Close
MOMtime | Hoeveel gun jij jezelf?

MOMtime | Hoeveel gun jij jezelf?

Van de week waren wij in gesprek over wat we onszelf eigenlijk gunnen en kwamen we erachter dat dat best heel wat lijkt, maar uiteindelijk gezin en familie toch vaak wel voorgaan. Gaan we ein-de-lijk eens voor onszelf naar de stad, komen we alsnog thuis met enkel dingen voor de kinderen en/of man.. In deze MOMtime: hoeveel gun jij jezelf eigenlijk? 

hoeveel gun jij jezelf?

MOMtime | 1.000 ballen in de lucht

Wij als moeders hebben het maar druk en proberen met man en macht vele ballen in de lucht te houden. Werk, huishouden, speel-, sport- en/of muzieklesafspraken voor de kinderen, een eigen sociaal leven met man/vrouw/vriend/vriendin, sporten en we willen onze vrienden en familie ook nog graag regelmatig zien. Eerlijk? Best heel erg pittig als je het ons vraagt en soms gewoonweg niet te doen.

Wat wij onszelf gunnen

In ons gesprek hadden we het erover wat we onszelf nu écht gunnen per maand. En dan dus niet de uitjes die uiteindelijk toch weer om het gezin draaien of de kleding die we in alle haast tussen de bedrijven door online bestellen. Maar de dingen die echt voor onszelf zijn. Zoals een ontspannen uitje en/of etentje (alleen of met vriendinnen), een beautybehandeling, sportabonnement, een workshop of cursus om onszelf te blijven ontwikkelen..

Voor ons beide geldt dat dit per maand heel erg wisselend is. Zo’n beetje niks aan tijd voor onszelf staat vast en de ene maand kan het zo richting de €200,- zijn aan uitjes, een etentje hier en een o-zo heerlijke-behandeling daar. Maar er zijn ook maanden dat het amper tot niks is omdat er tussen alle ‘moetjes’ en bedrijven door gewoonweg geen tijd is. Daar moet verandering in komen. Wij als drukke mama’s hebben die tijd en ontspanning tenslotte ook hard nodig en gewoonweg verdiend. En daarnaast: door onszelf dit te gunnen worden we ook leukere vrouwen en meer ontspannen moeders. Win-win!

Hoeveel gun jíj jezelf?

Wij gokken dat bovenstaande voor veel moeders herkenbaar moet zijn, toch?? Maar we kennen ook beide voldoende vrouwen die echt iedere maand wel die tijd voor zichzelf inplannen. Voor onszelf in ieder geval een goed voornemen. Wij gaan onszelf wat meer nodige ontspanning gunnen! Nu dat inplannen nog..

Wat gunde jij jouzelf voor het laatst? Heb jij maandelijks vaste momenten die echt helemaal voor jezelf zijn, of wisselt dat voor jou ook per maand? Praat hierover mee via het draadje op onze Facebookpagina 🙂 

–> Pssst, om jezelf in ieder geval een beautymomentje te gunnen kan je alleen vandaag nog meedoen met onze lopende winactie waarmee je een tegoedbon t.w.v. €50,- voor Parfumerie Douglas kan winnen. Klik hier voor alle info en om mee te doen! 

Liefs,
Karen & Desirée

* Foto’s in dit artikel door Simone Nijssen Fotografie.

Close
Read previous post:
celebritymoments
Het MOM celebrity nieuws

Yes! Een nieuw MOM celebrity nieuws staat voor je klaar om gelezen te worden. Met deze week weer veel babygeluk,...

Close