Close
Gratis babydozen 2020 (voor de MOMs (to be))

Gratis babydozen 2020 (voor de MOMs (to be))

Wat een fijn vernieuwd overzicht met de gratis babydozen 2020 heeft Karen S. voor je op een rij gezet. Als je zwanger bent, komt al zo veel op je af en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Bovendien krijg je al genoeg kosten voor je rekening. Dan zijn gratis spullen extra welkom.

Lees ook: ‘Hoeveel slaap heeft een kind nodig? Een handig overzicht per leeftijd

gratis babydozen 2020

Als je zwanger bent, helemaal van je eerste kindje, gaat er een wereld voor je open. Een wereld waarin jij niet meer voorop staat, maar waarin alles om je kleine-ik draait. Klopt het hartje? Groeit hij goed? Beweegt hij goed? En als dat allemaal goed gaat, ga je nadenken over de kinderkamer. Wat moet er allemaal in staan? Welk thema of welke kleur kies je? Willen we eigenlijk weten wat het wordt?

En dan komt de uitzet, want hoeveel hebben we van alles nodig? We kunnen wel vijf hydrofiele doeken aanschaffen, maar zijn dat er wel voldoende? En de kruiken? Hebben we die echt nodig? En lakentjes, rompertjes, washandjes, luiers, billendoekjes … je raakt maar niet uitgeshopt.

Gratis Babydozen 2020

Juist op dit moment is het ook fijn dat er (gratis) boxen te verkrijgen zijn met handige producten voor jou als zwangere vrouw, maar ook voor jouw aanstaande mini-me. Deze gratis babydozen zijn er verkrijgbaar:

De blije doos (Prénatal)

Deze doos wordt ook wel het cadeaupakket van WIJ genoemd en dit is misschien wel de bekendste box die er is. Je ontvangt 4x per jaar het magazine WIJ voor zwangere vrouwen en jonge moeders. Daarnaast ontvang je een gratis mutsje met de voornaam van je kindje erop, als je binnen zes weken na de geboorte de gegevens je baby doorgeeft aan WIJ.

De doos zelf bevat o.a. verschillende kortingsbonnen, een aantal luiers maatje 1, een mini-fopspeen, een klein potje Sudocrem (altijd handig!) en vaak ook twee blikjes 0.0 drinken voor mama.

→ Aanvragen? Maak een account aan op Prenatal of Wij en doorloop de stappen.

Ouders van Nu Zwanger- en Babybox (Blokker)

Dit pakket bestaat uit twee verschillende boxen. Een box die je ontvangt als je zwanger bent en een box die je op kan halen nadat je bevallen bent. Ook ontvang naast deze twee gratis boxen een mail met een groeikalender met informatie over de groei en ontwikkeling van je kind.

De box die je op mag halen als je zwanger bent, mag je ophalen tot je uitgerekende datum en bevat o.a. het tijdschrift Ouders van Nu, verschillende kortingsbonnen, een luier maat 1, een fopspeen en een sample van Davitamon Compleet Mama.

De babybox mag je ophalen nadat je bevallen bent en dit kan tot zes maanden na je bevalling. Deze box bevat artikelen welke je kan gebruiken voor je pasgeboren baby. De precieze inhoud varieert per maand, omdat er verschillende adverteerders en sponsors meedoen. Maar denk bijv. aan fruithapje, sokjes, klein potje Sudocrem, kleine tube peutertandpasta van Elmex en aan verschillende kortingsbonnen.

→ Aanvragen? Vul het formulier op de website van Ouders van Nu in en de rest gaat vanzelf.

Kruidvat Baby & Mama tas

De doos die je bij Kruidvat op kan halen is geen doos, maar een shopper. In deze shopper tref je verschillende leuke producten uit de babylijn van het eigen merk. Denk hierbij aan een pak Newborn luiers, een fles Baby 2-in-1 wasgel en lotiondoekjes.

→ Aanvragen? Maak een account aan op Kruidvat en doorloop de stappen.

Kiekeboebox (Plus Supermarkt)

Na de geboorte van je kleine spruit kan je bij de Plus een Kiekeboebox ophalen op vertoon van het geboortekaartje. Hiervoor geldt wel dat je in een gebied moet wonen waar de folder van de Plus verspreid wordt en dat je baby maximaal 2 maanden oud is.

Deze box (t.w.v. 40 euro) zit vol gratis baby- en kraamproducten die je goed kan gebruiken in je kraamtijd of als je baby wat ouder is. Denk hierbij bijv. aan wasverzachter, luiers, wasgel, diksap en groente/fruithapjes. Sommige producten zullen niet direct in de box zitten, maar daarvoor zit een voucher in de box, zodat je deze op een later moment kan ophalen.

