Close
Wil je een (persoonlijke) kerstkaart versturen? | Dat kan met Kaartje2go!

Wil je een (persoonlijke) kerstkaart versturen? | Dat kan met Kaartje2go!

Wilde jij dit jaar nog kerstkaarten aan vrienden en familie schrijven? Misschien wil je wel een persoonlijke kerstkaart versturen? Dan hebben wij leuk nieuws. In samenwerking met Kaartje2go mogen we drie keer 25 euro shoptegoed weggeven. Kaarten versturen met Kaartje2go gaat ontzettend makkelijk én snel!  

Lees ook: ‘Alles wat je wil weten over geboortekaartjes

kerstkaarten versturen met kaartje2go

Kerstkaarten versturen met Kaartje2go

Het is een mooie traditie en wat ons betreft blijft die bestaan. Want hoe leuk is het om met de feestdagen een persoonlijke kaart te ontvangen. Even laten weten dat je aan iemand denkt. Of misschien heb je wel iets leuks te vertellen?

Een kaart versturen met Kaartje2go werkt ontzettend makkelijk. Je gaat naar de website van Kaartje2go. Je kiest een design dat je mooi vind. Er zijn ontzettend veel verschillende designs te vinden, dus er zit voor iedereen wel wat bij.

De ontwerpen zijn overigens ook nog naar smaak aan te passen. Je kunt onder andere de kleuren en lettertypes veranderen, extra symbolen toevoegen en ga zo maar door. Vervolgens upload je je eigen foto’s zodat je die in het design kan verwerken. Ook kun je nog je eigen tekst toevoegen.

Ben je tevreden met het ontwerp? Dan kun je gaan bestellen. Nu kun je ook nog kiezen wat voor papiersoort je wilt, wat het formaat moet worden. Of je een enkelzijdige of dubbelzijdige kaart wilt etc. etc.

Goed om te weten als je bestelt, kun je eerst nog een gratis proefdruk ontvangen. Ook krijg je er in deze feestelijke decembermaand gratis rode enveloppen bij en kun je leuke extra sluitzegels bestellen die je kaartje net nog wat feestelijker maken.

Eventueel kun je er zelfs voor kiezen dat alle kaarten meteen via Kaartje2go verstuurd worden, maar je kunt ze ook gewoon eerst thuis ontvangen.

Op Karenz. website kun je een uitgebreid verslag lezen over haar nieuwjaarskaart en hoe die tot stand kwam.

kerstkaarten versturen met kaartje2go kerstkaart Karenkerstkaarten versturen met kaartje2go kerstkaart karen tekst

[GESLOTEN] Winactie shoptegoed Kaartje2go

Wil je zelf ook kerstkaarten versturen met Kaartje2go? In samenwerking met deze webshop mogen wij drie keer 25 euro shoptegoed weggeven aan drie verschillende mensen. Dat is toch een leuk cadeau zo met de feestdagen?

We vertellen je wat je moet doen om kans te maken:

  • Laat in een reactie op de bijbehorende post op onze Facebookpagina weten dat je meedoet aan de winactie. Vertel ons welke persoonlijke kerstwens jij voor je vrienden en familie hebt en zou willen sturen.
  • Je volgt zowel de Facebookpagina van Kaartje2go als die van MOMmag.
  • Wij waarderen het als je het bijbehorende Facebookbericht ook wilt liken en eventueel wilt delen.

That’s all!

Liefs,
Karen & Desirée

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 9 december 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Let op: Wij vinden het heel erg leuk om winacties te organiseren voor onze trouwe volgers, maar om alles goed en eerlijk te kunnen monitoren kan je wel enkel mee doen met een privé Facebook-account. Winactie-accounts zonder persoonlijke interactie worden uitgesloten van deelname. Verdrietige verhalen stellen wij niet op prijs. Iedereen die op een eerlijke manier meedoet, heeft evenveel kans om te winnen. Bovendien kun je maar een keer meedoen. Je kunt wel aan verschillende winacties tegelijkertijd meedoen :D.

Lees hier onze complete voorwaarden voor winacties en give-aways.

 

Close
Read previous post:
tips kerstboom en kleine kinderen
Een kerstboom en kleine kinderen? Zo houd je het veilig!

Je wil graag een kerstboom, maar je hebt een klein kind rondlopen. Of misschien wel meerdere kinderen en ook nog...

Close