Close
Op vakantie met je trouwe viervoeter

Op vakantie met je trouwe viervoeter

Meer dan de helft van alle Nederlanders heeft een huisdier en met de zomervakantie in aantocht brengt het vaak stress met zich mee waar je jullie trouwe viervoeter zal gaan onderbrengen. Nergens voor nodig, want er zijn gewoon campings waar ze voor een klein bedrag of zelfs zonder toelage meer dan welkom zijn.

Geen pension meer nodig maar gewoon met z’n allen naar een huisdiervriendelijke camping. Zo kan jullie harige gezinslid gewoon gezellig met jullie mee. Iedereen blij!

Wist je dat er in Nederland zo’n 1,5 miljoen honden en 2,6 miljoen katten als huisdier worden gehouden? Deze harige gezinsleden zijn eigenlijk niet te missen en vooral kinderen willen ze maar al te graag overal mee naartoe nemen. Helaas is dit niet overal mogelijk waardoor je uit moet wijken naar een pension. Maar bij Flower Campings zijn honden en katten ook welkom 🙂

huisdiervriendelijke camping
Huisdiervriendelijke camping

Flower Campings bestaat uit een netwerk van kleinschalige, groene familiecampings in de mooiste regio’s van Frankrijk en is inmiddels uitgegroeid tot een selectie van 132 locaties. Er zijn standaard staanplaatsen maar ook unieke acccommodaties zoals boomhutten, yurts, tipi’s en zelfs luxe lodges te boeken waarvan verschillende met afgesloten buitenruimtes zodat de hond bijvoorbeeld ook op het terras kunnen komen zonder te kunnen ontsnappen.

Je kan je hond of kat dus gewoon lekker met het gezin meenemen op kampeervakantie met als enige voorwaarde dat de dieren gezond en geënt zijn en dat ze een chip en een paspoort hebben. Mocht je nu helemaal enthousiast geworden zijn, lees dan wel even op de door jullie gewenste camping en bij de specifieke accommodatie alle voorwaarden goed door. Enkele hondenrassen zijn namelijk uitgesloten.

Geniaal zo’n huisdiervriendelijke camping. Dag pension, hallo vakantie!

–> De website van Flower Campings.

Hoe regel jij de opvang voor jullie huisdier(en) tijdens vakanties? Of neem je jullie viervoeter(s) gewoon mee op reis?

* Eerste foto via Shutterstock.

Close
Read previous post:
onbeperkt vruchtbaar
Onbeperkt Vruchtbaar | Larissa Pans

Er zijn steeds meer Nederlandse vrouwen die na hun veertigste een eerste kind krijgen. Deze verschuiving van leeftijd wordt geholpen...

Close