Close
Shop tip | Houten speelgoed van Petite Amelie

Shop tip | Houten speelgoed van Petite Amelie

Er is online heel erg veel te vinden, maar soms kan je door de bomen het bos niet meer zien. Wij verzamelen in deze rubriek de leukste en mooiste webwinkels en originele producten voor je die er duidelijk bovenuit springen. Vandaag aan de beurt: het prachtige houten speelgoed van Petite Amelie. 

‘Lees ook: Het innovatieve MOOMU aankleedkussen.’

houten speelgoed van Petite Amelie

Houten speelgoed van Petite Amelie

Dat wij blij worden van mooi houten speelgoed is vast en zeker niks nieuws meer. Maar de items van Petite Amelie zijn wel echt héél erg stijlvol vormgegeven. Leuk voor je kind om heerlijk urenlang mee te kunnen spelen en fijn voor jezelf omdat het ook nog eens stijlvol in je woonkamer kan blijven staan.

Petite Amelie houten poppenhuis
Wat te denken van dit prachtige houten poppenhuis? Hij is van een flink formaat, namelijk ruim 80 centimeter hoog) en is geschikt voor poppetjes tot ongeveer 10 centimeter. Ze hebben een leuk setje met bijpassende houten poppetjes erbij te koop, maar je kind kan er met de Little People of Playmobil poppetjes ook goed mee uit de voeten. Je koopt dit houten poppenhuis nu tijdelijk voor de actieprijs van €99,95 inclusief 19-delige houten meubelset. Maar echt: hoe mooi zijn de details in het interieur in de kamers? Van het behang tot aan de meubeltjes en inrichting. Ge-wel-dig!

houten speelgoed van Petite Amelie

Petite Amelie houten speelgoedgarage
Nog zo’n mooi vormgegeven item, maar dan voor stoerdere kindjes die graag met autootjes spelen. Deze houten garage is ook gemaakt van massief FSC hout, komt in de rustige kleurencombinatie van hout, wit en grijs en wordt compleet geleverd inclusief accessoires zoals een helikopter, auto’s en twee brandstof vulstations. De garage inclusief genoemde accessoires is voor €44,95 te koop.

houten speelgoed van Petite Amelie

Nog meer toffe items
Wat ons betreft zijn bovenstaande twee items wel echt dé musthaves uit de houten speelgoed collectie van Petite Amelie. Maar ze hebben nog meer toffe items in het assortiment, zoals dit mini speelgoed keukentje inclusief kook- en bakspulletjes, een kaptafeltje inclusief beauty accessoires, een mini koelkast mét inhoud en een prachtige poppenwagen. Allemaal mooi vormgegeven, rustig qua kleurgebruik en ready to play.

Petite Amelie
Dit merk heeft zijn oorsprong in Lyon, Frankrijk, waar in 2010 de productie van het eerste wiegje begon. En laat bovenstaande houten speelgoed je niet van de wijs brengen: een wiegje voor échte baby’s! Naast dit speelgoed bestaat het grootste deel van het assortiment namelijk uit meubels en accessoires voor de babykamer en kinderkamer. Allemaal in een prachtige en rustige stijl en echt het bekijken waard ♥

–> Neem een kijkje op de website van Petite Amelie om het complete assortiment + al het houten speelgoed te bekijken. Ook hebben ze een prachtige concept store in Bussum.

Kan jij ook zo blij worden van unieke webwinkels en bijzondere producten zoals deze? Welke shops staan er zoal tussen jouw favorieten? Deel je tips via onze Facebookpagina 🙂

Close
Read previous post:
mommagmoments 7
#MOMmagMOMents #7: Adoptieklaar, griep, grote zus & bevalling begonnen?

De laatste maand van het jaar is aangebroken. Wat gebeurde er de afgelopen maand in onze levens? Tijd voor een...

Close