Close
Flik Flak horloges zomercollectie 2018

Flik Flak horloges zomercollectie 2018

Wat een heerlijk bericht om in de mailbox te ontvangen! Zo lekker vrolijk is de Flik Flak horloges zomercollectie van 2018. Helemaal on trend in de tropische sferen en voor ieder kind wel een printje waar ze vrolijk van worden. Wij laten enkele musthaves uit de collectie aan je zien en vertellen je er graag meer over. 

‘Lees ook: Je kinderen veilig buiten laten spelen met een GPS horloge.’

flik flak horloges

Flik Flak horloges zomercollectie 2018

De Coucouala brengt de echte ontdekkingsreiziger in je kind naar boven. Een lachende koala tussen groene eucalyptusbladeren, een vrolijk bedrukt textielen horlogebandje en handige kleurcodes op de wijzers dat leren klokkijken makkelijker maakt. De Amazoonia is helemaal in de jungle sferen inclusief lachende aapjes en een vrolijke toekan.

flik flak horloges

Is jouw kind helemaal gek van flamingo’s? Dan is de Flamily er zeker eentje voor hem of haar! Op een stralende regenboog van kleuren dansen de flamingo’s in een kleurrijk geheel. Heb je een klein stoer type in huis? Dan is de schokbestendige Stars and Stripes hét model voor jouw kind. In blauw, rood en wit met strepen en sterren en weer – zoals bij elk model – handige kleurcodes die je kind helpen om te leren klokkijken. Handig!

flik flak horloges flik flak horloges

Good to know

Flik Flak horloges zijn onderdeel van de bekende Swatch Group en sinds 1987 wereldwijd het meest verkochte kinderhorloge. De horloges zijn gemaakt van kleurrijk kunststof en een polijstbaar kunststof glas, zijn schokbestendig en de horloges met textielband kunnen op 40C gewassen worden. Ze hebben de horloges handig onderverdeeld in 3 groepen waardoor je zeker weet de juiste te pakken voor de leeftijd van jouw kind. Vanaf 3 jaar heb je de Flik Flak Story Time horloges, vanaf 5 jaar de Flik Flak Friends & Heroes en vanaf 7 jaar de Flik Flak Power Time horloges.

De prijzen van de Flik Flak horloges uit de 2018 zomercollectie liggen tussen de €35,00 en €40,00. Ze zijn verkrijgbaar bij de Swatch stores en online via de Swatch webwinkel.

Wat ons betreft maken deze horloges een enorm tof ‘back to school’ cadeau om je kind te stimuleren met klokkijken en stiekem zouden we deze vrolijke horloges ook gerust zelf dragen 🙂

Close
Read previous post:
babyfloat
BabyFloat: Veilig zwemmen met de allerkleinsten

Wij hebben weer iets leuks! We mogen twee BabyFloat nekzwembandjes weggeven. Ken je de BabyFloat al? Deze zwemband wordt dé...

Close