Close
Shopping time | Hola BB

Shopping time | Hola BB

Er is online heel erg veel te vinden, maar soms kan je door de bomen het bos niet meer zien. Wij verzamelen in deze rubriek de leukste en mooiste webwinkels voor je. Vandaag aan de beurt: Hola BB. Een webwinkel met duurzame producten voor baby’s en kinderen.

Lees ook: ‘Win een Stokke Tripp Trapp kinderstoel in een kleur naar keuze!‘.

Hola BB webwinkel tip

Hola BB | Conceptstore voor baby’s en kinderen

Hola BB is opgericht door Olivia die na de bevalling van haar eerste zoon in 2016 besloot zelf op te zetten wat ze zo had gemist: een (web)shop met mooie handgemaakte baby- en kinderspullen. Vooral het aanbod in duurzame en organic producten die voor langdurig gebruiksgemak zouden staan miste ze. Hola BB werd zo een verzamelplaats voor mooie en unieke producten van kleine(re) ondernemers/merken.

Het assortiment

Met een voorliefde voor producten die op een duurzame manier geproduceerd worden en voornamelijk gemaakt zijn van organische materialen en het liefst gecreëerd dóór ouders. Op deze manier krijg je producten die er niet alleen mooi uit zien maar ook daadwerkelijk praktisch zijn en garant staan voor jaren liefdevol gebruik. De meeste merken zijn van zowel Nederlandse als Engelse bodem, maar er zijn ook merken uit Duitsland, Spanje, Zweden, Denemarken en de Verenigde Staten verkrijgbaar.

Qua merken kan je hierbij denken aan Bundis, Illy & Mama, Kussoo, Mies & Co, Nanami, Olli Ella, snuz, Ted & Tone en Wee Gallery.

Hola BB webwinkel tip

Oók voor mama’s

Naast de vele producten voor baby’s en kinderen is er ook een Mama-lijn in het assortiment te vinden. Hierin vind je enkele van Olivia haar persoonlijke favoriete producten. Van mooie draagdoeken en tassen van natuurlijke materialen tot aan producten met etherische oliën erin verwerkt.

–> Neem een kijkje op de website van Hola BB of bezoek de shop-in-shop aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Good to know: bij bestellingen boven de €60,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Ben jij ook zo’n liefhebber van het rondsnuffelen bij mooie en unieke webwinkels als deze? Welke shops behoren tot jouw persoonlijke favorieten? Praat erover mee via onze Facebookpagina 🙂

Close
Read previous post:
the body shop festive body butters
MOMtime | The Body Shop Festive Body Butters (Kerst in een potje!)

Kerst is in aantocht en dat betekent dat er weer veel speciale kerstcollecties in de winkel liggen. Zoals deze heerlijke...

Close