Close
Gratis babydozen 2018 (voor papa’s & mama’s (to be)

Gratis babydozen 2018 (voor papa’s & mama’s (to be)

Als je in verwachting bent gaat er een wereld voor je open aan informatie en producten die je als zwangere vrouw, tijdens je zwangerschap en/of na de geboorte nodig zal hebben. Soms weet je door de bomen het bos niet meer te vinden en daar komen de vele gratis babydozen, zwangerschaps- en baby boxen en dergelijke de hoek om kijken. 

Ze zitten vol met informatie, producten en waardebonnen zodat je kennis kan maken met verschillende zwangerschaps- en babyproducten. Lees verder voor een handige lijst vol gratis babyproducten die je tijdens je zwangerschap of na de bevalling kan ontvangen of ophalen.

WIJ

Misschien wel de leukste en meest uitgebreide is het cadeaupakket van WIJ dat bestaat uit meerdere onderdelen. Als je zwanger bent mag je rond 3/4 maanden zwangerschap gratis de Blije Doos bij Prenatal op gaan halen. Deze doos bevat producten ter waarde van €45,00 en er zitten ook nog eens waardebonnen in met een totale waarde van €155,00. Ook zit er nog het magazine Geboorte in, een speciale uitgave van het Magazine WIJ.

Schrijf je je in voor de Blije Doos van WIJ dan krijg je vanaf 3/4 maanden zwangerschap ook automatisch 6 x per jaar gratis het magazine WIJ per post totdat je kindje 11 maanden is. En als laatste krijg je ook nog een gratis gepersonaliseerd mutsje als je de geboortedatum van je kind doorgeeft.

–> Aanvragen? Maak een account aan op de website van WIJ en doorloop de stappen.

Ouders van Nu

Ook bij Ouders word je goed in de watten gelegd. Je krijgt namelijk tijdens je zwangerschap de Zwangerbox en na de geboorte de Babybox. Na aanmelding krijg je hiervoor persoonlijke ophaalkaarten waarmee je de boxen tijdens de zwangerschap en na de bevalling op kan halen. In beide dozen zitten tijdschriften, producten en informatie “waar je als (toekomstige) ouder ècht iets aan hebt”.

Leuk extraatje: naast deze twee gratis boxen krijg je ook nog per mail een Groeikalender met informatie over de groei en ontwikkeling van je kind.

–> Aanvragen? Vul het formulier op de website van Ouders van Nu in en de rest gaat vanzelf.

Jumbo

Ook bij supermarkt Jumbo wordt je dubbelop verwend. Je kan namelijk tijdens je zwangerschap een mooi Hallo Mama Momentenboek aanvragen en ophalen bij een Jumbo bij jou in de buurt. Ben je bevallen? Dan staat er ook nog de Hallo Mama Babykado box voor je klaar.

–> Hallo Mama Momentenboek aanvragen? Vul dit formulier in.
–> Hallo Mama Babykado box ophalen? Vul dit formulier in.

PLUS

Bij PLUS Supermarkt kan je de gratis Kiekeboebox aanvragen. Deze is gevuld met producten t.w.v. €40,00 aan baby- en kraamproducten + waardebonnen waarmee je gratis producten op kan halen. Let op: deze box is alleen aan te vragen als je in het verspreidingsgebied van de PLUS folder woont en je kindje niet ouder dan 2 maanden is.

–> Aanvragen? Vul het formulier op de website van PLUS in.

Baby-Dump

Als je zwanger bent dan kom je vast en zeker één of meerdere keren in deze winkel. Neem dan tijdens de zwangerschap de ingevulde bon mee en je krijgt het Baby-Dump Cadeaupakket mee vol met allerlei leuke spulletjes voor je baby.

–> Aanvragen? Print de bon op de website van Baby-Dump in en neem hem mee om het pakket mee te krijgen bij je volgende bezoekje.

Kruidvat

Heb je een Kruidvat voordeelpas en ben je in verwachting? Vermeld dit in je online profiel en je krijgt 2 maanden voor je uitgerekende datum een e-mail dat je de Kruidvat Baby & Mama Tas op kan halen. Hier zit onder andere een pak NewBorn luiers, een wasgel, billendoekjes en een leuk stickervel in.

–> Aanvragen? Op de website van Kruidvat kan je er meer informatie over lezen.

Jan Linders

Ook bij supermarkt Jan Linders kan je een gratis babypakket ophalen. Na het invullen van het aanvraagformulier ontvang je een kaart waarmee je in combinatie met (een kopie van) het geboortekaartje het pakket t.w.v. €25,00 kan ophalen.

–> Aanvragen? Vul het formulier op de website van Jan Linders in en de rest wijst zich vanzelf.

Hoogvliet

Neem je binnen een maand na de geboorte het geboortekaartje mee naar supermarkt Hoogvliet, dan krijg je ook hier een leuk pakket met cadeautjes en een voordeelboekje met bonnen t.w.v. €30,00 waarmee je in de verschillende groeifasen van je kind passende producten op kan halen.

Voor meer informatie en de voorwaarden kan je terecht op de website van Hoogvliet.

Baby & Tiener Megastore

Dit is een wel heel erg origineel cadeautje. Na het invullen van je gegevens krijg je een mail met barcode om in één van de winkels in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel een geboortedoos op te halen. Dit is een ladekastje waar je allerlei ‘Baby’s eerste..’ zoals een haarlokje, eerste tandje en eerste schoentjes in kan bewaren.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Baby & Tiener Megastore.

BabyPoint

Een zwangerschaps- en geboortepakket vol informatie, probeerverpakkingen en aanbiedingen afgestemd op de zwangerschap en het prille begin na de geboorte. Meld je aan via de website van BabyPoint en de rest wijst zich vanzelf.

Stichting Babyspullen

En als laatste in de rij met speciale aandacht dit pakket van Stichting Babyspullen. Ben je in verwachting en heb je het financieel zwaar, dan helpt deze Stichting jou graag door middel van een mooi babystartpakket met onder andere kleding, verzorgingsproducten, speelgoed en beddengoed. Let op: deze startpakketten zijn enkel geschikt voor mensen die het ècht nodig hebben en kan aangevraagd worden via een hulpverlenende instantie als de Voedselbank, de Kledingbank, maatschappelijk werk, verloskundige of kraamorganisatie. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Stichting Babyspullen.

Zeeman

Ook bij Zeeman hebben ze een leuk cadeautje voor je klaar liggen als je (bijna) papa of mama wordt of net geworden bent. Je kan dan namelijk na het invullen van dit formulier een gratis rompertje van biologisch katoen ophalen.

Welke zwangerschapsdoos of babydozen heb jij tijdens je zwangerschap op na de geboorte gehad en welke vond je het leukst of meest verrassend qua inhoud?

* Foto via Shutterstock.

Close
Read previous post:
stokke xplory kinderwagen 2018
De nieuwe Stokke Xplory kinderwagen

Misschien wel het meest bekende model kinderwagen van dit merk is vanaf nu verkrijgbaar in een vernieuwde variant. De nieuwe...

Close