Close
10x de meest genante uitspraken van kinderen

10x de meest genante uitspraken van kinderen

Och wat houden we toch van ze, van onze kinderen! Maar wat kunnen ze je af en toe enorm voor schut zetten. Later lach je er om, maar op het moment zelf… Ai…. We vroegen jullie om wat ervaringen met jullie bloedjes en vandaag zetten we 10x de meest genante uitspraken van kinderen voor je op een rij. 

10x de meest genante uitspraken van kinderen

Rare onderbroek

Jessica vertelt: “Mijn dochter (4) vertelde pas op volume 30 tegen de juf dat ‘mama een hele rare onderbroek aan heeft want je ziet haar billen!'”

Bankroet

Kaya mailde: ‘We stonden in de rij bij de supermarkt en blijkbaar had ik op mijn ene bankpas geen saldo meer. Met een rood hoofd was ik op zoek naar mijn andere bankpas. Ik hoorde mijn zoon (8) al zuchten en vervolgens zegt hij heel hard: “Mama hebben we nou weer geen geld meer?” Ik heb dus normaal altijd geld en dit was me nog nooit overkomen. Heel fijn.’

Flippie

Natasja stond met zoon Bram (toen 2) bij de bakker. Out of the blue vertelde Bram opeens: “Mama is haar flippie kwijt”. En met flippie bedoelde hij een piemeltje. We zijn benieuwd of Natasja haar flippie inmiddels gevonden heeft.

Spook

Samen met haar zoontje van 3 kwam Margo een mevrouw tegen in een burka. Waarop haar zoontje toen heel hard riep: “Kijk mamma, een spook!”

Vrijen

Katrijn en haar man lagen op zondag nog even in bed toen de huistelefoon overging. Hun zoontje (toen 7) nam de telefoon op en ze hoorden hem zeggen: “Ja die is er wel, maar die ligt nog met mama te vrijen in bed”.

“We lagen helemaal niet te vrijen in bed en het was een collega van mijn man”, vertelt Katrijn. “Dus mijn man is daar nog wel even mee geplaagd op de werkvloer”.

Poten

Sander vertelt: “Mijn zusje heeft toen ze klein was geroepen – toen ze een mevrouw met bontlaarzen zag – kijk mama, die mevrouw heeft poten!”

Stink

Soumia’s zoontje (5) ging op zaterdagochtend met haar vriend naar de bakker om broodjes te halen. Haar vriend had nog niet gedoucht en gewoon even een joggingbroek aangetrokken. Het was nog al druk bij de bakker en hun zoon hing tegen zijn vader aan. Opeens zei hij heel hard: “Gatverdamme papa, jij hebt een stinkpiemel”. En bedankt.

Weegschaal

Esmée: “Dochterlief kijkt terwijl ik op de weegschaal sta, toen nog veel te zwaar… De volgende ochtend breng ik haar naar school. Ze rent het schoolplein over en roept keihard: “Juf! Juf! Weet je wat mijn moeder wel niet weegt??!””

Zakgeld

Dochter Iza (7) van Anne kreeg voor het eerst zakgeld. 50 eurocent kreeg ze per week. Toen Anne haar dochtertje op school ophaalde, werd ze door de juf apart genomen. Iza had de hele klas verteld dat ze 50 euro per week kreeg. De juf wilde zich nergens mee bemoeien, maar ze vond dat toch wel wat aan de hoge kant. Anne zelf ook.

De baas van mijn vriend

Dorith: “We gingen met onze zoon van 5 naar de Sinterklaasviering op het werk van mijn vriend. Daar was natuurlijk ook de baas van mijn vriend. We vertelden ons zoontje dat hij de beste man een handje moest geven en moest zeggen hoe hij heette. Zoon noemde keurig zijn naam en zei toen heel enthousiast: “En ik weet ook wie jij bent. Jij bent Eikel!”. Mijn vriend heeft daarna niet zo lang meer bij dat bedrijf gewerkt.”

Wat is de meest genante opmerking die jouw kind ooit maakte? Praat je mee op onze Facebookpagina of op Instagram?

* Uitgelichte foto Wayhome Studio via Shutterstock.

Close
Read previous post:
waterpokken kind tips
Help, mijn kind heeft waterpokken!

Ohnee, je kind zit ineens onder de kleine rode bultjes.. Grote kans dat je kind last heeft van waterpokken. Het...

Close