Close
Geweldige Halloween outfits voor moeders met baby’s

Geweldige Halloween outfits voor moeders met baby’s

Vanavond is het weer zo ver…. Halloween! Dat wordt griezelen en genieten. Vooral om sommige verkleed kleren! We vonden online geweldige Halloween outfits voor moeders met baby’s en die delen we graag met je.

Lees ook: ‘Recept | Gruwelijk lekkere Halloween koekjes
Halloween outfits voor moeders met baby's

Halloween outfits voor moeders met baby’s

Halloween is een feest dat in veel Engelstalige landen zoals Amerika, Canada, Groot-Brittanië, Ierland en Schotland al jaren uitgebreid gevierd wordt. Oorspronkelijk is het een Keltisch feest en begon het dus niet eens zo ver van ons vandaan. De laatste jaren is het in Nederland steeds populairder geworden. Het zal ons niets verbazen als het uiteindelijk net zo populair wordt als in andere landen. Wij laten je alvast een aantal geweldige Halloween outfits voor moeders met baby’s!

Bob Ross en schilderij


Ken je Bob Ross nog? Die schilder met die geweldige haardos die een tv programma had? Tijdens dat tv programma schilderde hij super realistische watervallen, bossen en dergelijke en het was echt de ideale tv om bij in slaap te vallen. Het was ook meestal erg laat ’s avonds geprogrammeerd, dus dat kwam goed uit.

En deze kunstzinnige moeder (en tevens lerares kunst op een basisschool) inspireerde hij tot deze ge-wel-dig-e outfit. Zelden zo’n schattige Bob Ross gezien.

Cabbage Patch pop in de doos


Voor sommigen zal deze pop ook jeugdsentiment zijn, terwijl anderen niet weten waar het over gaat. Deze poppen waren in de jaren 80 echt razend populair en overal uitverkocht. Er werd zelf om gevochten door ouders in winkels. Ze hadden een eigen naam en paspoort en waarin hun eigenschappen stonden. Heel origineel.

Deze moeder had blijkbaar ook zo’n pop als kind en ging weer even terug naar haar jeugd met een klein meisjes kostuum en haar eigen Cabbage Patch doll in de doos. New in box! Ook super origineel en mooi gemaakt.

Sushi & Sushi chef


Hoe schattig is deze outfit? Die tekst er ook bij: ‘This is how we roll’. Wij vinden ‘m geweldig, deze sushi chef en haar creatie.

Frida Kahlo en haar aapje

 

View this post on Instagram

 

Frida & her pet monkey. ❤️?❤️

A post shared by ᎪᏁᏁᎪᏞᎥsᎪ ??? (@annalisanutt) on


Wij wisten dit niet, maar de Mexicaanse kunstenares had dus een aapje als huisdier. Hoewel dat nu not done meer is, zal ze er vast goed voor gezorgd en ontzettend veel van gehouden hebben. Net zoals deze mooie en inspirerende MOM met haar ‘aapje’.

Starbucks koffie

 

View this post on Instagram

 

My little #starbuckscoffee #momandbabycostume

A post shared by Michelle Rae (@michellelkhrt) on


Of deze moeder echt bij Starbucks werkt, dat weten we niet. Ze heeft in ieder geval wel een geweldig kostuum bedacht als Starbucks medewerker en deze heerlijke schattige beker koffie. Let ook op de slagroom 🙂 !

Boer en kalfje

 

View this post on Instagram

 

?‍? and a ? #momandbabycostume #엄마와아들 #solastminute #butitworkedout #jaydenhajuncho #choeunlife

A post shared by Ha Eun Yoo (@eunie210) on


Dat een leuk idee helemaal niet veel geld hoeft te kosten of dat je er uren mee bezig hoeft te zijn, bewijst deze MOM. Ze schrijft er zelfs bij ‘so last minute‘. Desondanks een superleuke outfit en hoe schattig is dat kalfje?

We’ve got this

 

View this post on Instagram

 

Because it’s Tuesday. And We’ve got this.??

A post shared by Kelly Jensen (@kellyejensen) on


Helemaal van nu deze stoere feministe met haar kindje. En ook deze outfit bewijst dat je er met een simpele outfit ook fantastisch voor de dag kunt komen! Ze is een moeder van vijf, dus waarschijnlijk had ze wel andere dingen aan haar hoofd dan haar eigen outfit.

Suikerspinnen


Dit is letterlijk en figuurlijk een mierzoete outfit. En tegelijkertijd ook zooo leuk. Deze Canadese MOM en taal therapeute haar hele feed op Instagram is nog al zoet, net als deze te schattige outfit als suikerspinnen.

Waynes world

 

View this post on Instagram

 

Party on dudes ✌?️✌?️ ✌?️ #waynesworld #babyGarth

A post shared by B E T S Y ⋒ (@betsyloveee) on


Party on! Deze moeder heeft het begrepen. En kijk die blik van die baby nou.. <3 Je ziet er bijna Mike Meyers in terug, toch?

De president van USA en de beveiliger


Nog zo’n geweldige outfit. De president van de VS is een vrouw van nog geen jaar oud. Wellicht dat ze in haar gedrag volwassener is dan de huidige? Je weet het niet? Deze moeder en meubelmaker heeft in ieder geval een top outfit bedacht. De president is ook erg blij (en adorabel).

⇒ Welke van deze tien Halloween outfits voor moeders met baby’s vind jij het allerleukste? Vieren jullie Halloween of niet? Praat je mee onder de Facebook of Instagram post?

Hier lees je meer leuke of interessante lifestyle artikelen.

Uitgelichte foto Evgeny Atamanenko via Shutterstock.

Close
Read previous post:
van intens geluk naar intens verdriet
Column | ‘Van intens geluk naar intens verdriet’

Renske houdt voor MOMmag. columns bij over haar kinderwens, het fertiliteitstraject dat zij en haar man doorliepen en alles dat...

Close