Close
Je kinderen veilig buiten laten spelen met een GPS kinderhorloge

Je kinderen veilig buiten laten spelen met een GPS kinderhorloge

Kinderen die de weg kwijt raken of nog erger… door iemand meegenomen worden, dat is toch de nachtmerrie van elke ouder. Gelukkig is daar nu een slimme oplossing voor: De GPS kinderhorloges van GPS Boss. Hiermee kan je kind lekker buitenspelen en jij kan precies zien waar hij/zij is. We vertellen je er meer over…

GPS kinderhorloge van GPS Boss

Het merk GPS Boss werd opgericht door Raymond en Larissa. Zij zijn de ouders van twee kleine kinderen en tevens avonturiers. Larissa vertelt:

Toen onze oudste zoon 2,5 jaar oud was, glipte hij er in een onoplettend moment tussenuit. Hij ging op ontdekkingsreis zonder dat wij dit door hadden. Je schrikt enorm. De hele buurt zocht mee maar niemand kon hem vinden. Uiteindelijk bleek hij bij een buurmeisje te zijn, waar hij vrolijk aan het spelen was. De doodsangsten die we die ochtend hebben uitgestaan wilden we nooit meer meemaken.

Door deze nare ervaring gingen ze op zoek naar een goed GPS horloge. Een horloge waarvan de kwaliteit hoog moest zijn en met een Nederlandstalige app. Toen het horloge gevonden was, was de stap naar een eigen webshop zo gezet.

Veilig gevoel

Wil jouw kind nog wel eens op avontuur gaan? Dan is het GPS kinderhorloge wellicht echt wat voor jouw kleine avonturier. De horloges zien er geweldig uit, waardoor kinderen ze graag dragen. Daarnaast zijn ze dus uitgerust met een GPS tracker, waardoor jij als ouder precies kan zien waar je kind is. Op het horloge zitten een SOS noodknop, belfunctie en een chatfunctie zodat je kind ook snel jou kan bereiken.

Dat geeft een gevoel van veiligheid, maar het is ook handig. Bijvoorbeeld als jij wilt dat je kind thuiskomt om te eten of als jullie wegmoeten naar een afspraak.

Bovendien krijgen kinderen hiermee ook verantwoordelijkheid. Ze kunnen zelfstandiger op pad, nu jij ongemerkt een oogje in het zeil kan houden.

OOK LEUK OM TE LEZEN >>> Het belang van een kinder EHBO cursus

gps kinderhorloges van gps boss

Camera 

Wat ook leuk is, is dat de horloges een ingebouwde camera hebben. Zo kan je kind zelf foto’s maken en jou de leukste toesturen. Dat is natuurlijk ook fantastisch als je kind op schoolreis of uit logeren is.

Er zijn ook waterdichte GPS horloges te koop. De horloges zijn er in verschillende kleuren en hebben een sterk rubberen bandje dat tegen wat horten en stoten bestand is. Het horloge past om elke kinderpols, want het bandje heeft genoeg gaatjes. De GPS kinderhorloges zijn te koop vanaf € 64,95.

Over GPS Boss

Naast de GPS kinderhorloges vind je bij GPS Boss ook diverse GPS horloges voor volwassenen en ouderen. De webshop verkoopt onder andere fitness horloges en losse GPS trackers voor in de auto of aan je sleutelbos. Alle horloges zijn uitgerust met de laatste features, trends en kleuren.

De kinderhorloges zijn uitgebreid getest door een kinderpanel, zodat de ze aan de smaak van kinderen voldoen en de kwaliteit gegarandeerd wordt. Alle horloges worden door de webshop binnen 24 uur verstuurd en klanten kunnen kiezen voor extra gemak, waarbij het horloge direct klaar is voor gebruik, inclusief geactiveerde en opgewaardeerde simkaart. Het hele assortiment GPS horloges kun je zien op www.gpsboss.nl.

Zou zo’n GPS horloge iets voor jouw kind(eren) kunnen zijn? Praat je mee op onze Facebookpagina of op Instagram?

Close
Read previous post:
genante uitspraken van kinderen
10x de meest genante uitspraken van kinderen

Och wat houden we toch van ze, van onze kinderen! Maar wat kunnen ze je af en toe enorm voor...

Close