Close
MOMtime | Gratis meditatie app (tip!)

MOMtime | Gratis meditatie app (tip!)

Kan jij wel wat tijd voor jezelf gebruiken en vind je het vooral lastig om rust te vinden? Dan hebben wij vandaag een wel heel erg fijne tip voor je. Namelijk een heel erg fijne gratis meditatie app je in slechts zeven minuten per dag leert om meer rust en mindfulness in je leven te brengen. In dit artikel lees je er alles over! 

‘Lees ook: 13 praktische tips hoe je als moeder meer tijd voor jezelf creëert.’

gratis meditatie app tip

Meer rust in je hoofd door deze gratis meditatie app

De 7Mind App is zowel voor Android als in iOS gratis te downloaden en leert je in de basiscursus om in slechts zeven minuten per dag meer rust in je leven te brengen. Of je de dag nu gefocust wil beginnen, onderweg een korte pauze in wil lassen of in de avond wat ontspanning kan gebruiken. Deze gratis meditatie app geeft naast de oefeningen ook nog eens persoonlijke suggesties en herinnert je als je het een dag lijkt te vergeten.

Mocht je na de gratis basiscursus onder de indruk zijn en je in een onderwerp willen verdiepen, dan kan je ervoor kiezen om aan de slag te gaan met één van de betaalde verdiepingscursussen. Deze zijn bijvoorbeeld gericht op een betere slaap, stressvermindering of betere relaties. Stuk voor stuk onderwerpen die door meditatie beïnvloed kunnen worden.

Klik hier om de 7Mind App te downloaden voor Android en hier voor iOS.

De voordelen van mediteren

Door iedere dag bewust hiermee bezig te zijn – al is het maar een paar minuten per dag – helpt je om je beter te kunnen concentreren, stress te verminderen, meer ontspannen te worden en gewoonweg een algeheel gelukkiger gevoel te ervaren. En dat is mooi, want dat merk je niet alleen zelf maar ook jouw omgeving zoals je kinderen en hoe je op ze/een bepaalde situatie reageert.

–> Gebruik jij wel eens een meditatie app? Of wat doe jij om dat dagelijkse rustmomentje te pakken? Praat erover mee via onze Facebookpagina 🙂

* Uitgelichte afbeelding van Halfpoint via Shutterstock

Close
Read previous post:
de peuter en de hond
Ka’s Column | Onze hond gaat binnenkort een weekje op vakantie (over de peuter en de hond)

De peuter van Karen is nog al enthousiast over de hond. Dat enthousiasme is niet geheel wederzijds. Af en toe...

Close