor de koudere seizoenen. Ze zijn gemaakt van heerlijk verwarmende merinowol met een voering van zacht badstof, door het verstevigde voetdeel en de goede pasvorm blijven ze goed zitten tijdens het dragen – hoe lekker er ook gespeeld wordt – en door de vilten zolen met siliconen antislipnopjes glijdt je kind niet uit. Fijn om te weten: de slofjes zijn op 30C wasbaar en dus lekker fris te houden.

‘Lees ook: NoBell wintercollectie 2018 (voor stoere tienermeiden)’

falke cosyshoe ervaring/review

Onze ervaring

Ik, Desirée, heb zelf een paar Falke CosyShoe slofsokken en ook Shae heeft haar eigen paar en we zijn er heel blij mee. Ten eerste zijn ze lekker warm zonder dat je erin gaat zweten, ze blijven goed zitten, door de badstof voering kriebelen ze niet aan de huid en ze blijven ook écht goed zitten. Geen irritant gedraai rondom de voet, ze zakken niet af, lopen lekker zonder voelbare nopjes en je glijdt er echt niet mee uit. Ik vind het zelf heel fijn dat je deze sloffen gewoon aan kan houden tijdens het dragen, ook als je je voeten op de bank trekt voor een Netflix-avondje.

Shae had eerder met slofjes er vooral last van dat ze tijdens het spelen niet goed aan bleven, dat ze er op uit gleed en ze de hele tijd ermee bezig was ze aan- en uit te trekken. Deze slofsokken trekt ze heel gemakkelijk zelf aan en ze hoúdt ze ook aan. Fijn om te merken dat ook zij er geen kleffe of te warme voetjes in krijgt. Blijvertjes dus!

Winactie

Het gaat goed met MOMmag.! Pas sinds eind april in de lucht en we hebben al veel enthousiaste lezers weten te verzamelen. We krijgen veel toffe reacties en werken er nog steeds met veel liefde en plezier aan. En daar zijn we best wel heel erg blij mee! Om dat te vieren mogen we in samenwerking met Falke maar liefst 3 x een paar Falke CosyShoe sloffen weggeven. In een kleur en maat naar keuze t.w.v. €22,50 per paar!

Meedoen is heel eenvoudig:
– bekijk op de website van Falke welke kleur en welke maat je zou willen winnen (tip: twijfel je tussen twee maten, ga dan voor de grotere maat)
– laat de gewenste kleur en maat achter in een reactie onder de bijbehorende post op onze Facebookpagina
– we zouden het leuk vinden als je onze Facebookpagina en/of het berichtje wilt liken. Delen en/of een andere mama taggen om deze actie als tip door te geven mag natuurlijk ook 🙂

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 25 september 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Close
Read previous post:
kinderopvangorganisatie CompaNanny
In gesprek met Bas Beek | Founder van kinderopvangorganisatie CompaNanny

Kinderopvangorganisatie CompaNanny opende in 2003 en heeft nu al 22 vestigingen. Vanaf deze maand start de innovatieve kinderopvangorganisatie met een bijzondere...

Close