→ Aanvragen? Vul het formulier op de website van Plus in en je kunt de gratis doos ophalen.

Hallo mama Babycadeau (Jumbo)

Net zoals bij de Plus kan je na de geboorte van je kindje bij de Jumbo een cadeaubox ophalen. Ook hierbij geldt dat je een geboortekaartje mee moet nemen. Je kindje mag maximaal 3 maanden zijn als je de doos gaat ophalen.

De precieze inhoud van deze box varieert regelmatig, maar grote kans dat je ook hier een sample van luiers aantreft en een knuffeltje voor baby.

→ Aanvragen? Op de website van Jumbo kun je het formulier invullen en vervolgens de gratis doos ophalen.

Cadeaupakket Baby-Dump

In de periode dat je zwanger bent, kom je in veel verschillende babywinkels. Voordat je op pad gaat is het altijd verstandig even te checken of de betreffende babywinkel een gratis pakket heeft voor de zwangere vrouw. Bij de Baby-Dump is dit bijvoorbeeld het geval.

Download de bon op de website, vul deze in en neem deze mee. Bij inlevering ervan ontvang je een box met leuke en handige spulletjes voor de baby. Een voorbeeld van wat er in kan zitten: lepeltjes voor de eerste fruithapjes, kleine bewaarbakjes, een rompertje, een fopspeen en een knuffeltje.

→ Geïnteresseerd? Hier kun je op de website van Baby-Dump het formulier uitprinten en invullen en vervolgens het gratis pakket ophalen in een van de winkels.

Babypakket Jan Linders

Als je kindje geboren is, vul je binnen 2 weken op de website een formulier in. Je ontvangt dan binnen 3 weken een ansichtkaart thuis die dient als ophaalvoucher. Als je met deze voucher je pakket gaat ophalen, vergeet dan niet om een geboortekaartje mee te nemen.

De waarde van de doos is 25 euro en de doos bevat verschillende babyspulletjes en leuke en praktische dingen voor ouders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een knuffeldoekje en lepelsetje voor de baby, maar ook aan koekjes voor jezelf.

→ Aanvragen? Vul het formulier op de website van Jan Linders in en je kunt de gratis doos ophalen.

Beschuit met muisjes (Albert Heijn)

Om de geboorte van je kleintje te vieren, kan je binnen een maanden na de geboorte bij Albert Heijn gratis een rol beschuit en een pak muisjes ophalen op vertoon van je geboortekaartje. Dit geldt niet bij alle winkels, dus check van te voren even goed of de Albert Heijn bij jou in de buurt hieraan mee doet.

Gratis rompertje (Zeeman)

Vanaf het moment dat je zwanger bent, kan je je via de website van de Zeeman aanmelden voor een gratis rompertje. Je ontvangt dan een mail en op vertoon hiervan kan je een rompertje gemaakt van biologisch katoen ophalen.

→ Aanvragen? Op de website van Zeeman kun je het formulier invullen en vervolgens de gratis romper ophalen.

Welkom op de wereld pakket (Hoogvliet)

Tijdens je zwangerschap kan je je via de website aanmelden voor het Welkom op de Wereld programma. Dit programma houdt in dat je passende aanbiedingen, nuttige tips en informatie ontvangt passend bij jou en je kind. Na de geboorte van je kind kan je het Welkom op de Wereld pakket ophalen met leuke babyproducten erin t.w.v. 30 euro. Denk hierbij aan een lieve knuffel en meer babycadeaus.

→ Aanvragen? Op de website van Hoogvliet kun je het formulier invullen en vervolgens het pakket ophalen.

Baby & Tiener Megastore

Deze winkel geeft je wel een heel origineel cadeautje. Na het invullen van je gegevens kan je op vertoon van je ontvangen e-mail een ladekastje ophalen. Dit ladekastje slash de Baby Geboorte Doos bevat verschillende laatjes waarin je spulletjes van je baby kan bewaren. Denk hierbij aan het eerste haarlokje, het eerste tandje, de eerste schoentjes, etc.

Puntje is wel dat je het cadeautje op moet halen in de winkel in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel.

→ Aanvragen? Op de website van Baby & Tiener Megastore kun je het formulier invullen en vervolgens de baby geboorte doos ophalen.

Babypoint

Via de website van Babypoint kan je jezelf aanmelden voor een gratis pakket vol informatie, probeerverpakkingen en aanbiedingen afgestemd op de zwangerschap of de eerste weken na de geboorte.

Onderdeel van het pakket is ook het boekje ‘Volop Moedermelk’. Als je jezelf aanmeldt op de website ontvang je meteen toegang tot de online versie.

→ Aanvragen? Op de website van Babypoint kun je het formulier invullen en vervolgens ontvang je het pakket.

