Close
Oproep | Wil jij in ons MOMpanel meepraten?

Oproep | Wil jij in ons MOMpanel meepraten?

Yes! Er komt weer een nieuwe rubriek op MOMmag.! Het MOMpanel. Een keer in de twee weken willen wij 5 vrouwen aan het woord laten om mee te praten over diverse onderwerpen. Wil jij in ons MOMpanel meepraten? Lees dan vooral verder… 

Lees ook: ‘Onderzoek | Ouders stimuleren kinderen om meer buiten te spelen

in ons mompanel meepraten

Wat houdt het MOMpanel in?

Een keer in de twee weken willen we je mening weten over een bepaald onderwerp. Dat kan gaan over iets dat in het nieuws is geweest, iets waar ophef over was, opvoedkundige onderwerpen of bijvoorbeeld een nieuwe ontwikkeling. Alle onderwerpen zijn vanzelfsprekend moeder gerelateerd. Om de rubriek zo interessant mogelijk te houden, willen we graag heel diverse topics behandelen. Daarom zoeken we ook diverse vrouwen.

Wil jij in ons MOMpanel meepraten?

Heb jij een (uitgesproken) mening? Vind jij het leuk om een keer in de twee weken mee te praten in ons panel? Dat kan gewoon over de mail, maar we vinden het wel zo gezellig om een keer bij elkaar te komen om elkaar te leren kennen en foto’s te maken. We verwachten geen hele lappen tekst. 100 tot 300 woorden per keer is waarschijnlijk voldoende.

Ben jij 28 jaar of ouder? Ben je moeder of heb je een kinderwens? Dan horen we graag van je!

Naar wie zijn we op zoek?

Zoals we al schreven, zijn we dus op zoek naar diverse vrouwen. Een vrouw met een kinderwens, een moeder van jonge kinderen, een MOM met oudere kinderen, een werkende moeder, een thuisblijfmoeder, een MOM met een andere culturele achtergrond en ga zo maar door.

Denk jij dat je het leuk zou vinden? Mail ons dan op info@mommag.nl. Vertel ons ook meteen even wie je bent, wat je doet, wat je gezinssamenstelling, achtergrond is en andere interessante informatie die voor ons goed is om te weten. Je kan ons mailen tot 16 oktober!

Deze oproep doorsturen naar een vriendin, zus, collega, nicht of de buurvrouw, mag natuurlijk ook 🙂

–> Volg je ons al op Facebook? Daar kan je sowieso mee praten over de onderwerpen die we op de website behandelen en blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes ?

Uitgelichte afbeelding Monkey Business Images via Shutterstock.

Close
Read previous post:
mommagmoments 5
#MOMmagMOMents #5 | Adoptieprocedure, echo, sprongen & pittige meisjes

En toen was het al weer oktober! Dat betekent een nieuwe MOMmagMOMents, de rubriek waarin we je een kijkje geven...

Close