Close
Winactie | Win 4 kaartjes voor Kerst met Maya de Bij

Winactie | Win 4 kaartjes voor Kerst met Maya de Bij

De Kerstvakantie staat weer voor de deur. Naast alle feestdagen blijft er in die twee weken nog voldoende tijd over om samen met je kind(eren) wat leuks te gaan doen. Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie.. In Plopsa Indoor Coevorden is er Kerst met Maya de Bij. We vertellen je er alles over én mogen 4 toegangskaartjes weggeven! 

‘Lees ook: Leuke gratis & budgetvriendelijke uitjes met kinderen (herfst en winter).’

Kerst met Maya de Bij Plopsa indoor Coevorden

Kerst met Maya de Bij

Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 kan je in Plopsa Indoor Coevorden genieten van een feestelijke sfeer. Kerst met Maya de Bij is een uitstapje voor het hele gezin en er is van alles te doen:

– alle Ploppertjes beleven samen met Maya de Bij een superleuk avontuur tijdens de mooie liveshow
– je kan je favoriete Plopsa-helden ontmoeten tijdens Meet & Greets
– iedere dag wordt afgesloten met een feestje met muziek, dansen en sneeuwvlokjes.
– en natuurlijk kan je de hele dag door genieten van alle binnen- en buitenattracties!

–> Klik hier voor meer informatie over Plopsa Indoor Coevorden.

Kerst met Maya de Bij Plopsa indoor Coevorden

Win 4 toegangskaartjes voor Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een indoor themapark van ongeveer 15.000 vierkante meter groot vol toffe attracties, shows, events en een heuse Plopsa winkel. Wil jij samen met je partner en kind(eren) of wellicht samen met een vriendin en beide een kindje naar Kerst met Maya de Bij? Wij mogen 4 vrijkaartjes weggeven voor een dag naar keuze van 22 december tot en met 6 januari!

Om kans te maken vragen we je onze Facebookpagina te liken en zien we onder de bijbehorende post graag jouw leuke, korte en positieve motivatie. Dat is alles! 🙂 En wellicht ken je iemand met (jonge) kindjes om deze winactie aan te tippen? Good luck!

Liefs,
Karen & Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met donderdag 20 december 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht. Let op: wij vinden het heel erg leuk om winacties te organiseren. Om alles goed en eerlijk te kunnen monitoren kan je wel enkel mee doen met een privé Facebook-account. Winactie-accounts zonder persoonlijke interactie worden uitgesloten van deelname. Lees hier onze complete voorwaarden voor winacties en give-aways.

Close
Read previous post:
Karin Oomen interview (your lovely memory)
MOMtalk met.. Karin!

Het blijft leuk om een kijkje in andermans leven te nemen.. Zeker bij andere moeders! Want, hoe doen ze dat...

Close