Close
Een tip nodig voor een leuk gezinsuitje? Wat dacht je van de Keukenhof?

Een tip nodig voor een leuk gezinsuitje? Wat dacht je van de Keukenhof?

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor een leuk uitje met het gezin tijdens de mei vakantie? Heb je al aan de Keukenhof gedacht? In dit jaargetijde is het park echt een aanrader omdat het zo verschrikkelijk mooi is om te zien. Maar wist je dat de Keukenhof ook echt een aanrader is met kinderen?

Gezinsuitje in de Keukenhof

gezinsuitje in de keukenhof jongetjeDe Keukenhof staat bekend als het mooiste lentepark ter wereld en per jaar komen er ongeveer 1 miljoen bezoekers uit meer dan 100 landen op bezoek. Dat is natuurlijk niet voor niets. Maar de Keukenhof biedt veel meer dan alleen maar bloemen bewonderen!

Activiteiten met Kinderen

gezinsuitje in de keukenhof klauterenEr zijn ontzettend veel leuke activiteiten met kinderen te doen en attracties die speciaal voor de kids te doen zijn. Zo is er bijvoorbeeld een speurtocht die je door het park kunt doen. Tijdens de speurtocht leren kinderen allerlei interessante weetjes over de tulp en kunnen ze opdrachten doen. Tijdens de indrukwekkende speurtocht leren ze van alles te weten over hoe belangrijk de bolbloem eigenlijk wel niet is en over de historie ervan. Als ze het park verlaten, zijn het heuse tulpenexperts geworden en krijgen ze een leuk cadeautje mee.

Verder kunnen je kinderen kom klimmen en klauteren op verschillende avontuurlijke speeltoestellen. Dat is natuurlijk ook leuk voor de grotere kinderen. Net zoals door de lucht vliegen op de kabelbaan. Hoe spannend is dat?
gezinsuitje in de keukenhof kinderboerderij
De kleintjes kunnen onder andere lekker dieren gaan knuffelen in de kinderboerderij. Maar er is ook een speciale Nijntje speeltuin waar genoeg te beleven valt.
Elke woensdagmiddag komen tijdens het Sprookjesfestival de sprookjes in de Keukenhof tot leven. In het Molenbos kun je dan allerlei sprookjesfiguren tegenkomen. Er fladderen tulpenelfjes rond en de bewoner van de Molenbos boom vertelt op een leuke manier over het leven en de bewoners van de Keukenhof.
Hebben jullie honger gekregen? Als afsluiter van de dag kun je heerlijk poffertjes gaan eten bij de speeltuin.
Kortom.. er valt genoeg te doen met kinderen!

Tickets

gezinsuitje in de keukenhof nijntje speeltuinWil je het park bezoeken? Dan is het handig om vooraf tickets te kopen, dan hoef je niet lang in de rij te gaan staan met ongeduldige kinderen en je krijgt ook nog korting. Je kunt hier je tickets bestellen.

Online tickets voor volwassenen kosten €17,-. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis mee. Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar betaal je €8-.

Ben jij wel eens in de Keukenhof geweest (met kind(eren))?

Close
Read previous post:
quotes van koningin maxima
De mooiste quotes van Koningin Maxima

Wat een prachtige koningin hebben wij toch! Ze is niet alleen mooi, maar ook intelligent, grappig, gedreven, fashionable en ze...

Close