Close
Boektip | Nora French – Gezond fastfood

Boektip | Nora French – Gezond fastfood

“100 snelle, smakelijke en simpele recepten voor het hele gezin.” Dat klinkt ideaal, niet? En het leuke is dat veel recepten uit dit kookboek ook nog eens leuk zijn om sámen met je kind te gaan maken. Of je kinderen nog wat jonger of al wat ouder zijn. Wij vinden Gezond fastfood oprecht een aanrader voor op de kookboekenplank! 

‘Lees ook: De groente & fruit kalender van augustus (inclusief heerlijk recept!)’

gezond fastfood nora french kookboek kinderen

Gezond fastfood

“Wil je gezond eten, maar heb je weinig tijd? Dit is dit kookboek écht iets voor jou. Voilà! 100 gezonde fastfoodrecepten van Nora French, gezondheidscoach en moeder van een hongerig gezin.

Met Gezond fastfood eet je lekker en gezond, zonder uitgebreid inkopen te hoeven doen of lang in de keuken te moeten staan. Nora’s recepten zijn ingedeeld op tijd en bevatten pure en onbewerkte ingrediënten. Je kookt met gewone superfoods die makkelijk verkrijgbaar zijn, zoals courgette, ui, tomaat, banaan en aardbeien.

Voor ieder moment van de dag en voor elke gelegenheid vind je in dit boek simpele en smaakvolle recepten. Denk aan pannenkoekjes, salades en chocoladelekkernijen, maar ook aan burger, pasta en pizza in een gezond jasje. Maaltijden die in de smaak vallen bij het hele gezin. Iedereen eet gezellig mee!”

Gezond fastfood van Nora French is uitgegeven door Karakter Uitgevers. ISBN 9789045212869. Het kookboek telt 192 pagina’s en is onder andere bij Bol.com verkrijgbaar voor €19,99.

Recensie

Je kan merken dat Nora zelf ook een moeder met een druk leven is. Helemaal geweldig hoor om allemaal bijzondere ingrediënten in huis te gaan halen en de hele dag in de keuken te staan, maar wie heeft daar nou iedere dag de tijd voor? Daarom vinden wij Gezond fastfood zo’n aanrader. Gewone ingrediënten die zo’n beetje overal verkrijgbaar zijn en smakelijke recepten die je in een handomdraai op tafel hebt staan. Hallelujah!

Naast de vele recepten in verschillende categorieën – van ontbijt, salades en snacks tot aan soepen, hoofdgerechten en zoetigheden – staat er ook veel bruikbare informatie in over het voorbereiden, klaarmaken en meenemen van voedsel en gaat ze dieper in op het wáárom bepaalde ingrediënten gezond zijn.

–> Je kan Nora kennen van haar blog Noralicious waar ze veel lekkere recepten (mét prachtige foto’s!) deelt en ook andere feel good onderwerpen aanhaalt. Mocht je haar foodblog nog niet kennen, neem er dan zeker eens een kijkje .

Wat is een gerecht wat het bij jouw gezin áltijd goed doet op tafel? Praat hierover mee op onze Facebookpagina 🙂

* Dit artikel bevat een affiliate link.

Close
Read previous post:
MOMtalk met.. Kayleigh van ‘Liefde voor twee’!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat...

Close