Stichting babyspullen

Deze stichting helpt ouders die het financieel zwaar hebben. Stichting babyspullen vindt dat ieder kindje een goede start verdient en geeft daarom via indicatie van hulpverleningsinstanties babystartpakketten aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

Ze bieden twee verschillende pakketten aan, welke beide te verkrijgen zijn in een jongens- en meisjesvariant. De inhoud bestaat o.a. uit kleding, verzorgingsproducten, speelgoed en beddengoed.

Let goed op: dit pakket is alleen aan te vragen als je het echt hard nodig hebt. Vraag hem in dat geval aan via een hulpverlenende instantie, zoals de Voedselbank, de Kledingbank of maatschappelijk werk. Op de website van Stichting Babyspullen vind je meer informatie.

Boekstart koffertje

Ongeveer drie maanden na de geboorte van je kindje ontvang je van de gemeente een speciale waardebon voor het BoekStartkoffertje. Als je met deze bon naar de bibliotheek bij jou in de buurt gaat, ontvang je (na aanmelding van je baby) het gratis BoekStartkoffertje.

Dit is een oranje koffertje met daarin 2 boekjes om samen met je kindje te lezen of bekijken.

Op de website van Boekstart lees je hier meer over.

Nutricia knuffeldoekje

Als je jezelf aanmeldt op de website van Nutricia, ontvang je een leuk cadeautje (knuffelkonijn) voor je kindje.

Het account dat je hebt aangemaakt geeft je o.a. toegang tot voedingsadviezen voor jou en je kleine spruit.

→ Aanvragen? Op de website van Nutricia kun je het formulier invullen en vervolgens ontvang je het doekje en de informatie.

Naast deze gratis boxen zijn er ook een paar leuke pakketten aan te vragen waarvoor je alleen de verzendkosten betaald. Deze willen we jullie niet onthouden en zijn hieronder terug te vinden.

Tasbaby

Via de website van Tasbaby kan je na het insturen van je geboortekaartje jezelf aanmelden voor een meisjes- of jongenscadeautas. Dit kan tot 8 weken na de geboorte.

De tas bevat veel leuke babyartikelen van o.a. Bébé jou, Chicco en Nuby. Denk hierbij bijv. aan een babyflesje, knuffeltje, groeimeter en verschillende samples.

Deze tas kost echter wel wat geld (€8,95 voor verpakking- en verzendkosten).

→ Aanvragen? Op de website van Tasbaby kun je de tas bestellen.

Kwebbels kinderboeken

Kwebbels kinderboeken biedt pakketten aan voor kinderen in verschillende leeftijdsfasen. Op deze pakketten kan je jezelf abonneren en je kan daarbij voor jezelf aangeven hoe vaak per jaar je de pakketten wenst te ontvangen.

De pakketten zijn aangepast op het geslacht en op de leeftijd van je kind. Ieder pakket bevat 4 leuke en leerzame kinderboeken.

Ter oriëntatie op de pakketten kan je een gratis boekenpakket aanvragen. Het enige dat je hiervoor betaald zijn de verzendkosten.

Mocht je geen vervolg willen op je oriëntatiepakket zorg er dan wel voor dat je dit tijdig doorgeeft.

→ Aanvragen? Op de website van Kwebbels Kinderboeken kun je een proefpakket bestellen.

Kinderboekerij

Kinderboekerij biedt verschillende pakketten met kinderboeken aan. Iedere maand wordt een boekenpakket samengesteld met 4 mooie kinderenboeken die passen bij de leeftijd en het geslacht van jouw kind(eren).

Ze werken hiervoor samen met o.a. Studio 100, Sesamstraat, Disney, Zwijsen, Nickelodeon en Zapp.

Als kennismaking kan je eenmalig een gratis boekenpakket aanvragen. De enige kosten die je hiervoor betaald zijn de verzendkosten.

Ook hierbij geldt dat als je geen vervolg wilt op je oriëntatiepakket, dat je dat dan tijdig door moet geven

→ Aanvragen? Op de website van de Kinderboekerij kun je het pakket bestellen.

Mochten we een van de gratis babydozen 2020 vergeten zijn, kun je ons mailen op info@mommag.nl. Ook als je zelf ondernemer bent en een leuke aanbieding hebt.

⇒ Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Hier lees je meer artikelen over baby’s.
En hier lees je meer van en over Karen S.

Beeld ‘gift boxes baby’ via Shutterstock.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Deze afbeelding kun je pinnen:

gratis babydozen 2020 pinterest

Close
Read previous post:
belangrijkste voedingsstoffen voor je baby
Volgens artsen zijn dit de belangrijkste voedingsstoffen voor je baby

Volgens artsen zijn dit de belangrijkste voedingsstoffen voor je baby. De voeding die je kind de eerste twee jaar van zijn...

Close