Close
Baby geboren? Stuur een gepersonaliseerd felicitatiekaartje!

Baby geboren? Stuur een gepersonaliseerd felicitatiekaartje!

Geboortekaartjes ontvangen, dat is toch zo leuk! Is er in jouw omgeving een baby geboren? Een gepersonaliseerd felicitatiekaartje bij een geboorte is heel makkelijk om te maken en zo tof om te krijgen. Er valt eindeloos mee te variëren. Wij delen wat inspiratie!

Lees ook: ‘Fun Fact | Je draagt je kind voor altijd met je mee (letterlijk en figuurlijk)’

gepersonaliseerde fnelicitatiekaartjes bij een geboorte

Gepersonaliseerde felicitatiekaartjes bij een geboorte

Als je een kind krijgt, is het ontzettend leuk om kaartjes te ontvangen. Dat mensen de moeite nemen om jouw kersverse gezin(slid) te feliciteren ♥ en/of een mooie boodschap te schrijven. Tegenwoordig wordt er steeds minder post gestuurd, maar geboortekaartjes blijven een traditie. Toch gaan ook deze kaartjes met hun tijd mee en kun je ontzettend leuke nóg persoonlijke kaarten versturen. De keuze is reuze en het werkt oh zo makkelijk. Kijk maar mee!

gepersonaliseerde felicitatiekaartjes bij een geboorte Greetz 1

Bij Greetz kun je kiezen uit maar liefst 433 verschillende geboortekaarten. Of je nou een strakke moderne kaart, een ouderwetse, een kleurrijke kaart, een zwart-witte, een serieuze of een grappige boodschap wilt versturen? Het zit in het assortiment.

persoonlijke kaarten greetz

Persoonlijke kaarten

Maar het allerleukste is nog wel dat je de kaarten volledig persoonlijk kunt maken. In plaats van ‘baby boy’ of ‘een meisje’ kun je de naam van het geboren kindje invullen. Je kunt lettertypes veranderen, (persoonlijke) foto’s of afbeeldingen invoegen, kleuren veranderen, de grootte van de kaart aanpassen, icoontjes invoegen en zelfs de kleur van de enveloppe zelf bepalen.

Zo maak je de kaart helemaal van jou en voor het gezin waar de kaart voor bedoeld is. Daarnaast kun je de hele tekst (met verschillende lettertypes) al invullen en het meteen laten opsturen, maar je kunt de kaart ook bij jou thuis laten bezorgen met of zonder postzegels, zodat je er echt zelf met pen in kan schrijven en het daarna op de post kunt doen of langs brengen.

gepersonaliseerde felicitatiekaartjes bij een geboorte greetz 2

Wat jij wilt, het is mogelijk en dat maakt de kaarten echt zo leuk om te versturen en te ontvangen.. Met kaarten van ontwerpers als Fiep Westendorp (van o.a. Jip en Janneke), Disney, Woezel & Pip, Blond Amsterdam, Jan van Haasteren, Loesje, Old Dutch en nog veel meer, is er voor ieder’s smaak wat te vinden.

De kleuren kun je naar smaak kiezen. Sommige kaarten zijn er in het blauw en roze en wat gender neutralere kaarten. En natuurlijk zijn er ook tweeling kaarten verkrijgbaar.

Voor 2,50 heb je al een kaart en kun je vanuit je luie stoel de kaart ontwerpen, schrijven en versturen. Je hoeft er de deur niet meer voor uit terwijl je toch een persoonlijke kaart stuurt. Hoe handig is dat?

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer artikelen met als onderwerp geboorte.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

Baby geboren? Stuur een gepersonaliseerd felicitatiekaartje!

Close
Read previous post:
manieren om je kind meer groente te laten eten
20 manieren om je kind meer groente te laten eten

Fruit gaat er bij de meeste kinderen wel in, maar groente wil nog wel eens problemen opleveren. Hoe zorg je...

Close